Létání v BfA aneb Pathfinder, část první

  Létání    Pathfinder    Battle for Azeroth   

Taky si pamatujete ty doby, když jste si létání v daném datadisku zkrátka museli koupit? Tehdy to byl trochu větší obnos (nepočítejme masivní inflaci napříč datadisky). S příchodem Warlords of Draenor se vše změnilo. Létání se odemykalo sérií achievementů, které vás zkrátka donutily daný content alespoň okrajově očíhnout, pokud jste tuto výhodu samozřejmě chtěli. Stejného konceptu se držel i datadisk Legion, na který si v této souvislosti spousta lidí vzpomene jako na tonutí v oceánu (ahoj Suramare).

 

Blizzard si ale tento systém pochvaluje, a tudíž se ho rozhodl vmísit i do Battle for Azeroth. Stejně jako v Legionu si létání odemkneme až v pozdější fázi celého datadisku, jinými slovy bude rozdělen na dvě části. Požadavky, tedy potřebné achievementy, zůstanou ve stejném duchu. Vydáme se na kompletní průzkum nových oblastí, plnění jejich příběhových linií a farmení reputací s novými frakcemi.

 

Předběžný náhled. Obsahuje achievementy Hordy i Aliance.

 

V betě před nedávnem padla otázka, zda bude ke splnění achievementu třeba splnit příběh obou stran - tedy jak Hordy, tak i Aliance. Blizzard uvedl, že ke splnění achievementu stačí achievementy dokončit pouze u jedné z frakcí.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Larisa 01.06.2018 04:13

Létání za achievy jsou katastrofa. Jsem už na Legionu lvl 110 ilvl 891 ale od Draenoru nelítám. Je to main, který nebyl nikdy boostován, hraju ho už asi dva roky a prošel poctivě od jedničky až do 110. Zrovna nedávno jsem našla stránku Pathfinder, kam zadáte battletag a ono vám to ukáže, co všechno ještě potřebujete abyste mohli létat na Draenoru a na Broken Isles... Chybělo mi toho strašně moc a když jsem pročítala jaké všechny achievementy bych měla splnit, tak jsem už létání v těchto dvou lokacích odpískala, protože bych potřebovala asi dalších pět let a silnou guildu za zadkem, aby se to vůbec dalo splnit :-/ Díkybohu za naprosto dostačující síť "lítáků" (anebo jak já říkám: "aerotaxi" ) a díkybohu za píšťalku, která ať jsem kdekoliv, přivolá lítáka který mě dopraví na nejbližší flight point, odkud pak můžu zase letět kam libo. Navíc používám často portály. Nechala jsem si původní Hearthstone na Golden lantern v Pandarii, odkud mám portály do všech hlavních měst a i na northrendský Dalaran, a pak mám nový Dalaran heartstone (Dalaran nad Broken Isles), kde mám taky portály kamkoliv si vzpomenu, přičemž každý z nich má samostatný cooldown. To je šikovný při různých world eventech (třeba nedávno ta akce jak berete sirotky různě po světě, už nevim jak se to jmenuje....) takže se tímhle způsobem lze přemisťovat po světě (světech) velmi svižně A protože hraju za Alíky a je pro mě důležitým centrem Stormwind, tak pokud mám na obou HS cooldown, je tu ještě Garrison HS, takže se můžu portnout do Draenoru na svou základnu, tam vemu lítáka do Ashranu a tam už je zase portál na Stormwind Nebo stačí se nějakým portálem dostat na Outland, skončíte před Dark portalem a tam kousek je taky portál do Stormwindu. A taky kupuju Goblin glider, když potřebuju rychle do Suramaru, tak skáču rovnou z Dalaranu v Dalaranu na okraji Krasus landingu je zbořená zeď a dostanete se na okraj Dalaranu, běžím kousek na sever, stojej tam tři NPC, podle mapy se zorientuju a skočím a doplachtím v pohodě nad Suramar To je pár tipů jak třeba cestuju já

Thilnezz 27.05.2018 09:41

Klidně mě ukamenujte, ale létající mounti jsou největší zlo co tuhle hru kdy potkalo. Nikoho už nepotkáváte na cestách jako kdysi, cely svět kvůli nim pozbyl "iluzi" velkého kontinentu, raidy na města jsou výsměch kdy si raid naletí přímo do hradu s králem / warchiefem.

Svět je celkové prázdný.

Takže na mě díky bohu za systém alá Legion, jen ať to trvá co nejdéle, klidně ještě déle než V Legionu.

Hromovapest 26.05.2018 11:46

Od Draenoru nelétám. Nebaví mě dělat reputace a projíždět kompletně lokace.Chci volnost a né nucení do něčeho jinak nedostanu to nebo to.Jediné co jsem udělal na mx byla reputace u Lightforge Army a protože jsem chtěl toho mounta za 500k.

Maj to létání udělat na dva způsoby Buď achivmenty nebo například 1.000 000g raději dám ty goldy.

Enei 25.05.2018 09:31

Vím že je to trochu mimo téma, ale nevíte jestli bude BfA appka? A co vní cca bude? Už jsem projížděl pár diskuzí a líbil se mi nápad Pet Battlu, to bych uvítal. Bylo by skvělé kdyby to obohatili trochu.

Zakys 25.05.2018 04:32

Někdě jsem četl, že v BfA bude možnost naučení létání v předchozích expanzích. Na způsob zaplacení goldama místo splnění Achivu...Nevím co je na tom pravdy teda.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet