Čeština pro Warcraft III: Reforged

  warcraft III: reforged    čeština   

Říká se: "Zlaté české ručičky." A zdá se, že to platí i tentokrát, jelikož vzniká neoficiální mód pro Warcraft III: Reforged, který využívá starého dabingu z Warcraft 3. Jak to celé zní? Podívejte se na video níže.

Kontaktovali jsme autora, jelikož audio není sesynchronizované a tak jsme pojali podezření, že se jedná o fejk. Dominik (redakce celé jméno zná, ale na přání jej nezveřeňujeme) na tomto úkolu pracoval dva měsíce a zprovoznit celý mod prý byla pořádná fuška. Mod je ve stavu, ve kterém je hru možné spustit přes Battle.net Launcher a soubory nejsou smazány. Otázkou ovšem zůstává, jak se k danému modu postaví samotný Blizzard. Ale vzhledem k tomu, že se jedná "pouze" o upravení zvukové stopy, dá se očekávat, že bude benevoletní. Dominik nám sám nabídl mod velký přes 500 MB k vyzkoušení.

 

Třicátého ledna se Dominik chystá vydat další video ohledně tohoto modu a ve stejný den, případně v pátek, tuto modifikaci zveřejní i na webových stránkách ModDB. Budeme situaci celý den sledovat a přineseme vám další informace.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Heakler 31.01.2020 17:13

Textový překlad do češtiny už někdo plánuje?

WitekCZ 31.01.2020 17:34

Viz https://www.wowfan.cz/clanek/cestina-pro-warcraft-iii-reforged & https://www.wowfan.cz/clanek/cestina-pro-warcraft-iii-reforged-druhy-teaser & https://www.wowfan.cz/clanek/cestina-pro-warcraft-iii-reforged-treti-teaser

Šéfredaktor WoWfan.cz

Horm 30.01.2020 11:34

Chápu obě strany. Blizzard si chrání svou investici ve hře, která se bude určitě rozvíjet modama a snad ( tajně doufám ) i pár datadiskama a také modery, kteří to budou dělat jen pro potěchu svou, kamarádů a společnosti, která jim dala svou hrou k tomu možnost. Co se mne týká myslim si, že je ( díky ,,přírodě" 😂 ) dost nadšenců co budou modovat i ,,jen" pro radost a pro komunitu hráčů.

zahadum 30.01.2020 10:26

som rád,že nedám ani cent tým "!):?_#

https://www.sector.sk/novinka/213959/blizzard-bude-automaticky-vlastnit-vsetky-mody-pre-warcraft-iii.htm

zahadum 30.01.2020 10:26

https://www.reddit.com/r/warcraft3/

zahadum 30.01.2020 07:31

to nikdy Blizzard neschváli....však textovú češtinu do Starcraft 2 bral ako dôvod na ban....

Docik 29.01.2020 23:08

To zní fajn, zatím to hraji v AJ, je sranda slyšet ty naučený hlášky v angličtině - ale říkal jsem si za orky v úvodních misích byla mise v podzemí, proti murlocům - ta byla v originálu? Nejsou v Reforged nějaké věci na víc?
Nebo si to jenom nepamatuji, ale mám dojem, že tam tahle mise nebyla.

ratatuj 30.01.2020 07:21

Bola aj v starej W3 pod vlastnou kampaňou a chýbala tam zvuková stopa (teda aspoň verzia čo som mal bola bez zvuku..... ) takže si mal iba titulky a aj tie mám pocit že boli AJ

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet