Garrosh a Sylvanas

[video]X7k5FjdSCMw[/video] Lady Sylvanas Windrunner říká: Kde je ten ogro-hlaví šašek? Lady Sylvanas Windrunner říká: Ah, my o vlku, vlk za námi... Z portálu z Orgrimmaru přichází Hellscream, Hellscreamova elita, a High Warlord Cromush. Hellscream vyskakuje z portálu k Sylvanas. Garrosh Hellscream říká: Musí to být důležité, Sylvanas. Víš, jak nesnáším toto místo a jeho odporný zápach. Proč si pro mě zavolala? Garrosh Hellscream říká: A ještě důležitější je, co tady dělají tihle ďáblové Pohromy? Garrosh ukáže na Val'kyry. Lady Sylvanas Windrunner říká: Náčelníku, jsem tak ráda, že jsi to stihnul. Lady Sylvanas Windrunner říká: Se smrtí Krále Lichů, mnoho z více inteligentů Pohromy se stalo… nezaměstnanými. Tihle 'ďáblové,' jak jsi tak jemně řekl, se nazývají val'kyry. Ony jsou nyní pod mým velením... Lady Sylvanas Windrunner říká: ...a ony jsou součástí důvodu, kvůli kterému jsem požádala o tvou návštěvu. Garrosh Hellscream říká: Sem s tím, Sylvanas. Lady Sylvanas Windrunner říká: Velmi dobře, Náčelníku. Vyřešila jsem osud Forsaken! Lady Sylvanas Windrunner říká: Jako rasa, jsme my Forsaken neschopni se rozmnožovat. Lady Sylvanas Windrunner říká: S pomocí val'kyr, jsme nyní schopni vzít mrtvoly padlých a vytvořit nové Forsaken. Lady Sylvanas Windrunner říká: Agatho, ukaž Náčelníkovi! Val'kyra Agatha začne křísit mrtvoly na Forsaken. High Warlord Cromush říká: BLÁZNOVSTVÍ! Garrosh Hellscream říká: To, co tady děláš, Sylvanas...to jde proti zákonům přírody. Hnus je jediné slovo, kterým toto můžu popsat. Lady Sylvanas Windrunner říká: Náčelníku, bez těchto nových Forsaken můj lid zemře... Naše vláda nad Gilneasem a severním Lordaeronem se rozpadne. Garrosh Hellscream říká: Uvědomila sis vůbec, co tohle znamená, Sylvanas? Garrosh Hellscream říká: Jaký rozdíl je nyní mezi tebou a Králem Lichů? Lady Sylvanas Windrunner říká: Není to zřejmé, Náčelníku? Sloužím Hordě. Sylvanas posměšně zasalutuje Garroshovi. Garrosh Hellscream říká: Dávej si pozor na svou chytrou pusu, kurvo. Garrosh Hellscream říká: Cromushi, zůstaň zde a ujisti se, že Královna Banshee je dobře "hlídána." Budu očekávat plné hlášení, až se znovu setkáme. High Warlord Cromush říká: Jak přikazujete, Náčelníku! Garrosh Hellscream říká: Pamatuj, Sylvanas, nakonec se všichni budeme muset postavit před naším tvůrcem a tváří rozsudku. Tvůj den může přijít dřív než ostatním...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Sajn
Víťězslav Zvonek

Sajn je autorem 10 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Vikano 14.08.2010 01:24

ja tieto kroky chválim, treba zachovať svoju rasu, ale je pravda, že v tomto nestranný nebudem, bo My life for lady Sylvanas

Snake Plisken 14.08.2010 00:42

NO kdyby někdo našel lék na jejich prokletí a udělal z nich zase lidi, tak by si určitě příklad z Worgenů vzala. Otázkou je, co by to udělalo s game play.

Suriencz 14.08.2010 00:13

Vidiš to.Mně se zas cílené vyvražďování obyvatelstva jeví jako genocida, zvlášť následuje-li jeho využívání jako otroků na podobnou nekalou práci.Sylvanas si stejné utrpení znovuoživení prožila, takže je docela zřejmé, že se z ní stává jen mocichtivá zrůda. Navíc nějak takhle začínal Ner´zhul alias Lich King a nemám ten dojem, že k němu by ses nějak hlásil.Jaký je v tom rozdíl?No Forsaken přece stojí na straně Hordy...Navíc uvážím-li, že Sylvanas vraždí spojence, kteří si ji za nepřítele nevybrali, je mi jasné, na čí straně je větší...morální potenciál.Vůbec se mi nelíbí, jak se Blizzard stále víc a víc snaží dělat Hordu víc zlou a Alianci víc dobrou, to neberte jako nějaké nastraňování, nejlépe bylo na vanille, kdy byly povahové vlastnosti ras a příběh víceméně neutrální.Ještěže Aliance má dost sil a mnoho vynikajících paladinů a dalších hrdinů schopných se s těmi lítajícími feministkami vypořádat. Sylvanas by si mohla vzít příklad třeba z Worgenů, kteří místo aby se snažili svoje prokletí rozšiřovat, vynalezli lék a jsou schopni najít své místo v Azerothu. Toho Forsaken, alespoň na Cata, ještě schopní nebudou (jestli někdy budou vůbec).

Anstriber 14.08.2010 00:10

Snake Plisken
Mě se líbí, že Sylvanas našla možnost, jak se mohou Forsaken rozmnožovat.Jinak Suriene, odsuzovat někoho kvůli rase či barvě pleti se nazývá rasismus.
v sexu nejsou dobři

Ozymandias 14.08.2010 00:04

nemrtvý nejsou rasa Snaku ale chodící mrtvoly takže se nejedná o rasismus

Snake Plisken 13.08.2010 22:51

Mě se líbí, že Sylvanas našla možnost, jak se mohou Forsaken rozmnožovat.Jinak Suriene, odsuzovat někoho kvůli rase či barvě pleti se nazývá rasismus.

DaveL 13.08.2010 22:16

Sakra... Garrosh se mi stává sympatyčtějším stále více.. btw High Warlord Cromush..? Kde je Sarufang..?

Suriencz 13.08.2010 21:02

Forsaken=Pohroma...už od W3Nemrtvý je nemrtvý, ať se maskuje jakkoli.A to, že to Hellscream hodlá tolerovat, je jen další důkaz neschopnosti Blizzardu vymyslet cokoli aspoň trochu nového...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet