BlizzCon a Gamescom 2010 - krátké blueposty

/pic/news/bluepost

Čaute,
jsem ta poslední ze tří nových překladatelů blueposterů a tímto všechny zdravím. Dnešní blueposty maličko vybočují z oblíbených témat jako je beta test Cataslysmu, nicméně úplně nezajímavé také nejsou. První se týká možnosti virtuální návštěvy BlizzConu 2010, druhý oznamuje účast Blizzardu na veletrhu Gamescom v blízkém Německu a možnost si tam pokecat s jejich GM/bluepostery.

Virtuální vstupenky na BlizzCon 2010 v prodeji



Vaneras zdroj

Chceš si užít debatních kroužků, turnajů, se hrou spojených ohlášení a všechno to vzrušující prostředí BlizzConu z pohodlí vlastního domova? Blizzcon Virtual Ticket (virtuální vstupenka) je v podstatě multikanálové internetové vysílání, které si lze nyní objednat po celém světě a umožňuje divákům přepínat mezi řadou live kanálů v HD kvalitě, které se věnují jednotlivým částem celé show. Každý, kdo si objedná tuto virtuální vstupenku, také obdrží z letošního BlizzConu exkluzivní in-game item. Poprvé navíc bude mít každý majitel virtuální vstupenky možnost zakoupit jedinečné zboží dostupné na BlizzConu 2010.

Pro objednávku nebo více informací navštivte Blizcon 2010 Virtual Ticket stránku: http://blizzcon.rayv.com/.


Blizzard na Gamescom 2010 v Cologne, Německo



Slorkuz zdroj

S potěšením oznamujeme, že Blizzard Entertainment bude na Gamescom 2010. Návštěvníci našeho stánku, který se bude nacházet v Halle 6, B21 & B31, budou mít příležitost si zahrát naše hry, které přichází do prodeje, a dozvědět se poslední novinky a informace.
Gamescom v německém Cologne bude pro veřejnost otevřen od čtvrtka 19.8. do neděle 22.8.. Více o veletrhu a o tom, jak se tam dostat, zjistíte na http://www.gamescom-cologne.com.


Wryxian zdroj

Zdá se, že tam budu (myšleno Gamescom, pozn.red.). Budu mít celkem na pilno, jelikož budu muset tvořit hrozně moc textů, ale budu tam. Nestyďte se a klidně mě vyhledejte. Určitě budu moct říct aspoň Ahoj, když to půjde. ;-)



Naposledy upravil/a Hanzik 28.07.2010 v 00:01:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Alyxx 27.07.2010 22:20

bobikaq
30 dolarů mi příjde docela dost za čučení za kompem nechtěl by to někdo zaplatit a streamovat??
Jj, to by přece něšlo, to je jako by jsi Streamoval premiéru z kina :-)

Bartyx 27.07.2010 21:35

To bysme ale nemohli dát oficiálně na web. To je jako kdybysme to koupili záznam na dvd a dali to ke stažení.

Epocha 27.07.2010 21:30

30 dolarů mi příjde docela dost za čučení za kompem nechtěl by to někdo zaplatit a streamovat??

Bartyx 27.07.2010 21:09

Škoda, že tam se to bude asi hodně točit kolem Starcraftu. Ale uvidíme, mohli bysme vyslat redakční výpravu do Německa. Tam nemaj špatný pivko :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet