Tento měsíc ve WoW - prosinec 2017

  tento měsíc    eventy    prosinec   

Když se řekne prosinec, spousta lidí si vybaví Vánoce a ve World of Warcraft například Winter Veil. A nejen to. Ve hře na nás totiž čeká velká spousta eventů. Pro LFR se otevře první křídlo Antoru, čeká na nás další timewalking a spousta dalšího.

 

Antorus, the Burning Throne

Otevření prvního LFR křídla a Mythic obtížnosti: 5. prosinec

Mythic obtížnost pro Antorus, the Burning Throne se konečně otevírá a stejně tak i ostatním hráčům se díky LFR zpřístupní první křídlo s názvem Light's Breach.

 

Otevření druhého křídla LFR: 19. prosince

Hráči budou moci využít LFR ke vstupu do druhého křídla Antoru s názvem Forbidden Descent.

 

In-Game Eventy

Feast of Winter Veil: 16. prosince - 2. ledna

Greatfather Winter navštíví Ironforge a Orgrimmar, aby všem hrdinům přinesl dárky a na oplátku si od vás vzal vánoční cukroví.

 

Fireworks Celebration: 31. prosince - 1. ledna

I na Azerothu se slaví Nový rok. Každé hlavní město každou hodinu vypustí na oblohu spoustu rachejtlí. Takže pokud si nezvládnete udělat ohňostroj v reálném životě, můžete se na něj podívat alespoň ve hře.

 

Timewalking

Cataclysm Timewalking: 5. - 12. prosince

Během tohoto eventu se hráči s levelem 86 a výše budou moci vrátit do Cataclysm dungeonů skrze Dungeon Finder a bossové budou droppovat předměty s přiměřeným item levelem.

 

Mists of Pandaria Timewalking: 26. prosince - 2. ledna

Během tohoto eventu se hráči s levelem 91 a výše budou moci vrátit do dungeonů z časů Mists of Pandaria skrze Dungeon Finder a bossové budou droppovat předměty s přiměřeným item levelem.

 

PvP Eventy

Arena Skirmish Bonus Event: 12. - 19. prosince

Během tohoto eventu Arena Skirmishes budou za odměnu dávat více Honorů.

 

PvP Brawl: Gravity Lapse: 12. - 18. prosince

Jak již napovídá v názvu, v battlegroundu Eye of the Storm budou hráči každou chvíli vymrštěni do vzduchu, aby byli znovu sneseni něžně na zem a mezitím se snažili posbírat suroviny pro svůj tým.

 

PvP Brawl: Warsong Scramble: 26. prosince - 2. ledna

Warsong Gulch vždycky představoval epický souboj ála kdo ukradne vlajku. Ale co se stane, když můžete svému nepříteli ukradnout vlajku, když není ani v jeho základně?

 

Quest Eventy

World Quest Bonus Event: 19. - 26. prosinec

Za splnění world questů na Argu a Broken Isles budete dostávat více reputace s danou frakcí.

 

Každý měsíc

Darkmoon Faire: 3. - 9. prosince

Setkejte se se Silasem Darkmoonem a jeho bandou na vzdáleném ostrově a procvičte si paměť a nervy a pokochejte se exotickým zbožím, atrakcemi a zvířaty!
 

Další akce

Adoptujte si Shadow peta: do 31. prosince

Blizzard velmi hojně přispívá na různé charitativní akce, ať už kvůli přírodním katastrofám nebo třeba organizaci Make a Wish. Letos koupí Shadow můžete pomoci Červenému kříži. 100 % výdělku půjde na pomoc škodám, které byly způsobeny hurikány Irma a Harvey. Později bude pet i nadále v e-shopu, ale již z něj peníze nepůjdou na charitu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

barrny 05.12.2017 10:11

Věru opravdu pestrá nabídka, ze které jsem si jako každý rok nevybral nic, co by stálo za investovány čas, já bych tohle nazval každoroční blizardovské vánoční šitoviny.

pajajs 05.12.2017 12:10

Je pravda, že mohli udělat alespoň vánoční BG jako je např. Arathi Basin.

LordWidmont 05.12.2017 17:37

@pajajs
To souhlasím, mohli tu atmosféru víc "zvánočnit"
Co se týká barrnyho, tak nějak nechápu na co si stěžuje... Na Vánoce nic nevzali, jen něco málo přidali... Když tě to nebaví tak do toho čas neinvestuj

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet