Mists of Pandaria - Dungeons preview

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo
Hned na začátku bych chtěl zmínit, že zatím nebylo nijak oznámeno, ba ani naznačeno, kdo bude hlavním záporákem datadisku. Avšak, musíme brát v potaz, že tento datadisk má rozšiřovat především spory mezi Aliancí a Hordou.

Temple of the Jade Serpent

První dungeon z celkových devíti, které budou dostupné při spouštění datadisku. Bude to váš první dungeon po objevení Pandarie. Vstoupit do něj budete moci od 85. do 90. levelu. Jako hlavním záporákem této instance bude Sha of Doubt, jeden z nepřátelských elementů, kteří ohrožují kontinent a děsí Pandareny.

Stormstout Brewery

Ve druhém dungeonu se podíváme do pandarenského pivovaru. Chen Stormstout z Warcraft III je slavný především jako zástupce pandarenské kultury. Jeho pivovar byl obsazen Vermingem a Hozu, dvojicí nepřátelských ras na Pandarii. Budete požádáni o navrácení cti jeho rodině… a jeho piva.

Shado-pan Monastery

Třetím dungeonem, který byl odkryt na Blizzconu, je Shado-pan Monastery. Nachází se v Kun-Lai Summitu, tyto hory slouží jako domov záhadnému klanu Shado-pan, kteří ovládají bojová umění a rozhodli se chránit Pandarii. Znovu se zde setkáme s Sha, který se dostal na svobodu a ohrožuje základnu Shado-pan. Budete opět požádáni o pomoc.

Dva oldschool dungeony s Heroic obtížností

Tyto staronové dungeony budou mít i nadále verze pro malý level. S novým datadiskem se jim dostane také Heroic verze. Budou to dungeony Scarlet Monastery a Scholomance! Oba dungeony budou vyšperkované, vylepšené pro maximální level s challenge modem a extra dropem! Zatímco Scholomance bude stále jako jeden dungeon, u Scarlet Monastery se dočkáme větších změn. Graveyard a Cathedral budou spojeny do prvního heroic dungeonu pro 90. level a křídla Library a Armory spojeny do druhého.
Pokud vás zajímá, co je vlastně challenge mode, pokračujte ZDE na článek, který vám vysvětlí vše potřebné.

Mogu’Shan Palace

První z celkových šesti raidů dostupných od začátku datadisku. Bude zde šest bossů a raid se bude nacházet ve Vale of Eternal Blossoms. Budete pozváni odkrývat tajemství impéria Mogů, jedné z původních ras Pandarie.

Gate of the Setting Sun

Po generace chránila obří hradba nazývaná Serpent's Spine obyvatele Pandarie proti pravidelným útokům Mantidů. S brutálností jim vlastní však nyní agresivně zaútočili dříve, než se očekávalo. Zastihli tak stráže naprosto nepřipravené. Nejsilnější bojovníci Mantid útočí na bitvami oslabené brány. Pandaria musí odrazit tento nejničivější útok v celé historii! Saboteur Kip'tilak Mantidům není válka cizí, používají technologii pro obrácení stavu bitvy. Pandareni mají mizivou šanci proti expertům na zbraně, jako je Kip'tilak, kteří útočí hluboko za nepřátelskou liníí a hrozí zničením už tak slabého opevnění zevnitř. Striker Ga'dok Útočníci jsou vzdušnou podporou armády říše Mantid. Jsou mezi nimi ostřílená esa, jako je Ga'dok. Bez pomoci schopný vnést skázu mezi nepřítele, Ga'dok a jeho přivrženci touží snášet smrt z nebez do řad obránců bran. Commander Ri'mok Ri'mok velící nad pozemní silou Mantid neúnavně obléhá ohromné brány. Nevzrušeně přikazuje nekonečným přívalům nepřátel, aby rozdritili všechny hlupáky, kteří se mu odváží postavit do cesty. Raigonn Tento kolosální Mantid je hlavní postavou vedoucí útok na brány. Chovajíc se jako žijící beranidlo Raigonn nemilosrdně doráží na obranu Pandarenů. Jeho jediným cílem je zdecimovat veškeré překážky bránící kruté invazi Mantidů do Pandarie.

Siege of Niuzao Temple

Niuzao Temple se táhne skrze dva opevněné ostrovy daleko za hranice hradby zvané Serpent's Spine. Léta houževnaní obráci z řad Pandarenů chránili dva mosty spojující tyto ostrovy, aby odvrátili jakéhokoliv nepřítele. Nedávno však Mantidové vyvořili jejich vlastní most za pomoci gigantického kořene stromu a náhle tak ovládli jeden z ostrovů. Nyní se snaží porazit i zbývající obránce Niuzao. Vizier Jin'bak Jin'bak se toulá za Mantidy vytvořeným mostem, snažící se sezbírat drahocenou mízu z kořene. Za použití své znalosti alchymie toto hrozivé stvoření přeměňuje substanci do zbraní a jiných vymožeností, které pomohou v obležení chrámu Niuzao. Commander Vo'jak To, co Vo'jak postrádá ve strategické brilantnostni dohání svou hrubou zuřivostí. Jeho devastující útoky byly pro Mantid rozhodující a umožnily jim infiltrovat ostrov. Přesto je vypracování bitevného plánu pro Mantid důležitý; Vo'jak touží pouze po krvi. General Pa'valak Všetečný generál Pa'valak se nebojí Pandarenů ani jejich spojenců a nerozlišuje, zda musí použít svoji vlastní sílu nebo armádu Mantid, aby porazil své nepřátele. Uznává a ctí pouze vítězství a Pa'valak nebude telerovat selhání svých přisluhovačů, aniž by splnili cíl. Wing Leader Ner'onok Jeho rozhodující údery vyhrály už stovky bitev. Úspěchy, kterých dosáhnul General Pa'valas jsou však nic ve srovnání s tím v co věří, že by dosáhnu on, kdyby byl ve vedení. Ačkoliv jeho ničivé nálety už zdevastovaly spousty obránců chrámu, tak tento okřídlený postrach stále čeká na šanci dokázat svou nadřazenost nad Pa'valakem. Další zajímavé články o Mists of Pandaria Mists of Pandaria - kompletní informace Challenge preview Talent system preview Pet battle system preview

Naposledy upravil/a Aristo 30.07.2012 v 14:02:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Bulimik 18.01.2012 17:07

Chyba se vloudila, poslední příspěvek sem nepatří.

Adamal 18.01.2012 13:02

Muradin
DDD to je pravda ale oni to nějak vymyslej
Třeba, že jim daj nohy jako Ragovi?

Bulimik 18.01.2012 10:20

Tak tomuto textu už skutečně ani za mák nerozumím.

Muradin 18.01.2012 09:26

Dameshi
Nemohl jsem již nadále přihlížet těm vaším komentům !!!Hele úvaha čislo 1 : Nagové byli elfové ne? a pak se nějak myslím nepohodli ale to je vedlejší , Prostě tak či tak si myslím že I KDYBY nagové byli hratelní (kežby,prosím,dal bych za to duši) tak by byli u Hordy , Co se týká mounta co třeba psíček worgenek? ten taky mounta nemá.Co se týče bot , viděl někdo z vás taurena co má na kopytech boty , nebo trola ? Sry , znalost lore není ohledně nagů u mě moc velká.
nevim jak udělaj to s nagama ale mohli by se přidat k alianci protože ve W3 už se illidan spojil s Malfurionem ale nagy nemusej být ve stejnym datadisku jako ogři .A nagy třeba budou mít místo bot kryt na ploutev .

Dameshi 17.01.2012 19:06

Nemohl jsem již nadále přihlížet těm vaším komentům !!!Hele úvaha čislo 1 : Nagové byli elfové ne? a pak se nějak myslím nepohodli ale to je vedlejší , Prostě tak či tak si myslím že I KDYBY nagové byli hratelní (kežby,prosím,dal bych za to duši) tak by byli u Hordy , Co se týká mounta co třeba psíček worgenek? ten taky mounta nemá.Co se týče bot , viděl někdo z vás taurena co má na kopytech boty , nebo trola ? Sry , znalost lore není ohledně nagů u mě moc velká.

Muradin 17.01.2012 18:37

Adamal
Gordon:To bude paráda, jen si to představ... Máš například nagu rogua,pak ti padnou boty ze spine a nebudeš je mít kam dát...paráda
DDD to je pravda ale oni to nějak vymyslej

Adamal 15.01.2012 20:44

Gordon:To bude paráda, jen si to představ... Máš například nagu rogua,pak ti padnou boty ze spine a nebudeš je mít kam dát...paráda

Muradin 15.01.2012 19:31

Gordone ty mi snad čteš myšlenky

Muradin 14.01.2012 12:29

naprosto souhlasim s Gordonem.jo ale s nagama to nějak vymyslej určitě to bude nova rasanavic je to vedleší datadisk kterej je před nečim velkým jako Azshara a Sargeras atd.

Anstriber 08.11.2011 16:08

mnoho lidi chce ogry a nagy ale nagove jsou kravina vemte to tak ze mounti apod by nesedely a ogrove to by i docela slo u nich si nemyslim ze by byl problem

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet