Blizzard spustil nové webové stránky

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews14
Blizzard se pomalu, ale jistě připravuje na příchod nové kapitoly oblíbené hry World of Warcraft. Společně s novým datadiskem, který bude dostupný již za pár týdnů, spustila společnost i nové webové stránky, které jsou svěží, svižné a modernější. Nové webové stránky jsou již dostupné a můžete si je prohlédnout ZDE. WoWfan také nelení a pomalu, ale jistě pracuje na nových projektech. Prvním oznámeným projektem je například nové fórum. V současné době hledáme několik nových uživatelů, kteří by rádi nové fórum vyzkoušeli a napsali nám zpětnou vazbu.
Blizzard zdroj

Připravujeme se na novou kapitolu příběhu Azerothu a myslíme si, že je ten správný čas na spuštění nového webu World of Warcraft stránky. Nové stránky považujeme za váš budoucí domov, na kterém naleznete novou hlavní stránku, herní sekci, návody pro dlouholeté i nové hráče a mnoho dalšího. Stejně jako u každého nového projektu, je i nová webová stránka stále ve vývoji a budeme ji pravidelně aktualizovat s celou řadou dalších funkcí, včetně aktualizovaných profilů hráčů, PvP žebříčků, atd. Jakmile bude webové stránka online (26. 7.) určitě budete chtít také vyzkoušet nové, aktualizované fórum, jenž můžete navštívit pomocí kliknutí na tlačítko „Forums“, které bude v horní části stránky. Fórum jsme zdokonalili, uklidili a dali jsme mu čistší vzhled. Nebojte se, všechna témata a příspěvky, které jste zanechali na starém fórum, vám budou přeneseny.



Naposledy upravil/a Ellendway 28.07.2016 v 10:58:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

30.07.2016 13:51

Naprostej humus to co si clovek precetl hned navrchu ted musi pul dna rollovat nemluve o vyhledavani ktery musi clovek rozklikavat misto okamzityho psani. Tohle je spis downgrade nez upgrade.

Kubikula 30.07.2016 08:27

Mohli už předělat i armory aby byli trochu interaktivnější když už maj takhle pěkný stránky :/

Ellendway 28.07.2016 10:58

Randy
Pri kliknutí na nové stránky sa mi zobrazí len Chyba 404 Objekt (požadovaná stránka) nenalezen. :/
Opraveno.

Randy 28.07.2016 10:42

Pri kliknutí na nové stránky sa mi zobrazí len Chyba 404 Objekt (požadovaná stránka) nenalezen. :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet