Mythic Nighthold - Druhá noc v Mythicu

  Nighthold    Mythic    Progress   

Máme za sebou další den Mythic progressu v Nighthold a dá se říct, že včerejšek patřil asijským guildám a velkému drama kolem guild Serenity a Method.

 

Asii začal včera konečně progress a guildy se mohly připojit k boji o světová prvenství. Není to přeci jen tak dávno, kdy nás některá z asijských guild překvapila a utrhla si první příčku na posledním bossovi (například Yogg-Saron +0 aj.).

 

Korejská guilda AFK R dokázala včera složit pět prvních bossů a u všech si připsat prvenství v podobě asijských zabití. Guildu AFK R ovšem pronásledují dvě čínské guildy – Style War a Alpha. Obě tyto guidy skončily včera na čtyřech zabitých bossech. Je ovšem dost možné, že se mnoho čínských guild tento týden do progressu nezapojí, protože se slaví čínský nový rok.

 

A jak to vypadalo na starém kontinentu a v Americe? Západ se stále drží na sedmi zabitých bossech v čele se Serenity, Limit a Exorsus. V současné době dokázalo High Botanist Tel’arna zabít pouze osm guild. Na další guildy se stále čeká.

l8rzj0o4d9rwkl5_1485535928.jpg
Současné pořadí světového progressu.

 

Jak na tom jsou české guildy? Embody dokázalo zabít dalšího bosse a posunuli se s progressem na 4/10. Guilda dokázala Krosa zabít jako 15. na světě a 9. v Evropě. V současné době jsou na krásném 23. místě na světě. Osobně doufám, že se Embody nevzdá a bude bojovat o první dvacítku, což je i jejich cíl pro Legion.

 

Ostatní české guildy se pomalu, ale jistě probojovávají raidem a dalších devět guild dokázalo zabít prvního bosse, Skorpyrona. Do tohoto progressu se zapojily například guildy Bad Luck, Solomnity, Ladies First, Stones, Eternal Shadows nebo bývalá česká jednička, Black Division.

wnmf7gbnsqbyna8_1485535928.jpg
Pořadí českých guild. V současné době suverénně vede Embody.

 

Je dost možné, že se progress mnoha guild během víkendu zastaví, protože mnoho z výše zmíněných guild raiduje v průběhu týdne a v neděli. Víkendy mívají volné. To ovšem neplatí pro světová esa. Osobně čekám zabití dalšího bosse Star Augur Etraeus.

 

Videa

Limit mezitím uveřejnili další ze svých videí, ve kterém ukazují zabití bosse Tichondria. Souboj vypadá opravdu zajímavě, co myslíte?

 

 

Další dvě videa jsou od guildy SNF. Jde o dvě světová prvenství na bossech Skorpyron a Chronomatic Anomaly.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet