Blizzcon 2011 - Den 2

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/blizzcon2011
Blizzcon 2011 skončil. Zůstala tu po něm spousta informací, za kterými se teď ohlédneme ve shrnující novince. Nejdříve bych chtěl poděkovat všem čtenářům za přízeň během letošního Blizzconu. Pevně doufáme, že jste si to užili stejně jako my a těšíte se na ten příští, který nebude o nic menší než ten letošní! Vzhledem ke snaze informovat vás o všem, co se kde šustlo, bychom chtěli znát váš názor na letošní organizaci, třeba i srovnání s předchozím rokem, a co bychom mohli do příště vylepšit. Nyní již k novinkám.

eSkova galerie z Blizzconu

Jak jsem již psal mnohokrát, eSko se tento rok vydal podívat na Blizzcon osobně. Jako "press" měl přístup k mnoha věcem, ke kterým normální lidé nemají, určitě se můžete těšit na dojmy z celé akce. Zatím se ale musíme spokojit s několika desítkami fotek. Tak hurá na ně!
>>Pokračovat do galerie<<

Mists of Pandaria Calculator!

První talent calculator je na světě a to v podání WoWheadu, který si dal tu práci, abychom se mohli podívat, jak to vlastně bude vypadat s talenty v MoP! Pokud tedy máte zájem si ho vyzkoušet, pokračujte dole odkazem!
>>Pokračovat na Talent Calculator<<

Mists of Pandaria Zone preview!

Dočkali jsme se přehledu nových oblastí, které nás čekají. Vypadají úžasně! Ukázka: Klidné planiny farmářů lemované hustou a tajemnou džunglí podél jihu a neprůchodnými horami na severu. Údolí je považováno za „obilnice“ Pandarie, ale letošní úroda je v ohrožení a záhadná nemoc přepadla Pandareny...
>>Pokračovat na článek<<

Mists of Pandaria Videa z dungeonů!

Ukázka z nových dungeonů. Více informací dorazí snad brzy.

Mists of Pandaria - Dungeon Preview - Shado pan Monastery

Mists of Pandaria - Dungeon Preview - Stormstout Brewery

Mists of Pandaria - Dungeon Preview - Temple of the Jade Serpent

Lore Q&A!

Hodně zajímavou a očekávanou událostí bylo Lore Q&A, kde odpovídal Chris Metzen na otázky zabývající se příběhu. K vidění byl tako Red Shirt Guy, kterého Chris dokonce objal! Q: Udělejte alianční verzi Doomhammeru, udělejte Bolvarův meč. A: To se mi líbí. Přidám to na náš seznam. Q: Jak to bude s vůdcem Pandarenů? Kdo je bude vést? Může mu Jack Black propůjčit hlas? A: Nebudou mít skutečného vůdce, pouze reprezentanta. Pandareni měli být již v TBC, ale místo nich jsme udělali Draeneie. Myslíme to s nimi opravdu vážně již dlouhou dobu.
>>Pokračovat na článek<<

Novinářské Q&A!

eSko měl možnost účastnit se novinářské Q&A, kde zachytil několik zajímavých faktů. dokončují přípravy na zavedení sms authentifikace jako alternativy k authentificatoru (Hlavní motivací bylo další zvýšení bezpečnosti účtů s příchodem real money AH v Diablu 3. Pravděpodobně se to ale nevyhne ani WoW.) chtějí přinést staré Blizzard hry na Battle.net 2.0 - právě pracují na úpravě Warcraftu 3.
>>Pokračovat na článek<<

World of Warcraft Art!

Další art budou přidány během dne, je jich opravdu velké množství.

Pet Battle System preview!

Již několik let vás doprovází věrný mazlíček (pet) při nesčetných dobrodružstvích. Snaží se vám zpříjemnit život, dělají vám společnost a občas dokonce hodiny zábavy. Možná máte jen několik mazlíčků, které máte nadevše rádi. Možná se je snažíte získat všechny. Faktem ovšem je, že hrdinové milují své malé společníky… a v Mists of Pandaria budou mít zcela nové využití!
>>Pokračovat na článek<<

Challenge Mode preview!

Čas neúprosně běží. Vaše skupina dosahuje dobrých výsledků, ale uvědomíte si, že pokud nebudete spěchat a pracovat jako tým, nikdy to nezvládnete včas. Budete se blížit k poslednímu bossovi dungeonu s neochvějným výrazem na tváři, že tentokrát tu zlatou medaili získáte, ať se stane cokoliv. Už je téměř dole, ale už zbývá jen několik posledních vteřin. Začnete křičet na své spoluhráče, ať do toho dají všechno, prsty létají po klávesnici. Konečně je dole a vaše skupina triumfálně zakřičí – „Máme nejlepší čas tohoto dungeonu!“ Úspěšně jste zvládli Challenge Mode.
>>Pokračovat na článek<<

General Q&A a Classes, Profession a Items Q&A!

Bude přidáno co nejdříve.

Naposledy upravil/a Astra 23.10.2011 v 15:22:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 23.10.2011 19:42

už chápu proč dali akci upsat se blizzardu na 12 měsíců

Jerryky 23.10.2011 17:18

Adrien
to Preview bude pěkně krátky
Myslím, že krátké opravdu není

Jan Souček 23.10.2011 17:16

Treg
To jako bude 1 talent za 15 lvlů ??
Ano.

Treg 23.10.2011 16:58

To jako bude 1 talent za 15 lvlů ??

Akari 23.10.2011 16:32

Jerryky
To jsou talenty. Hm, to mi připomíná, že bych k nim měl napsat preview.
to Preview bude pěkně krátky

Riko 23.10.2011 15:53

Ty talenty sou vylozene k smichu. TOHLE UZ NENI WOW ALE BORDEL. Bo se vyvojari snazi vymazat PvE system? No zatim je to jen oznameni takze se vse muze a ja doufam ze zmeni.Jinak k tomu ostatnimu: Jak tak koukam tak blizz uz nevi co by do hry dal. De to fakt do kopriv.

Darie 23.10.2011 15:31

Talenty mi připadaj hodně podivné, na druhou stranu můžou vzniknout hodně zajímavé kmbinace.

Psycholord 23.10.2011 14:57

Ten novy talent tree se mi taky vubec nezamlouva... vetsina talentu je PVP, samy fear a podobny bullshit... dale by me zajimalo jak hodlaji vyresit passive talenty, ktere jsou v soucasnych stromech.

zajic 23.10.2011 14:34

omfg.. to bys blil.. to jako chtej dat naprilkad stormstrike vsem shamanum atd atd atd? !! wtf omfg.. a to em se tak tesil.. s timhle jednoduchym schematkem at se dou bodnout..

Jerryky 23.10.2011 14:23

To jsou talenty. Hm, to mi připomíná, že bych k nim měl napsat preview.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet