Goblini - Rasa

/pic/uploaded/Goblins Goblini jsou malá šlachovitá stvoření se zelenou,až zelenožlutou kůží. Žili na ostrově Kezan v otroctví Darkspear trollů. Jednoho dne,Goblini objevili vzácný minerál kaja´mite(pojmenovaný podle Mount Kajuro),který by Trollům dobře posloužil při jejich voodoo rituálech. A tak rozkázali Goblinům těžit tento minerál. Netrvalo ovšem dlouho,a Goblini poznali magické schopnosti tohoto minerálu,a tak si ho skladovali pro sebe. Naneštěstí pro Trolly,kaja´mite zvýšil Goblinům jejich inteligenci. Brzy poté,Goblini vyvinuli zbraně a zbroje. Se zvýšenou inteligencí se rasa Goblinů rozhodla vzepřít se Trollům a dostat se z jejich otroctví. To se jim podařilo. A tak prohlásili ostrov Kezan za svůj. Stále rozšiřovali své znalosti a technologie. Goblini vytvořili Azerothu první parní technologii. Říká se,že Goblini měli daleko vyspělejší technologii než Trpaslíci dnes. Se svými vynálezy se jim zvlášť dařilo při obchodování. Jenže zásoby kaja´mite nebyly bezedné,a tak jednoho dne došly. Goblini zoufale hledali náhražku za kaja´mite. Až do zhruba pět set let před první válkou hledali,nenašli však žádnou. Goblini měli moc rádi peníze,jenže bez kaja´mite obchodování už nebylo to,co bylo dříve. A tak zhruba dvě stě let před první válkou,Goblini nasedli do lodí a vydali se do světa za obchodem.

První a druhá válka

Při první válce měli Goblini dokonalou možnost získat nějaké peníze,a tak začali stavět své obchodnické říše. Během druhé války byli Goblini nazýváni obchodníky světa. Stali se cennými spojenci Hordy. Právě za Gobliny byl poslán vyslanec. Žádal prince Steamwheedla o zbraně a jiné technologie,výměnou za zlato. Orkové vítězili,a proto Goblini souhlasili a přidali se k vítězné straně. Jen někteří Goblini nesouhlasili a zůstali neutrální. Když byla Horda poražena,i princ Steamwheedl uznal svou chybu a odtrhl se od Hordy.

Cataclysm

Na jejich rodném ostrově vybuchla sopka a Goblini byli přinuceni utéct. Několik jejich lodí bylo ovšem zničeno při přestřelce Aliance a Hordy. Goblini ztroskotali na Lost Isles,kde si našli nepřátele v Alianci. Na pomoc jim přišli staří známí:Horda. Goblini se tedy znovu stali spojenci Hordy. Po čase opět začali osidlovat Kezan. Kezan(1-5)je startovní oblastí pro Gobliny,kde také mají své město the Undermine. Další lokací jsou poté Lost Isles(6-15).

Naposledy upravil/a Sajn 22.02.2010 v 15:03:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

goblin 21.07.2010 13:18

Myslím že goblini budou mít za mounty njaky stroje....

Chcipak 21.07.2010 13:13

Motokára? Něco jak se dá vyrobit na eng? Ten Mechano-hog či co. To bude docela sranda, zvlášť, když budeš eng za goblina si postavíš tank ne?

DaveL 21.07.2010 12:14

Chcipak
Stejně jako jsem se ptal o Worgenů, zeptám se i tady: Jaký budou mít mounty goblini?
Všechno nasvědčuje tomu že to bude motokára

Mordecay 21.07.2010 11:43

Nie. Kezan sa nachádza niekde v South Seas. Ale jedno mesto v Azshare budú mať - Bilgewater Harbor a ten je na takom malom ostrovčeku.

Ramses 21.07.2010 11:25

Jo a jeste ten kezan to je ten ostrov v Azshaře?

Ramses 21.07.2010 11:17

Takže nebudou mít nejaké své opravdu své(hordácké) město(existující nezničené)?

Mordecay 21.07.2010 10:34

Chcipak
Stejně jako jsem se ptal o Worgenů, zeptám se i tady: Jaký budou mít mounty goblini?
Tuším že auto.
Ramses
Jo a lidi, jaký maj Goblini hlavni město.
Undermine na Kezane... ale to bude zničené

Ramses 21.07.2010 10:18

Jo a lidi, jaký maj Goblini hlavni město.

Chcipak 21.07.2010 09:42

Stejně jako jsem se ptal o Worgenů, zeptám se i tady: Jaký budou mít mounty goblini?

Ellendway 24.02.2010 10:04

Chyby tam ma ale kdyby ste je misto tech kecu radsi opravily to ne co ? jinak celkem pekny clanek.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet