Jaký bude 4. datadisk?

/pic/uploaded/4datac

Sotva včera vyšel datadisk Cataclysm, hned se začalo pomalu mluvit o tom, jak bude vypadat jeho nástupce. Ne, že by se o něm již nemluvilo dříve, ale nyní se začínají poodhalovat trochu konkrétnější obrysy, ovšem stále se nechává dost prostoru pro spekulace. Greg Street, vedoucí designer, řekl pár vět o podobě následujícího datadisku.

Myslím, že nové rozšíření bude něco jako nový kontinent. Spíše bude připomínat Burning Crusade nebo Northrend, kde jsme hráčům nabídli něco nového, co ještě neviděli.

Dále řekl, že kontinenty Eastern Kingdoms a Kalimdor jsou nyní v dobrém stavu a nemělo by se s nimi manipulovat. Na druhou stranu se chtějí zaměřit na vyladění podivného příběhu v datadiscích TBC a WotLK a celý jej zrychlit (pozn. red.: pravděpodobně tím myslí vyladění příběhu). Greg dále vysvětluje.

Slyšíte o Deathwingovi, o jeho ničení, pak jdete pryč z Azerothu do Outlandu a tam se mluví jen o Illidanovi. To je trochu matoucí, zejména pro nové hráče. Musíme udělat příběh plynulejší.

Dále v rozhovoru Greg Streed naznačil, že plánují vydávat expanze poměrně pravidelně. Bude zajímavé sledovat, jak se Blizzard popere s tím, aby příběh navazoval i pro Outland a Northrend. A jaký je váš názor na tohle? Co bude podle vás v příštím datadisku?



Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 18:07:03.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dreadlord 08.12.2010 12:44

Blizzaci volakedy povedali ze lvl 100 nechcu nikdy dosiahnut . A prepojenie nebude take tazke napise sa trapnych 500q suvisiacich s dejom a hotovo... co viac tak podla vas mozu urobit

Praotectrekkie 08.12.2010 12:27

Exxo
4datac Azshara lvl 90 5datac Sargeras a level 100 a to bude myslim koniec pozabija sa vsetko co sa da ... a mozme zacat hrat nieco nove. Co sa tyka prepojenia pribehu tak to GL s tym budu mat plno roboty
Sargeras jako ultimátní záporák jasně, ale Queen Azshara mi přijde na celý jeden datadisk trochu málo, zvlášť když vodní lokace jsou už v Cata. To by spíš mohli vyhrabat zbytek Starých bohů, co jsou tuším pořád uvězněni v některé z těch vedlejších dimenzí.

Exxo 08.12.2010 12:18

4datac Azshara lvl 90 5datac Sargeras a level 100 a to bude myslim koniec pozabija sa vsetko co sa da ... a mozme zacat hrat nieco nove. Co sa tyka prepojenia pribehu tak to GL s tym budu mat plno roboty

Snake Plisken 08.12.2010 12:13

Argus
...Navíc by to pěkně ladilo:-D, Burning crusade byl do oranžova, WotLK byl modrej, Cataclysm bude červeno černej, tak Emerald Dream by mohl být zelenej:-D
Pokud vím, tak barva datadisku TBC byla zelená.

debIT 08.12.2010 12:07

Nekde jsem cetl, ze by se melo pracovat na vychytavce, ze si budes moct svoji posravu donwgradovat na nizsi level, (staty postavy a veci se snizi) aby jsi mohl chodit stare instance tak aby jsis zahral, nebo spise aby jsi mohl pomoci kamaradovi, ktery leveluje a prave aby jsi ho nepripravoval o XP tim ze jsi velky level. Ale uz ani nevim kde to bylo a co na tom muze byt pravdy.

Argus 08.12.2010 12:04

Nj, propojení příběhu, ale stejně budou muset v dalším datadisku přidat nějakej novej obsah, nějakýho novýho hlavního záporáka kterej se stane xichtem roku (teda datadisku). Kdyby udělali datadisk a jeho motem by bylo, nechali sme všechno při starým, jen sme se v tom trošku povrtali, tak to by nemělo cenu. To doladění příběhu pro Outland a Norhtrend bych udělal spíš ještě v průběhu cataclysmu a to formou patchů,klidně by jich mohlo být víc:-D A pak bych udělal zbrusu novej datadisk třeba s tím slibovaným Smaragdovým snem. Navíc by to pěkně ladilo:-D, Burning crusade byl do oranžova, WotLK byl modrej, Cataclysm bude červeno černej, tak Emerald Dream by mohl být zelenej:-D

Dreadlord 08.12.2010 11:26

Ten dej už je snáď vadný od Wotlku už vtedy sa na Kalimdore a EP kecalo o hrozbe akou bol Naxx,Molten Core zatial co v Outlande bol hrozbou Illidan a na severe Lich King. Cize ten problem je tu od zaciatku podla mna . Ale je tu aj jeden dalsi. Hraci málo hraju stare raidy a dungeony prejdu lokaciami bez toho aby ich navstivili a ženú sa za maximalnym lvlom a az potom zacinaju raidit a vsetko. Trebalo by podla mna hlavne vylepsit dungeony a raidy aj pre hihg lvl aj pre low lvly aby napriklad aj taky Illidan mal HC mod pre 85 ale stale to bol raidom aj pre 70 ale s lepsimi vecami aby mali ludia dovod ich chodit. zvysil by som v raidoch xp rate a bonusy a rozne achievs za ktore by bola odmena xp. ludia by zacali chodit raidy zas. (Niekto by mohol namietat proti xp rate ale uvedomte si ze na lvly 70 tolko ludi nezozeniete a kebyze vam ide pomoct 80+ tak by xp rate klesal a tak.) Podla mna dalsi datac by nemal byt ani tak o novinkach ako o velkych upravach starych veci ktore su fakt ze v rozpore s novymi.

Esperanta 08.12.2010 10:14

Ne, to by bylo moc změn najednou.Pokud jde o to propojení příběhu, držím palce :-) ale to jim mohlo dojít už dřív

Bliyyard 08.12.2010 10:05

No urcite je to paradni zprava ,ale to mohli udelat uz i v tomhle datadisku...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet