Hellfire Citadel - závěrečný cinematic

http://media.wowfan.cz/uploaded/Fury_of_Hellfire
Možná si teď říkáte, že je ještě trochu brzy na to, aby již po internetu putoval závěrečný cinematic sotva spuštěného patche. Lidská zvědavost je ale nevyzpytatelná a vy jste uniklý (čínsky nadabovaný) cinematic možná zaznamenali už včera. Dnes vám však přinášíme jeho anglicky namluvenou verzi, samozřejmě i s českými titulky. POZOR! Pokud se chcete vyhnout spoilerům, rozhodně se k tomuto videu nepřibližujte ani na tři metry. Pozn.: Do 0:25 je cinematic úvodní, dále ten závěrečný.
Co si myslíte o takovém zakončení? Představovali byste si cinematic jinak? A co podle vás příběhově slibuje do budoucna?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sirena 28.06.2015 10:41

Deathkroman:...
Zajímavé... Jen nevím jestli Blackrock je spojencem Hordy, pokud teda na Azerothu ještě vůbec operuje po smrti Renda a Griseldy. Pak je tu ještě Exodar,Gnomeregan, Gilneas, Dalaran je taky teďkon alianční, pokud vim a Teldrassil má kmen o průměru menšího státu, takže asi nebude lehké ho porazit :P samozřejmě by jsme vás zeshora odstřelovali a to nemluvím o společných nepřátelích jako Staří bohové, Pohroma (na Northrendu), Legie... Na Outlandu vládne nejspíš Akama a A'dal, který je pod vlivem aliančního Aldoru, takže nevim no...

Deathkroman 27.06.2015 23:41

seager
Jo a pak byste se začali zabíjet mezi sebou, jak už to tak bývá, úžasná představa :-)
Ne, pak bychom šli společně na Azeroth a dobyli Ironforge pro Blackrock klan a Stomwind, který by se následně předělal a přejmenoval na Vol´jingrad Pak bychom s technologií našich železných přátel z Draenoru odpálili Telldrasil x) a dobyli severní Kalimdor pro New Gorian Empire. Z Northrendu by se stala loděnice železné flotily Spojené Hordy Azerothu a Draenoru a Pandaria zdrojem surovin pro Azeroth i Draenor. Lordaeron a Quel´Thalas by dostali podmínky a pokud by se neprokázali jako dobří spojenci šli by k šípku. Následně bychom udělali invazi na Outland, ze kterého bychom udělali Válečné stanoviště Spojené Hordy. Mimochodem Alianci bychom nastrkali do pracovních táborů s nejvyšší ostrahou x) Nemluvím o zbourání a zničení veškeré architektury a kultury Aliančních ras. This is da HORDE!

27.06.2015 16:47

Muradin: o tom dost pochybuju protoze to bylo velky asi jako timeless i kdyz pri zvetsovani se obsahu datadisku tak to mozna na ten novej datadisk za 2,000 korun bude stacit

seager 26.06.2015 17:02

Jo a pak byste se začali zabíjet mezi sebou, jak už to tak bývá, úžasná představa :-)

Deathkroman 26.06.2015 15:22

debIT
No takze jestli se ted spoji horda na Draenoru s Hordou z Azoretu, tak to by jsme mohli mit pocetni vyhodu a zautocit na Aliky !
Svatá pravda, až obnovíme Draenor a Hordu na Draenoru, tak můžeme zaútočit na méně početné Draenei a slabé posádky Aliance Ktomu bych ještě přijal do Hordy zbytky ogrů z jejich Impéria, čímž bychom získali Highmaul. Dobytí Shattrathu nebude problém, už takhle jej museli bránit i Horďáci a Frostwolfs. Nemluvím o městech a pevností, které by Horda získala, Grommashar, Blackrock Foundry, Hellfire(Iron) Citadel, Kargathar, a mnoho dalších. Takhle bychom předělali Draenor! Na svět Hordy! Muhehe úžasná představa

Jikonekt 26.06.2015 08:57

Hromovapest
Souhlasim. Potřebujete pomoc a velkou.Včera do mě šli 3 horďani a dva umřeli a třetí utekl.Opravdu zabijáci Ono je to lákavé vidět samotného alika v jungly.Ale kdo si pomyslí že 3 a dostanou napráskáno.
Tyve ty se radsi misto prazdnin douc ceskej pravopis, aby te pak kvuli tomu nekdo nevypraskal ze zamestnani v RL

Hromovapest 26.06.2015 00:47

debIT
No takze jestli se ted spoji horda na Draenoru s Hordou z Azoretu, tak to by jsme mohli mit pocetni vyhodu a zautocit na Aliky !
Souhlasim. Potřebujete pomoc a velkou.Včera do mě šli 3 horďani a dva umřeli a třetí utekl.Opravdu zabijáci Ono je to lákavé vidět samotného alika v jungly.Ale kdo si pomyslí že 3 a dostanou napráskáno.

cerberos 25.06.2015 22:29

no jo nejvíc hýbali žlučí a WoW světěm dva mocní orkové Nerzhul a nikdo jiný než ten čerchmant Guldan

Muradin 25.06.2015 21:19

Deathkroman
Guldan, doufám že je někde v Twisting Nether a za neúspěch ho tam mučej Succuby
Nenene, vidíš to úplně špatně Kil'jaeden na něj bude chvíli naštvanej, ale jelikož je mocnej a hlupák to taky není dá mu ještě šanci, ale je to Gul'dan takže vymyslí nějakej geniální plán kdy nakonec ovládne Legii!
Draculla
...
To už mi připadá moc složité. Myslím si, že na Argus se nikdy nepodívám (možná tak v raidu), ale jako nový svět spíš ne. Ani bych tam nechtěl.
Beeda2004
Mno jeste na jihu pod nagrandem byl obrovskej ostrov jako kralovstvi ogru, ale ten blizzard myslim vyskrtl uplne
To bych právě neřekl. Myslím si, že je to jeden z nejlepších adeptů na datadisk a já bych ho hodně vítal.
Esperanta
Když jsem tenhle cinematic viděla, řekla jsem si: A tohle je všechno? To už je opravdu všechno?Teď už mohu s jistotou říci, že jsem MoPku opravdu křivdila. Mělo skvělý příběh od začátku do konce a vyvrcholení též. Tohle? Tak zabitý potenciál jsem u Blizzardu ještě neviděla. Chápu, že spoustu času sežraly nové modely ras, Garrisony a kdo ví co ještě... Ale... What...
Ano, to je přesně to co jsem si myslel, ale nenapadlo mě to v tu chvíli takhle říct! Je to fajn, ale nic extra. Tolik zajímavých postav a je to fakt škoda jak byly nevyužity. Všechno to byly takové legendy. Aspoň Gul'dan si napravil svůj konec v tomhle vesmíru. Musí být ještě minimálně jeden patch.Jsem zvědavý co teď Gromm. Jestli se zbylí orkové sjednotí?Já jinak teda doufám na ten ogří kontinent. Na WoD se mi líbilo (teda jen v 6.0), že jsme bojovali proti obyčejnému, smrtelnému nepříteli. Někdy je fajn když se neřeší jen titáni,staří bohové a Legie (i když ty první dva žeru ). Pak to bývá často přehnané.Gul'dan musel přežít. Řekl bych, že je to jeden z vůbec nejlepších z charakterů, které Blizzard vytvořil (a taky ze záporáků). Už jen co napáchal po smrti

mechari 25.06.2015 19:34

cerberos - To asi nepoznáš Blizzard, však on už toľko vecí natáral a nakoniec to tak vôbec nebolo. To je proste Blizzard.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet