Jokerd má z ostudy kabát

  method    jokerd   

Hráče jménem Jokerd většina z vás nejspíše zná kvůli jednomu zajímavému výkonu. Byl to on, kdo jako první dingnul 60 po spuštění World of Warcraft Classic. Ale to není tématem dnešního článku. Jokerd se nyní proslavil méně záviděníhodným činem. Celou aféru odstartoval redditor u/Returnoftruth.

"Včera v noci jsem šel Molten Core PuG. Myslel jsem, že to bude pohodový run, jelikož jej skládal Jokerd. Ale šeredně jsem se mýlil."

Jeden si říká, že slavné jméno by mohlo být zárukou kvality. Nejen Returnoftruth se již měl brzy přesvědčit o opaku. Z Golemagga padla staffka, Staff of Dominance, pro kterou chodí snad všichni casteři. Člověk by čekal, že proběhne roll o zbraň, ale opak byl pravdou. Jokerd jako Master Looter nechal raid nejprve čekat, poté si však zbraň "přihrál" k sobě do inventáře a ihned nasadil. Vše doprovodil slovy:

"Cožpak si myslí, že mi záleží na reputaci na americkém serveru?"

A jelikož Jokerd je mimo jiné i streamer, tak se celou situaci povedlo zachytit na Twitch klip, ze kterého se prakticky okamžitě stalo meme. Arogance z Jokerda jen čiší.

 

 

Celé téma pokračuje, u/Returnoftruth popisuje vše, čeho se měl tento mág dopustit.

"Nejenže ninjnul ten předmět, ale celý raid několikrát pos*al, jelikož se jej snažil vést. Je patetické, že v podstatě nerozumí mechanikám MC, ať už jde o bosse, nebo trash. Nerozdal úkoly, kdo bude zalívat runy. Dokonce ani na to neměl dost lidí. Do MC šel jen s tím, že vyninjuje tu zbraň. Ten týpek má BiS vybavení, ale ani to mu nepomůže, aby byl nejlepší mág v raidu. Ani nepočká na pět stacků Winter's Chill, než si pustí všechny cooldowny. Je to bot, one-trick pony."

 

"Už teď je všechno v háji, ale i tak Joker všechny uráží a vysmívá se jim. Dává všem najevo, že má nejvíc followerů ze všech WoW Classic streamerů. Že je nejlepší. Všem se vysmívá, zatímco tupci z jeho streamu ho oslavují. Pro obsah na stream je schopný udělat cokoliv a plivnout nám do tváře. Joker je v nejlepší/druhé nejlepší guildě na serveru... Co na to řekli oni?"

 

Neumíte anglicky? Pokusíme se vám to přeložit.

"Myslíte si, že mě za tohle z guildy vykopnou? Za tohle mě povýší. V raidu je George, ten řekl lidem v guildě, co jsem provedl. A víte, co řekli oni? Skvělé, skvělá práce. Je to upgrade pro Power. Díky tomu, že jsem to vyninjoval, jsme teď silnější guilda."

 

"Chtěli byste, aby Staff of Dominance dostal nějaký random týpek z Olympus? Ku*va ne. Chcete, aby ji dostal někdo z Power. A to se stalo, proč by mě měli vykopnout?"

Returnoftruth celou kauzu uzavírá konstatováním, že kontaktoval příslušná místa a bude vyčkávat na odpověď. Což se nakonec stalo, ale nepředbíhejme.

"Ještě zmíním, že Joker je součástí nejlepší organizace ve WoW, Methodu. To znamená spoustu sponzorů. Měla by to být skupina, které záleží na reputaci ve WoW. Bude mě zajímat, jak na tuto situaci zareagují. Už jsem Methodu poslal e-mail, ale uvidíme, jak to dopadne. Mám velké pochyby, že by např. MSI chtělo podporovat člověka, jako je on."

Method, jak se zdá, o svou reputaci pečuje a věnuje se poslaným zprávám. Jinak si nedokážeme vysvětlit poměrně rychlou reakci zaslanou přes Twitter.

"Method byl varován ohledně situace, která zahrnuje Method streamera a WoW Classic influencera Jokerda.

 

V návaznosti na chování výše zmíněného hráče, hlavně na nesportovní a hrubé chování, byl s okamžitou platností vyloučen z našeho Twitch teamu. Navíc byl dočasně vyloučen z Methodu, a to až do doby, než proběhne diskuze ohledně jeho smlouvy WoW Classic influencera.

 

Chci se za celý Method omluvit všem našim fanouškům, sponzorům a komunitě. Cítíme se jeho chováním zklamáni, stejně jako mnozí z vás.

 

S respektem,
Shanna "Darrie" Roberts
General Manager, Method"

Jak skončila celá situace? V současné chvíli sice má Jokerd onu slavnou staffku, ale reputaci cool týpka už ne. Navíc přišel o sponzorství a nejspíš i o slibně rozjetou kariéru streamera, kvůli které přerušil školu. Pikantností navíc je, že chybělo jen málo a od Methodu obdržel nový PC speciálně určený na streamování.

 

Takhle to dopadá, když vám stoupne sláva do hlavy. Co myslíte, poučí se?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

hitteeDus 02.06.2023 04:09

Neugarten J, Acharya A, Lei J, Silbiger S <a href=https://cialisa.buzz>cialis prescription</a>

Iverson 20.11.2019 18:02

Křivá bezcharakterní krysa. Doufám, že padne na zasloužené dno.

Hromovapest 18.11.2019 12:23

Tohle bylo na denním pořádku za dob classiku + ještě dalších datadisků než to vyladili do dnešní podoby.Sám jsem zažil několik random raidů kdy dotyčnému dropnul předmět a sebral ho pro sebe a vysmál se lidem a leavnul.
V Karazhanu warrioři chodili pro štít. Byl tam týpek co se vysmál warriorům a řekl....chtěli by jste ho že jo ? Ale já potřebuji goldy tak smůla.Sebral leavnul.Nebo jsme měli v guildě lidi který jsme protahovali aby měli gear na raidování. po tom co se vybavil tak napsal...tak dík za boost .Kluci z mé guildy mě poradili ať jdu k vám se vybavit že jste takový hodný troubové. Leavnul a šup byl ve své guildě. Tu guildu pamatuju dodnes Jmenovali se Impiks nebo tak nějak. Odtamtud byl.

Johny Bravo 18.11.2019 12:47

Na Impiks si vzpomínám. Já naštěstí u nich nebyl, ale kámoš ano. Vyprávěl mi o jejich sobotních raidech od 16:00-24:00.To bych se zbláznil

Lockdaar 17.11.2019 14:58

Dement no, jestli kvůli takové "ušlechtilé" profesi jako je streamer ukončil ještě ke všemu školu, na to se asi nic víc říct nedá... já chápu, že streamování a streameři jsou zvláště mezi mladší generací trendem už několik roků, ale asi to holt nikdy zcela nepochopím ten princip toho dívat se na nějakýho člověka, kterej je známej jen v rámci streamu, jak hraje hry nebo ze sebe dělá kvůli sledovanosti šaška - když by to byla nějaká vyloženě známá celebrita/filmová hvězda nebo něco takového, bylo by to možná i zajímavé sledovat, ale tyhle lidi jsou v reálným životě většinou obyčejný nuly, který většina lidí na ulici ani nepozná (když to nebudou nějaký mladší jedinci, kteří maj streamy v oblibě)

twice 20.11.2019 10:18

Ikdyž tvou pointu chápu, vyjímku u celebrit už úplně ne. Vždyť je taky znáš všechny jen z filmů

Akari 17.11.2019 14:19

A pak jsou tu větší streameři co využívají svého postavení, aby měli BIS itemy z MC/OL ještě předtím, než vůbec doexpí lvl60 a pak se při svém 5 hodinovém reakčním streamu podivují, že lidé berou loot prý příliš vážně...

kritik 15.11.2019 23:48

Tak nedivte se ze blizz zrusil master loot v retailu, toto se delo v pugu dnes a denne a lidi pak spamovali blizz tickety, ale nebylo to proti pravidlum, tak s tim nemohli nic delat, jenom zrusit ten master loot, ale rusit to v classicu by byl asi moc velky zasah. Ono i v guildach maj lidi tendenci to zneuzivat natoz v pugu, dejte volovi nejakou funkci a takhle to dopada.

Ac mam asi milion vyhrad proti modernimu Wow, tak prechod na personal loot byl podle me jednim z nejlepsich rozhodnuti za posledni leta, nemuseli to asi vnucovat i guildam, to ponecham stranou, ale co se tyce pugu tak je to jednozacne spravny rozhodnuti, nikdo nemuze uz nic ninjnout, maximlane vam netradnou item, ktery nepotrebujou a daj ho svymu kamosovi, ale ten item patri to komu padnul tak si s nim muze delat co chce, to par lidi porad nechape, ale celkove tech dramat ohledne lootu vyrazne ubylo, to se neda srovanavat s ML ani group lootem. Ale kazdej system je jen tak dobrej jaky mate lidi v raidu a v pugu muze narazit obcas na toto, jako jit v classicu pug, kde uz samo o sobe pada tak malo itemu tak si sakra rozmyslim s kym tam pujdu ale nekdy to proste neodhadnete a vysledek vidite.

Hepy 15.11.2019 14:07

Boha jeho, to je trubec 😂

HonkL 15.11.2019 11:20

pýcha předchází pád. Asi mu to vlezlo do hlavy..

Reeki 15.11.2019 10:29

bože to jsou sra*ky ... naprosto zbytečný článek

Perzeus 1 15.11.2019 08:14

Dobre mu tak

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet