Mage Tower Challenge otevřena až do konce Legionu

  Mage Tower    artifact    challenge   

Pokud patříte mezi ty, kteří ještě Mage Tower Challenge nedokončili či ji plánujete dokončit na některých ze svých altů, a nevíte, zda do začátku Battle for Azeroth budete stíhat, máme pro vás dobrou zprávu. Mage Tower se nyní spawnuje velmi pomalu a pokud nestihnete časové okno, kdy je postavená, musíte si zase nějakou dobu počkat, než se ve vašem regionu postaví. Blizzard si je této věci vědom a prohlásil, že na úpravě pracuje. 

 

Blizzard zdroj

Zatím nemáme žádné specifické detaily, ale plánujeme pozměnit Mage Tower tak, abyste se do ní mohli dostat kdykoliv a to až do konce Legionu.

 

Jak jsme již řekli, zatím nevíme, kdy tuto úpravu implementujeme do hry, ale jakmile budeme vědět víc, určitě vám dáme vědět. Nyní můžete stále pokračovat tak jako dosud, vylepšovat svoje strategie, naučit se používat své schopnosti na maximum a sbírat lepší vybavení.

 

Jak jste na tom vy? Máte již Mage Tower Challenge na charakterech, na kterých chcete speciální Artifact vzhled? 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ales_CZ 07.06.2018 14:02

Když už jsem u toho, tak mě by docela zajímalo, co konkrétně už nepůjde získat na Legionu po vydání BfA, krom zbraní z Mage Tower. A jak to bude vyřešené. To jako na lvl 100 si standardně dojdu pro artefakty, bude to jako klasickým legion, akorát se mi pozastaví levelování na 110, dokud se jich nevzdám? Potom budu moci pokračovat na 120? Jestliže budu chtít skiny z Legionu, tak na to budu muset mít artefaktové zbraně? Nebo když se jich vzdám, tak si je budu moci odemknout?

Ales_CZ 06.06.2018 20:16

já bych to chtěl udělat na paladinovy na protection, ale je to jako dost těžký, já se ani nebráním tomu, kdyby mi to někdo udělal

Hooulyan 07.06.2018 06:22

Ahoj, prota mám complete. Kdyby si chtěl pomoct (poradit, dělat ti to určitě nebudu, challenge ztrácí smysl když si ho neuděláš sám) tak mi tu hoď svůj discord a určitě ti s tím můžu pomoct.

Ales_CZ 07.06.2018 06:54

@Hooulyan discord nemám, používám team speaker 3, mám svůj vlastní, ale adresu dokážu poslat, až budu doma

Hooulyan 07.06.2018 09:48

@Ales_CZ Oukej v pohodě TSko mám taky. Kdyžtak mi napiš na messengru George Dobiáš a domluvíme se.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet