Blizzcon již v pátek

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/blizzcon2011
Již necelý týden nás dělí od největší události roku. Ano, je to Blizzcon 2011! Letošní rok bude v mnohém jiný, než předchozí. Věříme, že mnohem lepší. Chceme, abyste si tuto událost co nejvíce užili, proto máme v plánu několik velkých novinek.

WoWfan.cz na Blizzconu!

Můžete se těšit na dojmy přímo z Blizzconu. Tím nemyslím pouze to, že někde na internetu najdeme nějaké fotky a napíšeme dojmy. Na letošní ročník se podívá jeden z našich redaktorů osobně. Se statusem "Press" nás bude zastupovat přímo v Anaheimu eSko, který se jistě nemůže dočkat, až v polovině týdne odletí vstříc novému dobrodružství. Vstříc zážitkům, které by chtěl zažít snad každý správný fanoušek her od Blizzardu.
Můžete se tedy těšit na naše vlastní fotky z této akce. Dojmy, které nám bude eSko pravidelně zasílat, ale také na rozhovor s tvůrci World of Warcraft, kterého se účastní spolu s ostatními novináři z celého světa. Více o otázkách na konci novinky.

Blizzcon na WoWfan.cz!

To ale není ani z daleka vše, co našim čtenářům nabídneme. V plánu je opravdu mnoho věcí. Určitě bude fungovat náš Live Chat, kde budeme psát aktuální dění z Blizzconu (stejně, jako tomu bylo minulý rok). Redaktoři budou ihned po skončení každé prezentace sepisovat a přidávat na web nejnovější informace ze světa Warcraftu (možná nejen o WoWku). Opět jsme sestavili tým, který bude mít tyto věci na starosti. Stejně jako minulý rok, nesmí chybět všemi oblíbený Hanzík, velký Ellendway a lore master Jerryky. Chybět nebudou také nejnovější fotografie z jednotlivých přednášek. Na konci každého dne chystáme velké shrnutí největších událostí.

Na co se těšit

V první řadě očekáváme oznámení nového datadisku, který by mohl vyjít již v polovině příštího roku. O spekulacích, které kolují na internetu, jsme již psali několikrát. Nakolik jsou tyto informace pravdivé, se dozvíme za necelý týden. Dále se můžeme těšit na představení změn u povolání. Jsme velmi zvědaví, k jakým změnám dojde tentokrát. Podíváme se, jaké dungeony a raidy můžeme očekávat v novém datadisku a je možná první zmínka o záporácích. Měli bychom se dočkat přiblížení Patche 4.3 a samotného Deathwinga, možná také, kdo zastoupí mocného Aspekta v jeho funkci.
Nesmí chybět největší PvP akce roku. Nejlepší týmy z celého světa budou měřit své síly. Na konci turnaje čeká na vítěze, mimo výhry, sláva a uznání. Na své si přijdou také módeři UI. Představeny budou nové funkce a vychytávky. Těšit se můžete na řadu dalších skvělých věcí, ke kterým patří soutěž o nejlepší kostým, otázky a odpovědi (velice se těšíme), Live raid přímo z Blizzconu, ukázka nových návrhů či fan artů a podobně.

Program Blizzconu

Kompletní program Blizzconu již máme nějaký ten den. Nicméně i přesto se některé věci mohou ještě změnit. Očekávali jsme, že Blizzard vydá konečný program již tento víkend, ale zatím se nic neděje. Proto během večera přidám na web jak kompletní, tak samostatný WoW program Blizzconu na web.

Naposledy upravil/a Astra 17.10.2011 v 08:12:13.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 17.10.2011 20:54

Honza4545
Chtěl bych se zeptat zda ještě lze zakoupit ten váš speciální account a tím mít možnost sledovat blizzcon 2011 od vás.Pokuď možno tak bych i poprosil o link na fórum o informace o tom.
http://forum.wowfan.cz/showthread.php?4053-Hodnost-Patron

Honza4545 17.10.2011 18:23

Chtěl bych se zeptat zda ještě lze zakoupit ten váš speciální account a tím mít možnost sledovat blizzcon 2011 od vás.Pokuď možno tak bych i poprosil o link na fórum o informace o tom.

bulljoker 17.10.2011 18:03

stejnak bude zas nějakej stream někde

Skynet 17.10.2011 16:45

Mia Rose a.k.a porno herecka, ktora hrala WoW.Ta ma tiez NPC.

Bigtooth 17.10.2011 16:24

Ellendway
Myslím si, že to NPC je spíše pocta... kdo má ve hře vlastní NPC? :P
Napr. http://www.wowwiki.com/Caylee_Dak . Akorat z uplne jineho duvodu..RIP

MasterMajkl 17.10.2011 16:16

MasterMajkl
Bude se vysílat někde živej přenos ? Jde mi hlavně o wowko a diablo
Aha už jsem našel. Da se koupit na to virtualni listek za 30 euro. To je zhruba 750 kč. To mě můžou trhnout nohou.To si raději nechám zajít chuť a spokojim se s textem.

MasterMajkl 17.10.2011 16:09

Bude se vysílat někde živej přenos ? Jde mi hlavně o wowko a diablo

Bellatrix 17.10.2011 15:32

Tenhle týpek byl dokonce zmíněnej v oficiální povídce o Radě Tří kladiv - Fire and Iron (kterou teď překládám). Byla tam s ním jenom jedna věta, ale bylo tam napsaný trpaslík v zářivě červené tunice a něco o tom, že pečlivě kontroluje fakta Holt sláva má svoje plusy i mínusy.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Andros 17.10.2011 15:24

Jako to jo, zakrslej dwarf s červeným trikem a sukní by mi ani tak nevadil. Spíš to jméno Tím jménem Wildhammer fact checker by mě docela urazili. Vyzní to tak, že si ten kluk hraje na chytráka, přitom se normálně zeptal, kde je falstad.

Ellendway 17.10.2011 15:10

Andros
Jj, se normálně zeptal a udělali z něj největšího debila. Na youtube zas o něm píšou, že je panic, dítě, nerd atd.. Ve wow mu blizzardi udělali postavu wildhammer fact checker Docela výsměch vůči němu, přitom se normálně zeptal, proč to je tak a tak. DOst lidí ho ale zas hájí, že to nandal blizzu atd..
Myslím si, že to NPC je spíše pocta... kdo má ve hře vlastní NPC? :P

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet