Kdo je lepší v battlegroundech?

/pic/news/wowfan-news4

Horda a Aliance mezi sebou neustále soupeří, kdo je lepší jak v PvE, tak i v PvP. V úspěšnosti v Blizzardem vymyšlených encounterech je zatím nejlepší hordská guilda Paragon, ale která frakce si vede lépe v souboji hráč proti hráči? Blizzard nikdy nechce zveřejnit oficiální data, ale na internetu se objevily dva grafy, vyplývající z hodnot na Armory a prostudováním battleground statistik u nepřeberného množství hráčů.

Než-li se kouknete na obrázky, ujasněte si několik věcí:

  • První graf vznikl již před rokem.
  • Přestože množství prostudovaných hráčů bylo obrovské, data nejsou zcela přesná. Jak tomu doopravdy je, ví pouze Blizzard.
  • Grafy nemají minimální hodnotu na ose y 0 a maximální 100, nýbrž jsou od 40% do 58%, proto rozdíly nejsou až tak veliké.

Z grafů vyplývá, že Horda minulý rok zvítěžila v 54,2%, zatím co Alliance v 45,8% a letos Horda zaznamenala úspěch v 52% a Alliance v 48%. Alliance dokázala překonat Hordu pouze v Alterac Valley.

graf skill


Naposledy upravil/a Wrent 24.02.2011 v 10:44:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 22.02.2011 15:11

Podle grafu co je teď a co byl minulý rok jde vidět, že s příchodem Cataclysmu se Aliance zlepšila o několik %, ale jako alík musím přiznat, že horda je na EU serverech někdy i brutálně silnější než Aliance. Zajímalo by mě čím to je. A dost mě překvapili výsledky EOS to jsem měl vždycky 50-60% úspěšnost

Darknnes 22.02.2011 14:58

No, aspoň v tom Alteracu Horda dostává na prdel

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet