Tento měsíc ve WoW - březen 2017

  Blizzard    měsíc    shrnutí   

Březen ve hře bude hodně nabitý. Jednak se otevře poslední křídlo Nightholdu, začne Darkmoon Faire, podíváme se zpět do Mists of Pandaria dungeonů a další část boje proti Legii se blíží!

 

In-Game eventy

Otevření 4. křídla v Nightholdu v LFR: 8. března

Čtvrté a zároveň poslední křídlo Nightholdu se otevře pro Raid Finder 8. března.

 

Darkmoon Faire: 5. – 11. března

Darkmoon Faire bude opět dostupný hráčům a vy si tak za pomoci questů budete moci zlepšovat své profese či získávat Darkmoon měnu, za kterou si můžete pořídit spoustu pěkných mountů, petů nebo transmog itemů.

 

Timewalking: Mists of Pandaria: 8. – 14. března

Během tohoto eventu se budou moci hráči na levelu 91 a výše podívat zpět do Timewalking dungeonů z datadisku Mists of Pandaria. Jako u každého Timewalking eventu budou bossové dropovat itemy odpovídající levelu hráče.

 

Battleground Bonus Event: 15. – 21. března

Random battlegroundy budou během tohoto eventu odměňovat za více honor pointů.

 

Legion Dungeon Event: 22. – 28. března
Každý finální boss z Legion dungeonu bude dropovat extra předmět.

 

Pet Battle Bonus Event: 29. března – 4. dubna

Pokud ještě nemáte vytrénované pety, které potřebujete, během tohoto eventu budou vaši malí společníci získávat třikrát více expů. Pokud si s Pet Battles nevíte rady, využijte naši kompletní příručku, která je nově zaktualizována!

 

Archeologie

Každé dva týdny vám bude k dispozici nový quest od Archaeology trenéra npc #93538 v Dalaranu. Po jejich splnění můžete získat různorodé odměny od goldů přes hračky až po mounty. Pokud zkompletujete osm vzácných kousků a dokončíte achievement achievement #10602, získáte nový vzhled pro váš Artefakt.

 

Unleashed Monstrosities

Každý týden se na mapě Broken Isles objevuje jeden z jedenácti world bossů. Pokud jich zabijete osm, získáte achievement achievement #11160

 

Věděli jste, že...?

... můžete cestovat napříč hlavními lokacemi na Azerothu, Outlandu a Draenoru různými způsoby? Mimo flight mastery, lodě a vzducholodě se též můžete přepravovat za pomoci portálů, které můžete nalézt na různých místech. Různé portály se vám zprovozní v závislosti na vašem levelu a podle toho, zda jste v dané lokaci, kam portál vede, započali své dobrodružství.

 

Také když si nastavíte Hearthstone v městě, které má mnoho různých portálů, ušetří vám to mnoho času (například můj HS je stále nastaven ve Vale of Eternal Blossoms). Dalaran má například portály do všech hlavních aliančních i hordských měst a též přibyl i portál do Vale of Eternal Blossoms v Pandarii.

 

Mágové mají jako jedno z mála povolání výhodu, že mohou vytvářet portály pro ostatní lidi ve své partě.

 

Maličkosti, které vám možná ušly

Azeroth je plný možností, které jsou vám občas skryté a mnohdy si jich ani nevšimnete. Například jedna taková maličkost je k nalezení v Thunder Totem v Highmountain. Jakmile se dostanete do Hall of Chieftains a stojíte poblíž Mayly Highmountain, stačí vyskočit. Pokaždé, když vyskočíte, rozezníte buben přímo pod vašimi chodidly a ten se rozezní po celé hale. Můžete si tak vytvořit vlastní rytmus a užívat si tu chvíli, než vyrazíte zpět do bitvy.

 

Něco málo o oficiálních stránkách

Nové oficiální stránky World of Warcraft jsou venku už skoro rok a Blizzard přidal pár malých vylepšení. Například byla přidána možnost se podívat, jak si vedete v Mythic dungeonech nebo v PvP.

 

Probíhající eventy a nové vydání

 

Primal Flamesaber – For Azeroth!

Až do 15. března máte možnost získat Primal Flamesabera, pokud odehrajete 15 her za Warcraft postavu s kamarádem nebo kamarády v Heroes of the Storm. Návod na co nejjednodušší získání mounta jsme sepsali v tomto článku.
 

World of Warcraft: Kronika vol. 2 vychází v angličtine už 14. března

Druhý díl Kroniky je téměř tady! V anglickém jazyce bude k dostání už 14. března, zatímco v našem malém království bude vydána až v květnu. Překladu do českého jazyka se opět ujala naše Bellatrix a její parťák Tomáš Kratochvíl. A je na co se těšit!

Více informací o druhém svazku Kroniky můžete načerpat zde.

 

Patch 7.2: The Tomb of Sargeras na PTR

Nadcházející patch je už nyní ve veřejném testování a vy všichni se můžete připojit! Navštivte PTR DiscussionBug Report a Class Development USA fóra pro více informací o celkovém vývoji nového patche.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 06.03.2017 07:24

Takže když to shrneme tak za měsíc březen bude ve hře co? Ano bude ho**o ...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet