Blizzcon 2013

Blizzcon. Každý fanoušek Warcraftu, Starcraftu a Diabla jistě ví, co to znamená. Ano, hádáte správně! Největší akce Blizzardu pro své fanoušky. Na Blizzconu strávíte dva dny hraním nejnovějších her, sledováním eSport turnajů a diskutováním s vývojáři společně s několika tisíci vašich kamarádů. Blizzcon se vrátí do Anaheimu v pátek 8. 11. a bude pokračovat přes sobotu 9. 11., kde budou vyčerpávající diskuzní panely, turnaje, dojmy z hraní, soutěže a mnoho dalších nezapomenutelných věcí.

WoWfan.cz na Blizzconu!

Ano, i tentokrát budeme mít našeho zástupce přímo na Blizzconu a vy se tak můžete těšit nejen na fotky z této jedinečné akce, na kterou jsou lístky vyprodány během několika minut, ale na dojmy z hraní her, případně interview s vývojáři.

Blizzcon na WoWfan.cz/HSfan.cz!

A to není vše, co bychom vám, našim čtenářům, chtěli nabídnout. V plánu je mnoho věcí, které se již v minulosti dobře osvědčily. Jako vždy pro vás připravujeme Live Chat, kde budeme psát aktuální dění z Blizzconu, především pak z různých panelů. Redaktoři budou ihned po skončení každé prezentace sepisovat a přidávat na web nejnovější informace ze světa Warcraftu a Hearthstone. Opět jsme pro vás sestavili tým, který bude mít tyto věci na starosti. Stejně jako u posledního Blizzconu, ani letos nesmí chybět Hanzík, Ellendway a Jerryky. Chybět nebudou také nejnovější fotografie z jednotlivých programů. Na konci každého dne chystáme velké shrnutí největších událostí.

Na co se těšit

(neoficiální informace)

Asi nejdůležitější je oznámení nového datadisku, které je na spadnutí. Co by mohlo být jeho náplní, najdete v článku od Bellatrix. Určitě proběhnou také změny u povolání a případné bude oznámeno i nové povolání. Nesmí chybět největší PvP akce roku. Nejlepší týmy z celého světa budou měřit své síly. Na konci turnaje čeká na vítěze, mimo výhry, sláva a uznání! Očekáváme také datum vydání pro novou karetní hru – Hearthstone: Heroes of Warcraft. Z ostatních her se pravděpodobně můžeme těšit na bližší pohled na datadisk Diabla a jeho bety, kterou chce Blizzard spustit do konce roku. Co se týče Starcraftu, možná přijde i zde na nový datadisk, ale nechme se překvapit.

Blizzcon virtual ticket!

Nemůžete se dostat na Blizzcon a i přesto chcete sledovat tuto událost na svém monitoru? Můžete si zakoupit virtuální lístek, který stojí 25£ nebo 30€ a je k zakoupení na stránkách Blizzconu. Tímto lístkem získáte jedinečný přístup na veškeré živé vysílání z Blizzconu v HD kvalitě po celé dva dny. To zahrnuje kanál pro rozhovory, vývojáře, komunitní akce a závěrečný ceremoniál. Samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že je to celé v angličtině, takže si dobře rozmyslete, zda si zakoupíte stream nebo ne.
>>Zakoupit Virtual ticket<<

Bonus loot

Nesmím opomenout také „bonus loot“ pro všechny, kteří si stream zaplatí. Obsahem dárků budou věci do World of Warcraft, Starcraft II, Diabla III a Hearthstone: Heroes of Warcraft! Navíc dostanete přístup k exkluzivním a limitovaným věcem, které si budeme moci objednat ještě před začátkem samotného Blizzconu. Jestli tyto věci budou dostupné i pro nás, Evropany, zatím nevíme.


Naposledy upravil/a Jerryky 13.09.2013 v 13:57:50.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 16.09.2013 16:07

Celá akce probíhá přes noc. Přibližně od 18:00 až do rána.

sickuse 16.09.2013 15:10

V jakém času pro evropana by byl ten stream? Tedy jaký je časový posun zhruba...jestli má cenu o tom vůbec uvažovat

Sir Finley Mrrgglton 14.09.2013 12:17

A bude tam konečne aj zverejnenie dvojky WoW komixu v češtine? Ja ho totiž nikde nwm nájsť...

Jerryky 13.09.2013 13:58

Už jsem to opravil, díky. Stream pro Patrony se pokusíme zařídit. Více informací Soon™.

Benosh 13.09.2013 13:37

Taky věřím oficiálnímu datu ze screenu víc

Unguis 13.09.2013 13:26

Sem trochu zmatenej. Není náhodou november listopad? Asi máš chybu v datumech.

Honza4545 13.09.2013 13:16

Budete dělat i váš livestream který jste dělali pro patrony když byl blizzcon 2011 ?

czlukas 13.09.2013 12:47

Nevím nevím... 7 kil je dost. Za to mám 3 měsíce WoW

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet