Kul Tiras a Zandalar loading screen

  Kul Tiras    Zandalar    loading screen   

V každém datadisku přijde nějaký nový leading screen v nových lokacích. Na Azerothu třeba vidíte nahrávací obrazovky s vůdci Aliance a Hordy, na Outlandu zase Akamu, Kael'thase a další, Northrend má Bolvara jakožto Krále Lichů a tak podobně. V Legionu byla naší nahrávací obrazovkou bitva o Broken Shore a Blizzard do bety Battle for Azeroth nedávno přidal nahrávací obrazovky pro Kul Tiras, Zandalar a pro Island Expeditions, které budeme vídat minimálně další rok, pravděpodobně dva.

 

Zandalar

 

Kul Tiras

Island Expeditions

 

Jak se vám nové nahrávací obrazovky líbí? Bude se vám na ně během nového datadisku dobře dívat?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Randy 25.05.2018 18:57

Login screeny vyzerajú pekne, ale Jaina sa mi nepáči. Vyzerá tak "plocho" jak keby tam čapli 3D model z hry. Dúfam, že sa s tým ešte pohrajú. Poprípade to mal maľovať dakto iný, ale Glenn Rane alebo Laurel D. Austin asi nemajú čas

Esperanta 25.05.2018 22:14

Co jsem si tak všimla, tak třeba loading screen do Acherusu byl taky mix screenshotu a digital artu.

Kubin8 26.05.2018 10:22

Naprosto souhlasím, Jaina vypadá, jako kdyby tam hodili model ze hry. U toho loadingscreenu u Zandalaru je to podobně s tou trollí princeznou, ale tam to nevypadá tak divně jako u té Jainy.
Doufám, že změní loading screeny u oldworldu, poslední slušné byli u Cata, ve Wod se změnili k horšímu, postavy tam vypadají strašně (krom těch, co vzali ještě z těch, co byli na Cata), a k BfA je tam plno postav, které nejsou podle lore naživu, takže by to taky chtělo update

Randy 27.05.2018 11:09

@Esperanta Mne nevadí, že je tam použitý screen shot z hry. Pre mňa za mňa nech tam dajú aj screen z hry a nemusia tam ani nič maľovať, len nech to vyzerá dobre. Súhlasím s Kubin8, najhoršie je na tom podľa mňa Loading Screen Eastern Kingdoms, vôbec sa to nedrží art stylu predošlých loading screenov...Tuším, že sú to maľbičky z komixov a na Variana a Sylvanas sa nedá pozerať, proste keď sa to porovná s tým jak vyzerali na loading screene ešte v Mop. Proste keď si pozriem staré loading screeny ešte z Vanilly alebo TBC-čka tak vyzerajú lepšie, majú ten pravý "WoWkarsky" nádych a štýl. Šak v Blizzarde majú toľko genialnych umelcov a predsa len na loading screeny sa človek pozerá dlho a často tak nech si dajú záležať a keď to nestíhajú tak nech zoberú ešte pár umelcov do Blizzardu, šak majú toľko fanúšikov a záujemcov o prácu, že sú umelci, ktorým sa splní sen keď budú môcť maľovať pre Blizzard.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet