Devět a tři čtvrtě důvodů proč jet na Festival Fantazie 2013

//pic/ff2013/ff2013_header
Je nám jasné, že na přemlouvání bylo času celé jaro, ale nemůžete nám odepřít naší neutuchající nedočkavost na akci roku - Festival Fantazie 2013. Zde je devět a tři čtvrtě důvodů*, proč si tuto událost nesmíte nechat ujít.

Ananasy, poníci a rytíři Jedi

V areálu Festivalu je jako každým rokem vyhlášeno meziplanetárně uznávané příměří mezi Galaktickou republikou a Galaktickým impériem, a tak nenajdete široko daleko lepší místo na strávení volného času se svými přáteli a nepřáteli než právě zde.

Spousta zahraničních...

Až z dalekého Chulaku nás přijede navštívit mistr Bra'tac. Tohoto Jaffu možná někteří znáte pod jeho pozemským pseudonymem jako Tonyho Amendolu. Na naší planetě si také zahrál roli odborníka na terorismus v seriálu Continuum. Pokud nejste fanouškem pozemského násilí, určitě vás zaujme jméno Michael A. Stackpole. Tento spisovatel se postaral o nespočet románů ze Star Wars univerza a především o nyní aktuální knížku Vol'jin: Shadows of the Horde. Možná byste si mohli sehnat i autogram, kdo ví? Obě osobnosti budou k zastižení v rámci Fantastického programu, tak si je nenechte ujít. Pokud vás zajímá, na kterou zemskou nebo mimozemskou hvězdu můžete na Festivalu narazit, mrkejte (nejlépe opakovaně) na tuto stránku.

... i nezahraničních hostů

Z mnohem méně vzdálenějších krajů se za námi přijede podívat i překladatel World of Warcraft knížek Jan Netolička, který již minulý rok přečkal ve zdraví několik hodin besed z naší produkce a odvážně se vrací i tento rok a vy můžete být u toho. V pondělí ve 14:00 proběhne v zatím blíže nespecifikovaných prostorách areálů hodinová (odhadem 60 minut) beseda.

I tento rok je posledním rokem Festivalu

Jak je již zvykem, i tento rok se koná Festival Fantazie naposledy, a tak by byla škoda si nechat 18. ročník ujít.

Spousta her, které nikdo neumí

Není nad to si konečně naživo zkusit hry jako Dance Dance Revolution, Guitar Hero nebo Osadníky z Katanu. Zjistíte totiž, že nejste jediní, kdo tyhle hry neumí. Nebojte se, takhle neohrabaně po koberci skáče každý druhý člověk a tu plastovou kytaru drží špatně hned každý třetí. Ve finále zjistíte, že kdybyste to všechno hned uměli, tak to není ani z poloviny taková sranda.

Skřetbal

Pokud byste během Festivalu z nějakého nepochopitelného důvodu dostali náladu zlomit si rekordní počet kostí v rekordně malém časovém úseku, pak se tu i pro vás najde to pravé. Skřetbal je elegantní splynutí amerického fotbalu, morbidního humoru a cihly, pardon, skřetí hlavy zabalené v alobalu. Riziko úmrtí - 42%.

Hodor

"Hodor." - Hodor

Minecraft workshop

Je tomu již rok, co na náměstí Chotěboře proběhl první ročník této kolosální akce - Minecraft workshop aneb "Hraní s kostkami naživo". Organizátoři se na základě kladných ohlasů rozhodli akci zopakovat. Proto se i tento rok budou na chotěbořském náměstí pokládat nové dlažební kostky. Zváni jsou všichni milovníci i "hejtři" této úspěšné hry. Vstupné je dobrovolné.

Kino

Pojďte si zavzpomínat na časy dávné, které si pravděpodobně většina z nás ani pamatovat nemůže, kdy promítání filmových hitů v kině stálo nanejvýš třicet korun českých (pro slovenské čtenáře to je zhruba tridsať korun českých). Budou se promítat nejnovější filmy ze všech možných komiksových světů, Středozemí a nejen toho. Pro kompletní seznam filmů koukněte na tuto stránku.

Nekonečný výběr občerstvení

Vzhledem k nešťastné události** krátce po Festivalu, která se odehrála v oblíbeném čínském bistru, se Fantastické vedení rozhodlo přistoupit na nové způsoby občerstvování. Nově bude dodávat pečivo místní Haberská farma na rohlíky, haFFburgery z pravých chotěbořských koňopsů nahradí pec na pizzu a to nejdůležitější, co by vás mohlo zajímat, je fakt, že
* Pravdivostní hodnota některých důvodů může (ale nemusí) být zkreslená. O skutečné hodnotě daného důvodu se musíte přijet přesvědčit na vlastní kůži. ** O souvislosti s Ellendwayovo opakovanou reklamací studené polévky Gazpacho se dodnes vedou spory.
Užitečné odkazy: Oficiální stránky Festivalu Fantazie 2013 To nejdůležitější, co byste měli o FF 2013 vědět Program jednotlivých linií

Naposledy upravil/a Hanzik 27.06.2013 v 14:56:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 27.06.2013 22:21

Asi tak. To není žádná akcička pro dětičky, co si připadají jako borci, když vyexpí svýho palacha na 90, to je mezinárodní festival pro nadšence všech druhů, ras, pohlaví a fandomů, v každým možným věku a formě.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bartyx 27.06.2013 13:32

Kdo byl s námi loni na přednášce Jak sbalit holku přes internet určitě pamatuje tu otravnou ženskou, co měla pořád nějaký otázky. Tej bylo tak 40. A nebyla jediná. Takových tam byli desítky a troufám si říct, že i lidí přes 50 byla hromada.

Hanzik 27.06.2013 12:40

Průměrný věk návštěvníků Festivalu je odhadem tak 18 - 20 let. Na nejstaršího fanouška by ti chybělo dobrých 20, 30 let.

27.06.2013 12:33

tyhle srazy me nejak moc nelakaji mozna pred deseti rokama ale poslouchat tam 10-15 decka se mne fakt nechce

Darklifer 27.06.2013 09:40

Minimálně důvod 1 (ten jen částečně kvůli poníkům) a důvod 8 (už jen to minecraft) mě spíše odrazují

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet