Darkmoon Faire (září 2018)

  darkmoon faire    event    reputace   

Reputace

Darkmoon Faire je na další týden zase ve hře. Tentokrát by ho mohli ocenit především ti z vás, kteří stále farmí reputace se 7th Legion a Honorbound pro hraní Dark Iron trpaslíků a Mag'har orků. Darkmoon Faire pro tyto účely poskytuje bonusy v podobě Darkmoon Top HatWHEE!, díky kterým budete získávat o 10 % více reputací. Kromě možnosti hrát za nové rasy se vám tento buff může hodit pro achievement Azerothian Diplomat, v rámci kterého musíte získat Revered s Battle for Azeroth frakcemi. Tento achievement potřebujete pro Battle for Azeroth Pathfinder, Part One, první část achievementu, který vám umožní létání v BfA zónách.

 

Mounti, peti a hračky

Darkmoon Faire je ráj pro sběratele, neboť nabízí celou řadu unikátních mountů, petů, hraček nebo transmogů do vaší sbírky. Abyste si tyto věci mohli koupit, budete potřebovat Darkmoon Prize Tickets. Ty získáte za plnění daily questů v Darkmoon Faire.

 

S patchem 8.0 přibyly achievementy poskytující nové odměny:

 

Nová hračka

Pokud jste ji náhodou minulý měsíc minuli, dojděte si pro novou hračku Hot Buttered Popcorn, která vás bude stát 50 Darkmoon Prize Ticket. Prodává ji NPC npc #14845. Popcorn se vám rozhodně bude hodit, až zase dojde k nějaké zajímavé hádce na General chatu.

Hračka nejenom, že vám dá do ruky balíček s popcornem, ale také vypíše emote do chatu.

Jaký je váš oblíbený herní event?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

okojehly 03.09.2018 10:25

Trochu zklamání že nejdou profese. Sice questy jsou, ale odměna jsou bez navýšení profese.

Valohran 03.09.2018 00:59

WHEE! a Darkmoon Tophat jsou super! U běžných world questů to není zas tolik vidět (i když je to fajn bonus), ale když s tím člověk odevzdává emissaries, reputace nabíhá parádně

einfari 03.09.2018 12:21

Jop, zběsilé farmení všech WQ k získání repky se roztáčí na plné obrátky.

@ndy 03.09.2018 13:45

stackují se ty dva buffy nebo lze mít jen 1?

einfari 03.09.2018 14:00

@@ndy Lze mít jenom jeden.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet