Blood elf customizace - nové tváře a zlaté oči

  blood elf    customization    battle for azeroth   

Datamining stále pokračuje a mimo různých modelů zbraní a nestvůr byly odhaleny nové customizační možnosti blood elfů. Zdá se, že rasa dostane tři nové tváře a možnost zlatých očí. Zatím se neví, jestli tyto možnosti budou pouze pro NPC nebo i při vytváření hráčského charakteru. Máme tedy pár možností:

  • Lady Liadrin má v Hearhstonu zlaté oči. Možná se ona dočká právě zlatých očí i ve hře.
  • Ion Hazzikostas v nedávném Q&A odpovídal na otázku, zda budeme mít nové customizační možnosti starých ras, tím, že Allied rasy byly teď na první místě. Tudíž bychom se mohli časem dočkat úpravy i starých ras.

 

Dle mého by byl logický krok dát zlaté oči jako speciální customizační možnost blood elfům paladinům, tak jako třeba rytíři smrti si mohou vybrat více mrtvolné obličeje. Zároveň pokud by nové tváře mohly mít jen NPC, nebylo by to fér vůči hráčům. Už tak mi přijde, že blood elfové mají z použitelných obličejů snad jen dva a blood elfky jen o něco málo více.
 

 

Co si o nové customizaci myslíte? Myslíte, že hráči dostanou na výběr zlaté oči? Mohla by to být předzvěst možnosti vybrat si barvu očí nehledě na výběr obličeje?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 23.03.2018 14:49

Ještě by bylo fajnový kdyby přidaly modrý oči... si dokážu čistě představit ten rage, který by to způsobilo u Aliance.

Zug 23.03.2018 14:36

Komentář na redditu dal na tohle velmi výstižnou reakci.
https://www.youtube.com/watch?v=QyJBPfQv1wQ

Enei 23.03.2018 13:15

Nejdřív chci poděkovat redakci za skvělé články a hlavně překlady, angličtina není zrovna moje silná stránka takže všech přeložených textů si moc vážím. Děkuju!

A teď k příspěvku, hrozně bych si přál BE s rudýna očima Jinak na YouTube jsem viděl video že Undeadi budou moc chodit zpříměně, nevíte o tom něco? Ješte by se mi líbila u Undeadů customizace očí na různé "dark" barvy, hlavně fialová by byla boží.

Esperanta 23.03.2018 13:31

Ahoj,
moc díky za komentář, snažíme se nějak držet krok s překlady. Ráda bych taky viděla různé customizace, tak snad se toho dočkáme. K tomu, že budou moct chodit undeadi vzpřímeně, zatím nic nevím, musela bych se prohrabat novinkami. Máš případně odkaz na video?

Enei 23.03.2018 14:36

@Esperanta Rozhodně, tady je. http://www.youtube.com/watch?v=MO8k4glSAIY&t=48s

Esperanta 23.03.2018 15:35

@Enei Tak tohle jsem snad úplně přehlédla. Ještě se podívám, jestli to tu někde nemáme, ale pokud ne, napíšu o tom. Díky moc!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet