GamesCom 2017 - Co nás čeká?

  GamesCom    Blizzard    Novinky   

Od 22. do 26. srpna bude v německém Kolíně nad Rýnem probíhat herní akce, která nese jméno GamesCom. Blizzard na této akci nebude chybět a chystá pro fanoušky bohatý program. Dnes vyšlo hned několik informací o tom, co bude čekat v průběhu příštího týdne na World of Warcraft fanoušky.

  • V průběhu celé akce budou k dispozici počítače, na kterých poběží chystaná aktualizace 7.3, a hráči si tak budou moci zkusit například nový dungeon - Seat of the Triumvirate. Blizzard také v průběhu Blizzard Reveal Ceremony, která bude ve středu, představí několik novinek, které na hráče čekají.
     
  • Na GamesComu se ukáže také dvanáct nejlepších evropských PvP týmů, které se utkají ve WoW European Championship Finals o ceny v hodnotě 100 tisíc dolarů. Turnaj bude probíhat od středy do soboty a budete jej moci sledovat na oficiálním Warcraft Twitch kanálu.
     
  • Pokud se chystáte na akci osobně, rozhodně neváhejte a navštivte živý Darkmoon Faire, kde si budete moci vyzkoušet spoustu aktivit, včetně airbrush makeupu, focení s ikonickými postavami a mnoho dalšího.
     
  • Dvě skvělé evropské guildy Nova a Set Sail For Fait budou ve středu, pátek a sobotu soupěřit v mythic dungeonech. Bude zajímavé sledovat, která guilda dokáže udržet pevné nervy a porazí protivníka ve vyšších úrovních dungeonů.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

michals90 18.08.2017 22:10

V nadpisu bych to opravil na 2017

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet