Faction Change a reputace se 7th Legion & Honorbound

  reputace    frakce    faction change   

Prvním pár hráčům už se podařilo splnit požadavky pro hraní Dark Iron trpaslíků a Mag'har orků. Asi nejobtížnějším, potažmo tedy časově nejnáročnějším požadavkem, je nafarmení reputací s frakcemi 7th Legion (Aliance) nebo The Honorbound (Horda). A jelikož díky novým rasám má více hráčů než kdy dříve zájem o faction change, tedy přechod k opačné frakci, vyvstávají otázky, co všechno z vykonaného úsilí člověku zůstane, pokud si faction change zařídí.

 

Blizzard potvrdil, že pokud podstoupíte faction change a zároveň už budete mít nafarmenou reputaci se 7th Legion nebo Honorbound, získaná reputace se vám přemění na reputaci vaší nové frakce. Pokud jste si tedy např. nafarmili reputaci se 7th Legion a poté si danou postavu přehodíte na Hordu, budete mít k dispozici stejné množství reputace s Honorbound.

 

Kromě reputace je dalším požadavkem pro hraní nových ras splnění War Campaign. Pokud frakci změníte, budete muset splnit War Campaign vaší nové frakce.

Blizzard zdroj

 

Pokud provedete změnu frakce, vaše Honorbound nebo 7th Legion reputace se konvertuje do ekvivalentu opačné frakce.

 

Zároveň však mějte na paměti, že questy a achievementy, specifické pro danou frakci, se takto nepřevedou. Budete tudíž muset splnit War Campaign za vaši novou frakci.

 

Snad vám tyto informace pomohly. :)


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

@ndy 31.08.2018 23:47

mohli aspon udělat to, že stačí udělat repku u jedné frakce, a mít i rasu pro druhou frakci, takhle si člověk musí udělat další char a grindit repku 2x.. a to že někdo si to může zkrátit tak, že si to zaplatí, pěkný no, blizzard asi chce zase vytahat prachy za už tak předražené services. Měli to udělat jak u předchozích allied race, které se otevřeli i na opačné frakci.

@ndy 31.08.2018 23:51

ještě když získávání té repky je vlastně úplně to stejné, prostě dělat jen WQ

twice 03.09.2018 07:03

Pokud se nepletu tak každý dostal k bfa jeden level boost. Ale jinak souhlasím, že by bylo fajn kdyby stačilo udělat repku jen od jedné frakce

Horm 31.08.2018 22:07

Super dalších X smrtí na Echo of Garrosh. Na podpoře mi napsali, že je vše v rané fázi, a že když to nahlásí dost lidí, že se na to kouknou. K ničemu !!! Fakt je to jako když jsem dělal Mage Tower za druida tanka. Desítky smrtí a nic z toho. Cpu do nich peníze a kvůli jednomu idi.....mu questu tu zakysnu.

Horm 31.08.2018 13:26

Promiňte, že píšu sem, ale týká se to otevření Maghar orků, ne přímo repky a podvodníků. Zajímalo by mne kdo z vás narazil na pro nme neřešitelný quest - Echo of Garrosh Hellscream ! Má to být součástí quest line právě Maghar orků. BfA jsem si koupil hlavně kvůli nim a nyní ? Po téměř nekonečném farmení WQ na exal reputaci zakysnu na bossovi s přemrštěnými bonusy. To už není kampaň, ale úroveň legendárních skinů z Mate tower, ale i ta byla dobrovolná. Ale tohle je jeden ze základních prvků datadiscu. Hraju za warra a ten to prostě nedá. Je prostě pomalej.

Bellatrix 31.08.2018 13:34

Zkoušel ses dívat na WoWhead, jestli tam nebudou nějaké rady, jak na něj? Nebo na Youtube?

Šéfredaktor WoWfan.cz

Horm 31.08.2018 14:14

@Bellatrix Koukal jsem tam a vše co jsem vyčetl, jako vytáhnutí Garroshe ke schodům nebo k trůnu je již opravena, takže člověk musí být v tom pekle uprostřed. Dokonce, když jsem utíkal ke kraji před koulema, tak se Garrosh resnul a já ikdyž byl kousek od něj jen koukal. Jako furry warr prostě neuteču a VŠE je instant kill.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet