Cataclysm Cinematic Trailer česky

/pic/cataclysm/cataintro
Ruka v sádře nebo ne, tohle je prostě novinka, která žádný odklad nesnese. Ačkoli se čekalo, že Blizzard odtajní Cataclysm Cinematic trailer až na Blizzconu, objevil se již o něco dřív. Podle informací, které mám, vypustil někdo z televize FOX omylem Cataclysm reklamu do živého vysílání dříve, než jak bylo domluveno s Blizzardem. Tato reklama obsahuje úryvky z traileru a Blizzard se proto nejspíš rozhodl vypustit trailer celý. (Ačkoli to nevím jistě, nevím odkud se celý trailer vzal. Zatím.) Každopádně jde (dle mého názoru) o nejluxusnější WoW cinematic vůbec. Shlédnout jej můžete na našem youtube kanálu, samozřejmě s českými titulky.

Cinematic trailer

Cataclysm reklama

Edit: Pokud Vám nefungují titulky, klikněte na tlačítko "cc" a zapnou se Vám.

Naposledy upravil/a Novom 18.10.2010 v 17:30:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lostlight 18.10.2010 20:23

Wrent
on zničl např. ty vrcholky v badlands, přehradu nebo stormwind, ale vlny a tak má na svědomí jen částečně.
jo ty vlny byly vedlejší účinek , on je nechtěl udelat

epox 18.10.2010 19:24

Steiny88
no mne osobne Trailer moc nepáčil garfika je fakt super má to aj svoje grády ale bol dosť chaotický, nezmyselný a bol len Deathwingovi škoda že tam neukázali Worgenov a Goblinov to je podla mňa veĺká chyba + chcelo by to nejakú hlavnú postavu ktorá sa postaví Deathwingovi a celkovo z celého Cataclysmu nie som moc nadšený už som si zvykol že Blizard dosť kazí celí príbeh warcraftu ale cataslysm mi pripadá tak že niekto v Blizarde si povedal že wowko je už strašne nudné tak ho treba kompletne prerobiť myslím tým svet a tak v cataclysme všetko rozbime môj názar je ten že svet WOWka sa mal vyvíjať postupne a nie jedným veľkým skokom proste sa len pridávalo a starý svet sa menil pomaly a teraz jedným veľkým skokom bude všetko naruby ale som rád že blizard pridal veľa nových lokacii zo starého sveta ale to je môj osobný názor a z celého toho trialeru proste vyplýva že Deathwing sa naserie preletí celým azerotom a tým ho zničí a to sa mi zdá trochu prehnané a ešte toto v podcate nie je ani Deathwingov štýl on nikdy nekonal tak priamočiaro on je zákerný, prefíkaný a často konal takticky prostredníctvom niekoho iného nikdy sa nerozbehol a nevykrikoval do sveta že ho ide ovládnuť alebo zničiť
JZS ste tu vseci ____ alebo co sa vaam zda prehnane deathwing cerpal silu za tie roki tak sa necudujte ze s prisiel a chcel znicit hned niekolko miest. co si mislite ze prisiel a zacal by raz za mesiac nicit jednu lokalitu?To by ho uz cakali a nebolo to take lahke.Inac sofy ma pravdu

Wrent 18.10.2010 18:38

tommygun
Ja se musim castecne zastat Steinyho, kdyz deathwing staci znicit skoro celej svet jen tim ze nad nim preleti, tak bych rek ze to je docela prehnany... ale jinak trailer fajn, jenom ten na Wotlk se mi zdal lepsi, mel lepsi hudbu a celkove se mi zdal epictejsi. Nerikam ze tenhle je spatnej, protoze je vybornej.
Deathwing zničil jen pár věcí, například thousand needles zatopení není způsobeno přímo jím, ale celkovým narušením elementální roviny... však v tu chvíli si ho tam přece neviděl, on zničl např. ty vrcholky v badlands, přehradu nebo stormwind, ale vlny a tak má na svědomí jen částečně.

Nesqvik 18.10.2010 17:43

Přesně takhle sem si myslel že to intro zkončí.. že dosedne na hradby SW a zařve :-))))

Andros 18.10.2010 17:40

Není to jedno? Já taky žil v domění, že to dělá blizzard a řekl bych, že většina lidí taky.

Feralda 18.10.2010 17:34

vorlik
Páni a dámy z blizzardu nám ukázali že videa opravdu umí dělat.
A ty jsi nám ukázal jak neznáš WoW, respektivě Blizzard ... jde o to, že tyto videa nedělá blizzard, ale Blur odjakživa... mají s tím největší zkušenosti a jejich cinematici jsou ty nej. Blizzard by tohle mohl dělat, ale nemá na to takové zázemí a léta praxe.Sry, ale když tohle něco napíše, tak nevím co si mám myslet ... prostě co říct... víc takových příspěvků... at může Zlověd Z. Nechutil (jeho příjěmnější kontroverzní strana) zasáhnout znovu. Ne, nejedu na fetu... , kdo sleduje hrej.cz ví.

Andros 18.10.2010 17:07

Tommygun, podle mě to nebylo jen tím, že nad tím světem přeletí, ale z videa jsem pochopil, že jeho utrpení tomu ničení světa napomáhá. Vznikaj sesuvy půdy v barrens a on je přece pořád zalezlej.. to bylo asi způsobený tím jeho utrpením

sofis 18.10.2010 16:45

Nemuzes brat vsechno do detajlu tak treba jestli sis vsimnul tak letel vetsinou nad morem to ma vypalit brazdu do vody?

DaveL 18.10.2010 16:37

sofis
Ten ohen co tahne za sebou je sila z elementarni roviny proto se oblast, kterou letel ven z mealstormu jmenuje Deathwing scar.
to jo ale jak jsi viděl tak on letěl přes celej svět a Deathwing scar je jenom kousek v Badlands

sofis 18.10.2010 16:26

Cetly jste den draka? Asi ne jinak by ste tu nepsaly takove blbosti. Na konci knizky se Deathwingovi postavily vsichni aspekti Nozdormu, Ysera, Malygos a Alextraza. Sice ze zacatku jim odolaval ale pote co Ronin znicil dusi demona tak se jim vratila plna sila a Deathwingovi pekne namlatily prdel. Mel dost vazna zraneni a i jeho brneni dost utrpelo jen tak tak jim uletel a ukryl se do Deepholmu kde nabiral sily a lecil se ze svych zraneni. Potom narusil elementalni rovivu to jest misto kam titani uveznily vsechny elementaly a jejich pany. Po naruseni teto roviny doslo ke cataclysmu a vsachna ta sila spolu s Deathwingem vyletela ven z maelstormu. Ten ohen co tahne za sebou je sila z elementarni roviny proto se oblast, kterou letel ven z mealstormu jmenuje Deathwing scar.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet