Blizzcon - Den 1

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/blizzcon2011
První den Blizzconu je za námi. Máme mnoho nových informací, které jsou již na webu. Nicméně stále tu není vše a my se vám budeme snažit dodat všechny informace do večerních hodin, než začne druhý den Blizzconu.

Blizzard DotA!

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/bdota
Blizzard ukázal svou vlastní verzi slavného módu DotA. Od ostatních verzí doty se bude lišit tím, že zde najdeme pouze hrdiny známé z her od Blizzardu. Setkáme se s Lich Kingem, Thrallem, Muradinem, Witch Doctorem, Novou, Za'garou, Stitches, Zeratulem, Sylvanas a dašími.
Hra neboli mód bude dostupný ve Starter Edici Starcraftu II, takže si ji může zahrát opravdu každý. Každý hrdina bude mít specifickou roli jako je tank či dps. Betatest této verze DotA by měl být dostupný v následujících měsících. Na další informace si budeme muset prozatím počkat.

Mists of Pandaria!

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo
Největším očekáváním bylo oznámení nového datadisku do World of Warcraft. Do poslední chvíle si spousta lidí myslela, že tajemný svět Pandarie byl jen vtip. Opak je pravdou a my budeme muset přijmout fakt, že budeme hrát po boku pand.
Nesmíme ale dělat unáhlené závěry a pěkně si vše přečíst, dozvědět se více informací, které nás v datadisku čekají. Již nyní si odvážím tvrdit, že to bude možná i nejlepší datadisk, který WoWko kdy potkalo. Pokud se totiž koukneme na všechny ty nové věci, které nás čekají, člověku až přechází zrak. Nový svět, který je svou architekturou opravdu nádherný, nové mechaniky, které obohatí hru, vylepší a prodlouží hratelnost je přesně to, co WoW potřebuje.
Čekají nás zápasy našich petů (alá Pokemon), což určitě zaujme hodně lidí, včetně snad celé redakce WoWfan. Nové battlegroundy, PVE battlegroundy (více již brzy). PVE sceneria - krátké dungeony, kde nebude potřeba tanka či healera! Dungeon Challenge, aneb kdo projde dungeon nejrychleji, dostane medaily a statistiky by se měly vázat na celý realm. A snad to nejdůležitější, Aliance proti Hordě!
Konflikt mezi frakcemi se přiostří. Co když nás na konci datadisku čeká nějaký velký zvrat? Zemře snad Varian nebo Garrosh? Vrátí se Thrall do Hordy a urovná spory, které od jeho odchodu vznikly? To je otázka, na kterou si budeme muset ještě nějakou dobu počkat, je tu však možnost, že se něco dozvíme dnes v noci, kdy bude na programu především příběh datadisku.
>>Více informací o Mists of Pandaria<<

Dojmy z Pandarie!

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/dojmy-logo
eSko si pro vás připravil krátké dojmy z hraní Mists of Pandaria přímo na Blizzconu. Hraní mu zabralo téměř dvě hodiny a splnil na 60 úkolů. Bohužel, i demo má své nedostatky, kterými je především nedodělanost Pand a Monka. Snad se brzy dozvíme více informací.
>>Pokračovat na dojmy<<

První záběry z Pandarie!

Annual Pass

Další novinkou je Annual Pass. Nová akce Blizzardu pro hráče World of Warcraft. Vše spočívá v tom, že pokud si zaplatíte WoW na 12 měsíců, dostanete Diablo III zdarma a k tomu ještě mounta Tyrael's Charge, který vypadá opravdu luxusně. Pro aktivní hráče WoW je tato věc opravdu lákavá, nemusí tak platit ještě za další hru.

Diablo III - sběratelská edice + cinematics

Nesmíme zapomenout ani na Diablo III, u kterého byla odhalena sběratelská edice a její obsah. Cena zatím nebyla stanovena, ale určitě to nebude nic levného.

Co nás dnes čeká?

Výpis toho nejdůležitějšího, co nás dnes čeká.
  • 19:00 - 20:00 World of Warcraft Live Raid
  • 20:15 - 21:15 World of Warcraft Art
  • 22:00 - 23:00 World of Warcraft Classes/Items/Professions Q/A
  • 23:30 - 00:30 World of Warcraft Open Q/A
  • 01:15 - 02:15 World of Warcraft Lore and Story Q/A
  • 03:00 - 06:30 Závěrečný ceremoniál
PS: Ještě se můžete těšit na fotky, které pořídil eSko!

Naposledy upravil/a Astra 22.10.2011 v 17:59:09.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

pekac 22.10.2011 15:26

ked to spisete takto, vyzera to super

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet