Darkmoon Island - dojmy

http://media.wowfan.cz/patch43/darkmoon/darkmoon-dojmy

Darkmoon Island

Darkmoon Faire je jeden z mála festivalů či akcí, které se konají pravidelně a po celý rok. Nyní přichází změna, Darkmoon Faire dostal svůj vlastní ostrov! Ano, opravdu tu máme ostrov, který není zrovna malý a podle mého názoru prozatím plně nevyužitý, takže se snad můžeme těšit na další akce, které budou přidány později.
Vzhůru na Darkmoon Island! Asi takhle zněla má první slova, jakmile jsem dorazil do Goldshire, kde se zrovna nacházel nejbližší Darkmoon Faire. Prošel jsem úspěšně portálem a objevil se v ponuré krajině. Zdejší atmosféra na mě působila trochu depresivně a tak jsem nasedl na mounta a raději se vydal skrz hluboký a temný les. Po chvíli jsem dorazil na úpatí skály, kde se mi naskytl úžasný pohled na celý Darkmoon Faire. Pak už se jen vydáte po klikaté cestičce, která je lemována vtipnými šipkami, ty vás dovedou až k samotným branám.

Vítejte v novém Darkmoon Faire festivalu

Jakmile se dostanete dovnitř, překvapí vás velké množství zábavy, která je všude, opravdu všude kolem vás. Blizzard si dal jistě velkou práci, abychom se tu nenudili, a to je zde i několik stanů, kam je zatím vstup zakázán. Asi nejoblíbenější atrakcí bylo dělo, které vás vystřelí do vzduchu, abyste pak následně spadli přesně do vyznačeného kruhu ve vodě. Ale je tu spousta dalších her, také malá aréna nebo přehlídka různých zvířat, ale na to se podíváme až dále.

Kdo si hraje, nezlobí

Je tu několik her, které jistě znáte z dnešní podoby Darkmoon Faire, ale je tu i spousta nových. Velice zábavná mi přišla hra, která je menší parodií na World of Tanks, kde máte ohraničený kruh, ve kterém jsou rozmístěné domy a terče, vaším úkolem je trefovat se do terčů, ale můžete také trefit barák či spoluhráče. Další velmi zábavnou hrou je zhruba devět sudů, ze kterých vystrkují hlavu plyšáci a vaším úkolem je udeřit je do hlavy, za což máte bod. Zde se mi velmi často stávalo, že spoluhráči trefovali spíše mojí hlavu než plyšákovu.
O kousek vedle nalezneme střelnici, kde máte za úkol trefovat terče, které jsou právě označené. Pokaždé se mi povedlo trefit se dvakrát na jedno označení. Ovšem občas je to při vysokém počtu hráčů i obtížné. Pokud máte i tuto hru za sebou, můžete si jít zaházet kroužky na želvu. Ta chodí v jedné ohradě a vaším úkolem je trefit nejméně tři kroužky na tyč, kterou má připevněnou na krunýři.
Jsou tu i další úkoly, které bych měl zmínit ty. Jsou to ty, které vám zvýší skill profesí. Jelikož má postava ovládá Jewelcrafting, Enchating, dostal jsem úkol na tyto dvě profese. Ale ani sekundární profese nezůstávají pozadu a můžete si zvýšit váš skill i u First Aid či Cookingu. A to vždy o 5.
Poslední atrakce, na kterou se podíváme, bude Deathmatch. Koná se také pravidelně. Jde o uzavřený prostor, kde je zavřeno velké množství hráčů, kteří se do sebe pustí hlava nehlava, všichni proti všem. Ve výsledku je to jeden velký chaos. Vítězem se stane pravděpodobně ten, kdo má největší štěstí, protože prostor to není zrovna velký na nějaké manévrování. Osobně jsem se této akce nezúčastnil, protože v době hraní zbývala ještě značná doba do spuštění dalšího deathmatche. Vliv na to měl jistě i koncert L90ETC!

Level 90 Elite Tauren Chieftain

L90ETC jsou zpět v celé své parádě! Na Darkmoon Islandu mají koncert pravidelně každou hodinu. Již dříve nám hráli všude možně ve světě, na Blizzconu a nyní již i na festivalu. Skupina dostala nové podium, před kterým je vyhrazen prostor pro „kotel“ a také několik lavic pro sezení. Musím ovšem upozornit, že v kotli to stojí za to! Nejenže tam každý skáče a tancuje, ale také hází různé AOE spelly, takže to celé působí ještě o něco lépe. Tento zážitek si prostě musí každý zažít osobně, takže vzhůru na PTR a nezapomeňte, každou hodinu (v celou) nám hrají L90ETC!
Darkmoon Faire Island je neskutečně zábavný a spousta lidí zde bude trávit dlouhé hodiny, ať už plněním daily questů, hraním nebo jen pozorováním. Je to skvělé, když máte místo, kam si můžete jít zablbnout a nikdo vám nic neřekne. Tak vzhůru za zábavou!
>>Další informace o Patchi 4.3<<

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

PaddyoHara 08.11.2011 18:30

Myslíte. že s patchem smažou starý tickety? V novém DF za ně půjdou koupit dva mounti a nějaký minipeti ... a v současnosti je snadné třeba za Grinding Dense Stones získat stovky ticketů.

Caro 07.11.2011 22:51

nova Darkmoon Faire je rozhodne krok spravnym smerem vyzkousel jsem si to na PTR a je to docela i zabavanavic pokud se nekomu nechce delat nejak nudna profese (treba fishing) tak tady je to leveleni snadnejsitohle se Blizzardu vazne povedlo

Coxx 07.11.2011 22:32

Beeda2004
nevim jestli ten song neni starsi protoze ho hrajou kazdej den v 7 nebo 8 v BRD v ty hospode co tam je
Hraju už hrozně dlouho a třeba tohle sem nikdy nevěděl

Andros 07.11.2011 22:28

Beeda2004
nevim jestli ten song neni starsi protoze ho hrajou kazdej den v 7 nebo 8 v BRD v ty hospode co tam je
Ten song se objevil už ve warcraft 3.

07.11.2011 22:11

deki
Hrajou už od TBC Power of the Horde, a ani tady tomu není jinak.
nevim jestli ten song neni starsi protoze ho hrajou kazdej den v 7 nebo 8 v BRD v ty hospode co tam je

deki 07.11.2011 19:36

Hrajou už od TBC Power of the Horde, a ani tady tomu není jinak.

Coxx 07.11.2011 18:10

Honza4545
Ta kapela se jmenuje LVL 90 Elite Tauren Chieftain (LVL 90 ETC) a tipuju že budou hrát novou i am murlock.
Znám tu kapelu od TBC moc dobře a teda čekal jsem že budou hrát něco jinýho než murloca ale né, taky dobrý

Honza4545 07.11.2011 16:19

Coxx
Ty jo To vypadá hustě! Hlavně ten Deathmatch x) a úplně se těším na tu kapelku. Co tak hrajou? Něco známýho? Jak dlouho a kolik tak skladeb? A eště pro mě opravdu důležitá otázka; bude se za ty YQ na ostrově dostávat repka k Darkmoon Faire?
Ta kapela se jmenuje LVL 90 Elite Tauren Chieftain (LVL 90 ETC) a tipuju že budou hrát novou i am murlock.

Bulo 07.11.2011 15:21

parada tohle uz ingame mnelo bejt davno! , diky za clanek

Harant 07.11.2011 15:04

Super článek. Těším se, snad už to nebude dlouho trvat a vypustí to. : )

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet