Hour of Twilight - preview

http://media.wowfan.cz/patch43/dungs/hot/hot-logo

Hour of Twilight

Po porážce Infinite Dragonflight a znovu získání legendární Dračí Duše, musí Thrall a jeho spojenci odcestovat do Wyrmrest Temple na setkání se zelenou, modrou, červenou a bronzovou dračí letkou. K dosažení jejich cíle bude zapotřebí velké úsilí – Twilight’s Hammer shromáždili své síly poblíž chrámu za jediným cílem - získat Dračí Duši za každou cenu. Poslední část v této sérii dungeonů je situována v dnešním Dragonblightu, ve kterém se to jen hemží invazí Twilight’s Hammer. Hráči musí bezpečně doprovodit Thralla s Dračí Duší do Wyrmrest Temple, kde má začít útok proti Deathwingovi. Ale síly Twilight’s Hammeru jsou četné a jejich vůdce zůstává silný. Vůdce, který vydává rozkazy útočníkům, je velmi dobře znám mezi občany Aliance svou silnou vůlí. Teď, když je jeho mysl ovlivněna, slouží pouze Deathwingově zničující vizi zničit všechno živé na Azerothu.

Úryvky z Dungeon Journal

Arcurion: Útoky Hordy a Aliance proti Twilight’s Hammer zničily již spoustu hrůzostrašných protivníků. Jednou z vyjímek je Arcurion, hrozivé vodu ovládající monstrum, které má za úkol zabít Thralla a získat Dračí Duši. Pokud tato nestvůra uspěje, nic nezbrání Deathwingovi rozpoutat Hour of Twilight. Asira Dawnslayer: Dřívější nájemný vrah vystupující pod jménem Asira Sunbright. Byla podezřívána ze spolupráce s Twilight’s Hammer, ale rychlé a velkorysé nabídky kultu jí rychle zatemnily mysl. Po čase podlehla vlivu svých zvrácených zaměstnavatelů. To došlo tak daleko, že přijala jméno Dawnslayer. Jako jeden z nejnebezpečnějších zabijáků kultu byla Asira povolána zabít Thralla a jeho spojence. Arcibishop Benedictus: Arcibiskup Benedictus je vážený vůdce Church of the Holy Light. Mnoho let byly jeho moudré rady ku prospěchu lidem v temných dobách. Zjevně ještě pod zjevnou benevolencí leží šokující pravda, údajně si Benedictus sám sobě slíbil, že vymýtí všechen život na Azerothu za pomoci temného pána… Deathwinga.
Tento svět již ztratil spoustu dobrých lidí. Zatímco obyvatelé Azerothu byli zrazeni jejich nejdůvěryhodnějšími vůdci a rádci, jiní byli zrazeni jejich vlastními ideály a mravy při hledání vyšší, ačkoli nešťastné pravdy. Přišel čas. Musíte jednat ve jménu Dračích Aspektů, kteří vedou lid do války, bojují za zkažené ozvěny budoucnosti, nezastaví se ani nad starověkými armádami Urozených a Plamenné Legie. Musíte riskovat svůj vlastní život, abyste se ujistili, že Twilight’s Hammer nezabrání Thrallovi v dokončení jeho poslaní. Vaše mise vás vezme za hranice času. Uvidíte Deathwingův výtvor, který měl původně pomoci Azerothu, výtvor, skrz který ani on sám nepřežije. Budete svědky prvního rozdělení světa 10 000 let před Cataclysmem.
Všechny tyto věci vykonáte, abyste přinesli zpět to, co se zdá být jen jednoduchým diskem… Předmět, který byl zapomenut během věků. Toto je začátek posledního vzdoru proti Deathwingovi…
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Mordecay 20.09.2011 17:47

Adrien
Kdo teď vůbec šefuje Twilight Clanu když je Chogall asi mrtev?
Benedictus.

Bakda 20.09.2011 17:46

moc dobrej članek jako Well of eternity a ted jen ten raid Dragon soul preložit

Akari 20.09.2011 17:42

Kdo teď vůbec šefuje Twilight Clanu když je Chogall asi mrtev?

Anstriber 20.09.2011 14:45

ten benedictus se musim smát těd vypada blbě

Honza4545 20.09.2011 14:14

Koukám že i se starými bohi se tu setkáme zase.Jinak tohle bych celkem bral jako důkaz že northlend v dalšim datadisku nebo po tomto patchi bude změněn.Ale jsem zvědaví či tam nechají staré dungy jako EoE které v budoucím lore už nemají co dělat.Jinak zase se opět těším.

Archmagex 20.09.2011 13:58

moc pekne sepsane jinak se uz tesim , bude to zajimave

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet