Klasiky Blizzardu se dočkají HD remaku!

http://media.wowfan.cz/uploaded/hd_remake
UPDATE: Původní zpráva hovořila o tom, že se staré hry od Blizzardu dočkají nového kabátu - HD remakeu. Zdá se, že tato zpráva byla až moc optimistická a zněla příliš krásně, než aby to byla pravda. Na světlo se dostaly informace, které to popírají. Jde pouze o to, že Blozzard chce tyto hry stále stále udržovat v provozu. Proto hledají lidi, kteří by jim v tom pomohli a hráči si stále mohli užívat tyto starší hry. Ještě jednou upozorňujeme, že se žádný HD remake NECHYSTÁ!
Blizzard chystá HD remaky svých největších hitů. Legendární hry Warcraft III, Diablo II a původní Starcraft se dočkají předělávek pro moderní počítače. Hry se sice většinou dají spustit, ale s velkými problémy a grafikou, která byla moderní před více než deseti lety. Warcraft, Diablo i Starcraft jsou populární i dnes, po téměř dvaceti letech. Bohužel se stává, že hra spustit vůbec nejde a nepomáhají ani návody z internetu. O kterých hrách od jiného vývojářského studia se toto dá říci? Jak víme, že Blizzard chystá nový kabátek těmto peckám z minulosti? Human Resources sekce na webu obsahuje poptávku po Senior Software Engineer.
HR zdroj

Nepřekonatelné příběhy. Intenzivní multiplayer. Nekonečná znovuhratelnost. Kvalitní základy, které činily StarCraft, Warcraft III a Diablo II titány své doby. Vývoj operačních systémů, hardware a online služeb z nich však udělal něco, co si věrní hráči nemohli nadále užívat. Novou generaci nezasáhly vůbec. Obnovujeme jejich slávu a potřebujeme váš technický talent, vášeň a dovednost dotahovat věci do konce.

Blizzard inzerát
Ať tuto pozici získá kdokoliv, je pro něho/ni jako stvořená. Nejen že se bude muset poprat s vylepšením "look and feel", ale bude se muset vyrovnat i s realitou hackování her, které obsahují komponenty pro online. Ne že by dříve hacky nebyly, ale ve chvíli, kdy hry vyjdou, první, co "zkušení" hráči zkusí, bude dupe (známé spíše pod pojmem klonování) předmětů. Celý svět se těší, až si bude moci znovu zahrát tato klasická díla. Otázkou zůstává, zda se tento inzerát neobjevil na webu příliš brzy a zda si Blizzard nechystal toto oznámení na Blizzcon jako překvapení. Pokud bude stažen, odpověď je jasná.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 11:05:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dav6 06.11.2015 17:46

Líbilo by se mi kdyby zůstala stejná grafika jen se přizpůsobila novým PC a větším rozlišením. Možná integrace nového battle.netu atd. Ale pokud předělají grafiku tak to hrát nebudu ztratí to to kouzlo té staré klasiky. Btw jak vyšel znova Lost Vikings atd. https://us.battle.net/account/management/download/?show=classic tak Blizzard naznačil že znovu vydaní čeká i v článku zmíněné hry takže to není úplně nová informace jen se na ní trochu zapomnělo

Deathkroman 05.11.2015 21:28

A ještě by mě zajímalo jak to vydají? Začnou se znovu po celém světě masově prodávat strategie od Blizzardu? Nebo to dají volně ke stažení? Nebo podobně jako na Steamu si to budeme moci koupit pouze elektronicky na Battle.netu? Nebo to vydají jako patche na originální hry(ale to asi ne..)? Tohle mě celkem zajímá, ale to se dozvím asi až příští rok, minimálně..

TigiBird 05.11.2015 19:59

Co se týče druhého Diabla nebo Star Craftu, tak ty s radostí uvítám. Remake třetího Warcraftu sice taky, ale radši bych viděl remake druhého či prvního, protože ty si na rozdíl od W3 v dnešní době nezahraju.. :/

Muradin 05.11.2015 19:16

Hmm jako nevím co si o tom myslet. Je to vůbec potřeba? Otázka jestli to bude vůbec stát za to a nebude to jen promrhaná práce. No uvidíme...

Draculla 05.11.2015 18:10

Deathkroman
Bude to tak, že W3 dostane modely podobné těm sůze Starcraft 2 nebo se jen updatenou modely a celkovou hru tak aby se dali rozjet na současných operačních systémech s HD rozlišením? Jestli to bude to druhý tak mě to celkem zklame, já mám W3 doteď na počítači a současný stav mi vyhovuje, tedy ne že update neschvaluji ale potřebný to není Takhle něco ve stylu Armies of Azeroth..
Blizzard hľadá novú pozíciu pre Classic Hry. Takže je to jednoznačne remake aj modelov do HD verzie, nie len remake pre kompatibilitu so systémom. http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=150010X

Deathkroman 05.11.2015 17:11

Bude to tak, že W3 dostane modely podobné těm sůze Starcraft 2 nebo se jen updatenou modely a celkovou hru tak aby se dali rozjet na současných operačních systémech s HD rozlišením? Jestli to bude to druhý tak mě to celkem zklame, já mám W3 doteď na počítači a současný stav mi vyhovuje, tedy ne že update neschvaluji ale potřebný to není Takhle něco ve stylu Armies of Azeroth..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet