Medvídek Pú je konečně součástí World of Warcraft

  Medvídek    Easter    Egg   

Asi jsme si všichni zvykli na to, že World of Warcraft je plný referencí na oblíbené knihy, seriály, filmy nebo třeba herce. Posledním zajímavým nálezem je například i reference na velice oblíbené dětské příběhy o Medvídku Pú.

 

Tento již 92 let starý příběh o hodném medvědovi a jeho přátelích se rozhodl Blizzard přenést i do hry. A tak se Pú a jeho přátelé, včetně Kryštůfka Robina objevili v Stormsong Valley, přesněji na souřadnicích 66.6, 71.2.

 

Reference na film jsou více než jisté, ale přeci jen…

Vše doprovází také jedna důležitá věc. Všechny postavy sedí kolem velké mísy plné medu. Pokud se vydáte tedy kolem, rozhodně nezapomeňte na mísu kliknout, protože získáte Azerite.

 

Jaká je vaše nejoblíbenější reference ve World of Warcraft?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Horm 25.08.2018 12:05

Když jsem je poprvé viděl, tak jsem se zasmál, ale pak jsem se rozhlédl a viděl ten nádherně propracovaný svět wowka a podle mne takhle až moc viditelné ,,věci,, tam nepatří. Pro RP hráče je to hyzdění lore. Pro běžného hráče to ale bude jen bezproblémové pobavení.

Morderon 24.08.2018 18:47

Nevím, jak doposud mohla hra existovat bez takto podstatných atributů. Už plně rozumím všem nedostatkům a neopraveným bugům z bety. Toto oprávněně dostalo naprostou prioritu.

Pytler 24.08.2018 18:13

Mě teda praštil do očí Dart ze Stranger Things (Dustinův D'artagnan) :-) - https://www.wowhead.com/npc=131644/dart

Lockdaar 24.08.2018 16:42

Tam jsem zrovna dneska byl, protože mi tam svítila truhla, tak jsem ji jen lootnul a šel pryč, těch zvířat tam jsem si sice všiml ale vůbec jsem to nějak nezkoumal a tudíž mi nedošla ta reference na medvěda Pů

Fuarran 24.08.2018 16:29

nejen medvídek Pů, ale také žabák Kermit a Miss Piggy:-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet