Hráč získal všechny achievementy ve hře

  Achievementy    world first   

Jestli patříte mezi lovce achievementů, víte, jak moc je jejich sbírání nakažlivé. Mít je nemusíte, ale závislosti na jejich sbírání se jen tak nezbavíte. Nejde totiž jen o body a chlubení se. Spousta achievementů vás může odměnit různými tituly, hračkami, pety, mounty a dalšími zajímavými odměnami, které jen tak někdo nemá.

 

Já osobně achievementů taky nemám málo a když už mám nový obsah prolezlý a nechce se mi expit nové postavy, lovím achievementy a mounty (Invincible, už padni). A pak je tu Xirev. Hráč, který jako první dokončil všechny achievementy v Legionu a z ostatních datadisků ještě před začátkem nové expanze.

 

S Xirevem vyšel rozhovor, který celý překládat nebudu ale udělám jeho shrnutí. Xirev začal hrát jako casual hráč na přelomu Vanilly a Burning Crusade a to na účtu jeho nevlastního otce. Hrál většinou u nich, protože u svého otce neměl počítač, který by WoW utáhl. Když v době WotLK dostal svůj, utáhl hru na 10 fps na nejnižší detaily.

 

Nemohl si dovolit epic mount flying, ale zaslechl, že pokud udělá achievement achievement #2144, dostane master riding zadarmo. Takže byl ve hře každý event a dělal všechny achievementy. Létání neměl ještě v Cataclysm, protože byl od meta achievementu pěkně daleko. Pak měl přijít Mists of Pandaria a on tak osm měsíců čekání trávil právě achievementy.

 

V dobrách, kdy většina z nás byla ráda, když měla 10 000 achievement pointů, Xirev měl v půlce Mists of Pandaria kolem 16 000 achievement pointů. A pak přišlo WoD. Sám Xirev přiznal, že to pro něj byl nejlepší datadisk co se týče času, protože obsahu bylo pro casual hráče zatraceně málo a tak dělal všechny staré achievementy. Jakmile vyšel Legion, dostal se k top 10 hráčům s nejvíce achievement pointy.

Když se jej ptali, jaký byl pro něj nejhorší achievement, odpověděl, že všechny high rated PvP achievementy. Pokud byla řeč o achievementech mimo PvP, pak achievement #8728 (což je mimochodem opravdu příšerný achiev). Prý podle něj není žádný achievement příliš těžký, jen to nějaký čas trvá. Například během 2 týdnů udělal skoro 4000 questů, takže achievement #7411 udělal za chvíli a též udělal achievement #9419 ještě než létání na Draenoru bylo vůbec možné.

 

Mimo achievementů je Xirev i vášnivým sběratelem mountů, petů a hraček. Osobně mám úplně ten samý problém. Většinu mountů a petů nikdy nevyužiji, ale prostě je chci.

 

Pokud vás zajímá jeho /played time, Xirev přiznal, že hraje primárně za dvě postavy, které mají dohromady nahráno cca 900 dní. To je 21 600 hodin strávených ve hře. Proto když se Xireva ptali, zda bude takto pokračovat i v Battle for Azeroth, přiznal, že má taky svoje cíle v reálném životě a tak pravděpodobně hodně zpomalí.

 

A jeho rada pro začínající lovce achievementů? Pokud máte dva monitory, využijte je. Na jednom mějte hru a dělejte achievementy, které nepotřebují tolik vaší pozornosti jako je fishing, archeology, farmení reputace nebo třeba kempování, a na druhé obrazovce dělejte mezitím něco jiného. Hrajte jinou hru, koukejte na videa, dělejte si úkoly do školy, pište,... Dělejte něco jiného mezi tím, abyste měli lepší time management. Pak to pro vás nebude taková otrava.

 

A co vy? Kolik máte achievement pointů? Já teď zahálela a mám jen 13635 na šamance, která byla mým mainem, ale od začátku Legionu jsem přesedlala na DK, které má mnohem méně.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 27.03.2018 10:08

No já osobně jich moc nemám ale když se do toho člověk ponoří tak to zas taková hrůza asi není znám člověka co s legion přešel na ofic a má jich už 25k a chodí do práce, košilka pivo atd...

Comando 27.03.2018 07:38

Uff, tak toto čo dokázal je naozaj chvályhodné. Ja osobne sa už od CATA snažím držať v TOP 20 na DT, zatiaľ sa darí. Toho času už je menej ako pred tým, prvoradá je rodina.

Trixo 27.03.2018 12:50

Twl Comando to je ten hordacky hunter čo bol vždy odomna o par bodov popredu ešte kým som aktívne hrával práve teba a Ramsey-ho som mal v hľadáčiku AP na warlordoch som to zabalil a nejak som sa dotoho znova pustil...nechal som ti trochu náskok

HonkL 27.03.2018 07:23

achievementy byli nejvíce zábavné ve WOTLK pak už to omrzelo.. Neviděl jsem v tom smysl když za to nebyla nějaká cool odměna jako je Mount ale jak pak někdo měl už 320% tak to byl šumák..

Esperanta 26.03.2018 22:33

Tak hlavně všichni honem běžte na WoWhead a ostatní zahraniční servery nahlásit šíření mylné informace. Tam to určitě ocení

Walther 26.03.2018 23:16

Oh come on! Vždyť je to jen taková sranda ten jeden achiev nic nemění na tom, že má vše, ale bylo to tak vybízející...

Nefi 26.03.2018 20:16

Dobrý blázen. Ale naprosto ho chápu, sbírání achievů je moje nejoblíbenější činnost, ale poslední dobou na to moc nezbývá čas, to si tak člověk přijde z práce a sotva stačí nafarmit WQ, aby konečně získal tu repku na Allied races. Já jsem teda skoro na dně oproti němu, 10k achievů má každej druhej, chtělo by to máknout.

Esperanta 26.03.2018 19:56

Nechybí mu nic. Jen tenhle obrázek byl lepší než tenhle:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/vashj/xirev/achievements

Walther 26.03.2018 21:54

Když si najedeš úplně dolů, uvidíš, že mu chybí Demonic combatant.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/vashj/xirev/achievements/player-vs-player

Mopedko 27.03.2018 14:52

@Walther Má všechny ty, které jsou dostupné. Aktuální sezona není ještě dokončenáá, takže je jasné že jej mít nemůže :P

Suddenly 26.03.2018 19:55

v PvP...ktovie aký hh

malfurik 26.03.2018 19:34

Jeden mu chýba !!!!

Walther 26.03.2018 19:24

Přepiště titulek na SKORO všechny, jeden mu chybí.

Fuarran 26.03.2018 18:50

A to jsem si myslela, že blázen jsem já:-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet