Co přinese patch 9.1 – Chains of Domination?

  patch 9.1    chains of domination    shadowlands   

Po dlouhém čekání přišlo oznámení data, kdy bude hra povýšena na verzi 9.1. A my tak můžeme zrekapitulovat, co první velké rozšíření aktuálního datadisku přinese. Ať už byly důvody průtahů vývoje jaké chtěly, 30. června se konečně podívá na live servery.

 

Změny ve Chřtánu (Maw)

Nová zóna: Korthia, the City of Secrets

Dávno ztracená oblast byla Žalářníkem (Jailer) doslova přitažena k hranicím Maw a hráči budou muset zjistit, co zde hledá.

  • Covenant Assault – hráči budou pomáhat spojeným silám Covenantů v boji proti silám Maw, odměnou budou mimo jiné Soul Cinders, nová měna sloužící k dalším vylepšením legendárek

  • Death’s Advance – nová frakce složená ze zástupců spojených Covenantů

  • The Archivist’s Codex – nová frakce, kterou zajímají artefakty, jež Korthia ukrývá

9ncm8az5a5_0d06c9f99732ff6a73c37b503ff8b22fd32f6d3c_1624293603_5608.jpg

 

Mounti v Maw a Eye of the Jailer

Jelikož byla narušena moc Žalářníka nad Maw, mounti už se tolik nebojí a lze si zde osedlat svůj oblíbený pozemní dopravní prostředek. Dalším důsledkem je možnost odstranění efektu Eye of the Jailer, hráči tedy budou moci plnit aktivity v Maw, aniž by jim Žalářník koukal přes rameno a házel svoje služebníky pod nohy.

 

Desmotaeron

Zpřístupnění dosud nedostupné oblasti, nad kterou má moc Helya a zároveň se v ní nachází vchod do nového raidu.

 

Tormentors of Torghast

Event, během kterého bude hráčům komplikovat situaci samotný Kel’Thuzad a jeho nohsledi. Další cesta k Soul Cinders a také mimo jiné k jedné verzi mounta v podobě ruky.

 

Raid Sanctum of Domination

  • 10 bossů včetně například stvoření, které pohání zbytek Ner'zhulovy duše, Kel'Thuzada a samotné Sylvanas

  • Itemy se speciálními vlastnostmi, které po sobě Sylvanas zanechá, jako luk Rae'shalare, Death's Whisper nebo dýka Edge of Night. Ze starého známého "KT" zase padá meč, kterému se jeho speciální abilita nabíjí pozřením jiné zbraně, bohužel nebylo možné otestovat, přesně se tedy neví, co mu bude chutnat nejvíc. 

  • Nový systém Shards of Domination, kdy některé itemy z raidu lze osadit speciálními gemy (shardy), které padají taktéž z bossů v novém raidu a jsou 3 druhů (Blood, Frost a Unholy). Efekty těchto gemů lze využít všude, ovšem pokud si hráč obleče 3 itemy osazené shardy stejného druhu, aktivuje se speciální efekt, který lze využít pouze v raidu a Maw. Za určitých okolností možná komplikace v podobě legendárek ve slotu jako item se socketem. Už tedy máme "Borrowed Power" nejen mezi datadisky, ale i v rámci datadisku, přestože během datadisku už žádné nové systémy přibývat neměly.

sliml761qe_0d06c9f99732ff6a73c37b503ff8b22fd32f6d3c_1624293603_4341.jpg

 

Megadungeon Tazavesh, the Veiled Market

Do světa Brokerů hráči nahlédnou v novém Mythic dungeonu čítajícím 8 bossů, kteří mají všichni Hard Mode.

rykr53fe6y_0d06c9f99732ff6a73c37b503ff8b22fd32f6d3c_1624293603_5072.jpg

 

Změny v Mythic+

  • Přibude integrovaný rankovací systém, který doteď fungoval pomocí addonu Raider.io

  • Nový sezónní affix Tormented a úprava obtížnosti některých starých affixů jako nerf Storming, Bolstering a Raging

  • Město Oribos také hostí dobrou duši Ta'hsup, která nabízí možnost snížit level neboli "depletnout" váš klíč. Jednou lze také váš klíč rerollnout. Tyhle věci si hráči žádali hned při představení M+ systému v betě Legion, no, stačí počkat 2 datadisky a je to.

 

Legendárky

Vzhledem k systému Shards of Domination se rozšířily možnosti slotů u některých legendárek. Přibudou také "Covenant" legendárky, které budou modifikovat Covenant ability.

 

Covenant kampaň

Další kapitoly kampaně, nyní již pod vlajkou spojenectví Covenantů. V rámci kampaně se také odemyká létání v zónách Shadowlands kromě Maw a Korthie. Renown na levelu 44 by mělo zajistit přístup k létání a 45 potom k novému Covenant mountovi.

 

Dále na hráče čekají nová patra Torghastu a rankovací systém v něm, revamp PvP talentů, nový World Boss, nové Conduits, mounti, peti a další obvyklé harampádí. Bohužel i teď týden před vydáním patche je spousta věcí ve fázi vývoje a může se změnit.

 

Těšíte se na nadcházející patch?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

nagasek 30.06.2021 18:43

A jak to bude s legendarkama rank5 a rank6? Co z toho chapu tak Vestige of Origins a Soul Cinders budou treba jen k upgradu? A jeste s Korthnite Krystalama? Co bude treba na bilej item co je legendarka jakoze v LW aby se ten rank5 a rank6 dal prodat? kdybych rekneme chtel z rank3 na rank5 udelat a pak to prodat na AH.

Diky.

Galifry 30.06.2021 20:54

Soul Cinders jsou třeba na upgrade legendárky na rank 5 a 6.

Vestige of Origins je optional surka, která zvědá rank právě těch základních itemů z profesí o 2 ranky. Jsou tedy potřeba základní surky na rank 3 a k tomu Vestige a je z toho rank 5, stejně tak rank 4 plus Vestige je rank 6 daného itemu.

nagasek 30.06.2021 21:45

@Galifry Jj a na Vestige potreba 40 tech krystalu +nejake ty surky

Martins911 23.06.2021 17:18

Hm asi nejvíc na to že si nebudu muset pokaždé aktualizovat jeden addon

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet