Blizzardem cloumá komerce, Nová loga

Po Faction Change jsem to nechtěl říkat, po Race Change také tak, ale teď už se asi neudržím. Ano, Blizzard se asi snaží zalepit ztráty z Číny, a tak přidává další a další placené služby pro hráče. Naopak je ale šlechtí, že chtějí z této nové funce dát část peněz na charitu. Copak je to tentokrát?

Obchod s mazlíčky (Pet Store)

Nehodlám se nějak dlouze rozepisovat, komlexnější článek třeba přinese někdo z nově najatých redaktorů. Blizzard uvedl nový obchůdek, v němž si můžete koupit různé pety ke své postavě. Zatím nabízí pouze dva, Pandaren Monk a Lil' K.T. Za každého Pandaren Monka koupeného do konce tohoto roku dá Blizzard polovinu z ceny 10$ na charitu! Druhý pet, malý Kel'Thuzad stojí také 10$. Abyste si mohli tyto pety koupit, musíte mít WoW account spojený s battle.net accountem. Po koupení peta dostanete speciální kód, který můžete třeba dát nějakému kamarádovi. Peti jsou account bound, takže je můžete dát na všechny své postavy na daném serveru. Funguje to jak na EU, tak na US serverech.

Nová loga

Dnes Vám také přináším nějaká nová loga od našich návštěvníků. Logo s Ashbringerem stvořil Ondriis, to s Aliancí a Hordou je od Dekiho a konečně logo s worgenem vytvořil Venom. Loga si můžete nastavit ve Výběru loga.

Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:39:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet