BlizzCon 2017 - Worgeni a Goblini se dočkají nových modelů!

  Goblin    Worgen    Update   

Během Q&A se objevila celkem zajímavá otázka, která přitáhla pozornost spousty lidí. Specificky šlo o to, zda se dočkáme předělání modelů Goblinů a Worgenů. Jak už bylo řečeno v nadpisu, hráči se mají na co těšit.

 

Ačkoliv odpověď zněla "ano", objevilo se zde bohužel i "ale", protože Blizzard má spoustu práce s designem obsahu nového datadisku, tudíž se zdá, že se nových modelů nedočkáme v patchi 8.0, ale spíše později.

 

Jelikož Battle for Azeroth obsahuje opravdu obrovské množství změn designu, tak se nemůžeme divit, že úpravy těchto modelů nejsou zas tak obrovskou prioritou, vzhledem k faktu, že Goblini a Worgeni jsou ve hře jako hratelná rasa dostupní od Cataclysmu, což není zas tak dávno. Navíc i na dnešení poměry nevypadají vůbec špatně.

 

Ačkoliv je fakt, že tyto dvě rasy mají momentálně nejstarší modely ze všech dostupných ras, takže je určitě jen dobře, že se na nich pracuje.

 

Podle všeho se bude hlavně pracovat na ženském modelu Worgena, který byl měl vypadat víc jako vlk. Myslím, že třešničkou na dortu už by mohla být jen možnost získat bílý kožich, který má Genn.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kubin8 05.11.2017 23:15

Osobně mi přišlo vždycky strašně nelogické, proč mají worgen females normální "lidské" oči, kdežto worgen males jen takové svítící po vzoru undeadů nebo elfů... Zajímalo by mě, jak se s tím poperou.

jawed 05.11.2017 18:28

Zo správy že sa pracuje na nových modeloch worgenov som bol VEĽMI nadšený keď som to počul....a náhodou biely kožuch by bolo úžasné to by som bral
mimochodom a čo nový model pre forsaken alebo undead elf subrasa?!! toto by som sa spýtal ja mať možnosť čo by na to povedali
(začiatok q&a som zmeškal tak som dúfal že tam niečo bolo o tom ale asi nie a pokiaľ to bolo inde tak som to nenašiel jednoducho )

Jikonekt 06.11.2017 23:53

Nemrtvi dostali novy modely s vetsinou ostatnich (puvodnich vanilla) ras na zacatku WoD, takze netusim, proc by jim meli delat opet novy model zvlast?!?
Ted se budou logicky delat wrogeni a goblini, protoze prave oni maji najstarsi modely postav ve hre.

jawed 08.11.2017 23:14

@Jikonekt ja len že by som radšej chcel mať vystretý undead model to je všetko
a jasné nový model pre worgenov a goblinov je fajn že na nich pracujú ale aj tak

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet