Konec multiboxingu ve WoW #2

  botting    multiboxing    classic   

Je to necelý půlrok, co vyšel článek, ve kterém jsme se věnovali konci multiboxingu ve World of Warcraft. Hráčům bylo zakázáno využívat software, který zrcadlil například zmáčknutí tlačítka na několika herních účtech. Využívání hardwarových pomůcek zůstávalo stále v mezích legálnosti a hráči byli schopni přijít s neskutečnými nápady. A tak zůstaly i nadále obě verze, Classic i Shadowlands, zaplaveny multiboxery a boty. Ale i těmto vychytralým nápadům je konec, jelikož Blizzard postavil veškeré formy multiboxingu "mimo zákon".

Kaivax zdroj

 

V listopadu 2020 jsme dali na web článek týkající se multiboxingových programů a začali jsme sankcionovat účty, u kterých bylo prokázáno použití takovýchto programů. Podle nás celková automatizace či multiboxing kazí herní zážitek hráčům, kteří ovládají pouze jeden účet.

 

Od této chvíle budeme postihovat všechny způsoby softwarového a hardwarového ovládání více World of Warcraft účtů, postihovat budeme taktéž jakoukoliv automatizaci a zefektivnění multiboxingu. Hráči, kteří budou přistiženi, mohou být potrestáni. Tyto tresty mohou být varování, dočasné omezení přístupu, a pokud to bude nutné, budeme dané účty trvale banovat. Multiboxing aktivity jsou nyní považovány jako porušení Blizzard End-User License Agreement (EULA).

 

Žádáme hráče, aby přestali používat jakékoliv způsoby multiboxingu na více účtech naráz, abyste měli nerušený přístup do World of Warcraft.

 

Jedním slovem: Konečně...


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

wrah 07.05.2021 10:36

Spíš by to chtělo aktivněji řešit boty. Ano, chápu, identifikace je obtížná. Ale když doprkýnka bota vidí sami hráči, xy jich ho nahlásí a bot tam vesele pobíhá už minimálně čtvrt roku? Jako sorry, ale tohle je spíš ukázka, jak je pro ně hráč jen živá kasička a že na něj kašlou.

Bubákarabský 08.05.2021 13:12

Hele poslední týdny rapidně ubylo botů a multiboxingů.Já sám za noc reportnul cca 27 hráčů.A přišlo mě 17x poděkování od Blizzardu.to znamená že 17x to mělo ůspěch a ban. A poslední dobou opravdu minimální potkání botů.Včera v noci 3 hráči. 2x bot a 1x multi. Všechny jsem reportnul.

Martins911 09.05.2021 13:53

Bubákarabský za poslední 2 měsíce jsem potkal pouze 1 takže s tím opravdu něco delaj rozhodne to není jak ze začátku , ještě by to chtělo něco udělat s těmi boosty protože mám docela obavy aby ty arény nebyli jak na retailu

deep 07.05.2021 09:00

tak coooo ten trouba co tu fnukal ze kvuli boostum bude vic multiboxeru ? už jsi víc happy ?

Martins911 06.05.2021 21:24

No takže se připravte na banány a zase na rok klid?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet