Shadowlands – Scrolly

  Shadowlands    Inscription    Buff   

S částečným návratem raid buffů v Battle for Azeroth byly do Inscription profese zakomponovány svitky (Scrolls), které měly nahradit případnou absenci daných class v partě, které dané buffy poskytovaly. V našem případě šlo konkrétně o spell #6673, poskytovaný warriory, spell #21562, poskytovaný priesty a spell #1459, poskytovaný mágy. Jejich alternativy v podobě item #158201item #158202 a item #158204 našly uplatnění v kompozicích, které výše zmíněné classy neměly ve své sestavě. 

 

Blizzard se však rozhodl v Shadowlands buffy o polovinu nerfnout, tudíž jejich efekt bude nyní 5 % namísto 10 %. Co se týká Scrollů jako takových, výše uvedené dostanou restrikci, díky níž jejich efekt bude možné použít pouze do levelu 50. Server WoWhead mimo jiné vydataminoval, že v prvním alpha buildu měly být svitky nahrazeny tzv. Writy. Měly plnit zcela identickou funkci, avšak s rozdílným pojmenováním. Na betě vše prozatím nasvědčuje tomu, že k těmto "Writům" nebyl aplikován žádný update, přičemž je ani samotní Consumables vendoři nenabízí. Je tedy dosti pravděpodobné, že se se Scrolly v Shadowlands nejspíše nesetkáme

 

Přehled všech party / raid (de)buffů:

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Insifsdiz 22.11.2022 16:12

<a href=http://stromectol.ink/>buy stromectol for humans</a> 03 were correlated with poor patients outcome

scudgesen 24.10.2022 06:58

<a href=http://stromectol.autos/>ivermectin brand name</a> Pediatric Hypercalcemia

Reeki 02.09.2020 13:17

Opět se zde ukazuje polovičatá práce ze strany blizzu, chápu, že svítky byly zrušeny, aby uvolnily cestu nežádoucím charakterům, které v raidu nikdo nechtěl, a když tak jen kvůli buffu, nicméně pořád si myslím, že scrolly měly zůstat, tak jak byly a jejich eliminace, byl krok vedle.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet