Návod – Glory of the Legion Raider

  Achievement    Glory of the Legion Raider    mount   

ksy7shq7u6_949ab3b193fe0ec51eb9ee537d2d034beed33f85_1605976457_8539.jpgZdarec vespolek, já jsem Stromovous a budu se s vámi dělit o návody na achievementy. Předem upozorňuji, že články nebudou vycházet nijak pravidelně, ale čas od času vám sem hodím článek s achievementem, za jehož splnění bude většinou odměna.

 

Dnes se podíváme na achievement Glory of the Legion Raider, za jehož dokončení získáte krásného mounta Grove Defiler.

 

Všechny achievementy jsou splnitelné na Normal obtížnosti.

 

Zapněte WoW, logněte svou postavu na nejvyšším levelu a vydejte se na Broken Isles do Val'sharah, do raidu The Emerald Nightmare

 

The Emerald Nightmare

V Noční můře je pár achievementů, které jsou jednodušší ve více lidech, proto doporučuji sehnat si skupinu alespoň pěti lidí (tank, Havoc, 2x mage nebo priest a poslední dle vašeho výběru).

 

Nythendra – Buggy Fight

Musíte zašlápnout 15 zlatých brouků, než Nythendru zabijete.

Natáhněte bosse, ale nedávejte mu dmg, počkejte, než si lehne a objeví se brouci. Pár vteřin poté, co se objeví brouci, se začnou u stěn objevovat zlatí brouci, které zašlápnete tím, že na ně kliknete. Boss si lehá znovu a znovu, ale v jednom člověku v této fázi zašlápnete maximálně tři brouky, proto je lepší s sebou vzít kamarády, ať tam nestrávíte celý den. Po zašlápnutí alespoň patnácti brouků stačí stáhnout bossův život na nulu.

 

Ursoc - Scare Bear

Musíte zabít Ursoca a přitom udržet Tura Ragepawa naživu.

Vyčistěte trash před bossem a osvoboďte Tura Ragepawa. Jděte k bossovi, počkejte, než dojde i Tur Ragepaw, a zabijte bosse (Tur musí přežít).

 

Dragons of Nightmare – Imagined Dragons World Tour

Zabijte Ysondre, zatímco mají všichni členové raidu buff ze všech portálů.

Pokud máte peta, můžete tento achievement splnit sami. Pokud ne, sežeňte si kamaráda. Naaggrujte peta (nebo kamaráda), postavte ho k bossovi, aby se nehýbal, a vypněte mu útok. Poté vstupte do portálu a projděte zeleným mrakem. Až projdete všechny čtyři portály, měli byste na sobě mít čtyři buffy, které mají v názvu lokace. Pokud jste v raidu sami, můžete zabít bosse. Pokud jste tam s kamarádem, prohoďte se. Vy tankujete, on běhá do portálů. Až budou mít všichni členové raidu všechny čtyři buffy, můžete zabít bosse.

 

Elerethe Renferal – Webbing Crashers

Zničte 7 pulzujících vajec, poté zabijte bosse.

Tento achievement se dá udělat solo, což ale nedoporučuji, zabere to spoustu času.

 

Solo: Běžte opatrně k bossovi a nerozbijte žádné vejce. Natáhněte bosse a stáhněte ho na 30 %, poté musíte rozbít všech sedm pulzujíc vajec (poznáte je tak, že mají červenou auru). Tři jsou na hlavních platformách, takže jimi jen proběhnete, čtvrté je hned pod pavučinovým mostem, kde jste rozbili jedno vejce. Opatrně tam skočte a rozbijte ho. Jediná možnost z této platformy je naaggrovat bosse a počkat, než si vás přitáhne. Až si vás přitáhne, musíte počkat, až bude v ptačí formě a hodí na zem pírka. Seberte pírko a skočte na další platformu. Opět musíte počkat, než si vás boss přitáhne. A toto zopakujete ještě dvakrát.

 

S grupou: Nejjednoduší způsob je mít grupu alespoň o 5 lidech. Nejlepší volby class: demon hunter (s křídly doskočí kamkoliv), priest (má Levitation), mage (má Slow Fall). Jestli budete mít tři demon huntery, nebo dva mágy a jednoho priesta, je čistě na vás. Ještě je potřeba tank, který vydrží dostatečně dlouho, než zničíte vejce, a pak zvládne zabít sám bosse. Poslední člověk může být kdokoliv. Rozestavte se k vejcím, tank natáhne bosse a rozbije vejce za ním, jakákoli classa jde k vejci na pavučinovém mostě, zničí ho a následně skáče pod most a rozbije druhé vejce. Priest, mage nebo demon hunter skáče z pavučinového mostu směrem na jih, kde je na vzdálené plaformě další vejce. Další dva se přesouvají na severní hlavní platformu, jeden z nich skáče na západ na vzdálenou platformu, kde proběhne dalším vejcem. A poslední zničí vejce na hlavní severní platformě a poté se vrhá na východ k poslednímu vejci na vzdálené platformě. Po zničení všech sedmi vajec stačí zabít bosse a achievement je na světě.

Přibližné lokace pulzujících vajec
Přibližná umístění pulzujících vajec

 

Il'gynoth – Took the Red Eye Down

Zabijte Il'gynotha poté, co zplošníte 20 Nightmare Ichors během deseti sekund u Il'gynothova oka.

Vyvarujte se jakýchkoli plošňáků, zabíjejte pouze chapadla a počítejte slizouny. Až jich na vás bude více než dvacet, jděte přímo k oku a zplošněte je. Tím, že oko zmizí a budete moct k bossovi, si potvrdíte to, že jste jich měli minimálně dvacet. Následně stačí zabít bosse.

 

Cenarius – Use the Force(s)

Porazte Cenaria, aniž byste vstoupili do zeleného kruhu.

Jde o to nebýt očištěn žádným přátelským mobem, což ve zkratce znamená rychle zabít bosse a nešlapat do zelených kruhů.

 

Xavius – I Attack the Darkness

Najděte a zabijte Creature of Madness v každé fázi souboje s Xaviem, následně zabijte bosse.

K tomuto achievementu je potřeba alespoň jeden demon hunter. Natáhněte bosse a demon hunter bude chodit po okraji ve tmě a hledat Creature of Madness použitím Spectral Sight. Po nalezení Creature of Madness zabijete. Stáhněte bosse na 65 % a demon hunter opakuje akci. Po zabití druhého Creature of Madness uberte Xaviovi na 30 % a znovu najděte a zabijte Creature of Madness. Až budou všechny tři mobky mrtvé, zabijte bosse.

 

Po vyčištění Noční můry se vydejte se do Suramaru do raidu The Nigthold.

 

The Nighthold

V Nightholdu je jeden achievement, který se dá splnit pouze s plnou grupou, proto doporučuji sehnat hned od začátku 10 lidí a jít na Normal.

 

Skorpyron – Cage Rematch

Zabijte Skorpyrona, aniž by někdo odešel z vnitřního kruhu.

Na podlaze u prvního bosse je velký kruh. Ke splnění achievementu stačí zabít bosse, aniž by kdokoli ze skupiny vystoupil z kruhu.

 

Chronomatic Anomaly  – Grand Opening

Rozsviťte 8 reflektorů kolem studny a následně zabijte bosse.

Jeden z těžších achievementů. Splnitelný je ve dvou lidech na Heroic obtížnosti. Na Normal potřebujete lidí vícero. Natáhněte bosse a čekejte. Boss na někoho z vás umístí Time Bomb, která vám hodí debuff. Okolo středu místnosti jsou modré kruhy. Ujistěte se, že ve chvíli, když vám vyprší debuff, stojíte v jednom z kruhů. Poté, co debuff vyprší, nad kruhem, ve kterém stojíte, se rozsvítí světlo (špatně viditelné svislé světelné paprsky).

Tímto způsobem musíte rozsvítit osm kruhů. Boss mezitím vyvolává elementály, kteří po zabití nechají na zemi modrou kouli. Tu vezmete, půjdete k bossovi a akčním tlačítkem ji po něm hodíte. Po rozsvícení osmi modrých kruhů zabijte bosse.

 

Trilliax – Gluten Free

Porazte Trilliaxe dříve, než sežere 20 Tocix Slices.

Na tento achievement stačí rychle zabít bosse.

 

Spellblade Aluriel – A Change In Scenery

Zabijte Spellblade Aluriel ve třech různých oblastech.

Jednoduchý achievement, na který potřebujete jít raid třikrát. Trackněte si achievement, natáhněte bosse a rychle jděte na jednu ze tří lokací. Pokud vám zbělá část tracknutého achievementu, zabijte bosse. Tím je jedna část splněna. Druhou a třetí část splníte stejným způsobem, až půjdete příště Nighthold. (Splnitelné v jeden den.)

ci3dnvbyk6_3c9d603008e593db66529eb6868d634efcaf5ef1_1606163357_3863.jpg
Tři lokace k poražení Aluriel

 

Star Augur Etraeus - Elementalry!

Skolte Star Augur Etraeuse poté, co zabijete Well-Traveled Nether Elemental.

Než vkročíte do budovy, kde sídlí boss, natáhněte Nether Elemental. Přiveďte ho k bossovi a stáhněte bosse na 20 %. Nether Elemental by se měl během okamžiku změnit ve Well-Traveled Nether Elemental. Poté, co se změní, zabijte elementála a poté bosse.

9yjts1c46v_eef6cf79a9c87957634a397c5fb4e236f79d2078_1606163882_3898.jpg
Zde se nachází Nether Elemental

High Botanist Tel'arn – Fruit of All Evil

Porazte bosse, zatímco jsou všichni členové raidu pod efektem Arcane Exposure.tzuqhmr5y9_b196a91baa9b5771d532129029ac55107466b87e_1606164927_881.jpg

Splnitelný pouze v plné skupině (tzn. 10 lidí na Normal a Heroic obtížnosti, 20 lidí na Mythic obtížnosti).

V celé zahradě před bossem se nachází na zemi spousta ovoce. Vyčistěte thrash a každý snězte ovoce. Jakmile mají všichni debuff, zabijte bosse. Pokud někdo zemře, dejte mu battle ress, ale než zabijete bosse, dotyčný musí znovu najít ovoce a kliknout na něj. Všichni musí být při zabití bosse naživu a mít debuff z ovoce.

 

Tichondrius – Not For You

Skolte Tichondria, aniž byste utrpěli poškození z Echoes of the Void.

Pro splnění tohoto achievementu stačí rychle zabít bosse.

 

Krosus – Burning Bridges

Zabijte bosse poté, co 15 Burning Embers spadne do vody.

Tento achievement se nemusí povést napoprvé, záleží na náhodě, kde boss spawne moby.

Trackněte si achievement. Natáhněte bosse a utíkejte zpět na začátek mostu. Ignorujte Burning Embers, které boss vyvolá. Počkejte, až boss třikrát zničí most. Pokud tracknutý achievement zbělal, zabijte bosse. Pokud nezbělal, skočte z mostu a zkuste znovu.

 

Grand Magistrix Elisande – Infinitesimal

Zabijte Infinite Drakeling předtím, než skolíte bosse.

Na tento achievement potřebuje, aby jeden z vaší skupiny měl battle peta Infinite Whelpling, který se dá ochočit v Tanarisu u vchodu do Caverns of Time. Má kolem lvlu 14, takže ho nebude těžké ochočit, pokud ho nemáte.

Vyvolejte peta, natáhněte bosse a počkejte, než vyvolá elementály. Elementály zabijte a s petem vstupte do obou louží, co po elementálech zbydou. Pet vyroste a změní se na nepřátelského moba se jménem Infinite Drakeling. Zabijte ho a poté zabijte bosse.

 

Gul'dan – I've Got My Eyes On You

Porazte Gul'dana poté, co zplošníte 16 Eyes of Gul'dan během tří vteřin.

Trackněte si achievement. Natáhněte bosse a počkejte, než spawne alespoň 16 očí. Boss nesmí jít pod 55 %, jinak přestane oči spawnovat. Ostatní démony můžete zabít, ale vyvarujte se plošňáků, ať nezabijete oči. Až napočítáte minimálně 16 očí, zplošněte je. Pokud tracknutý achievement zbělá, zabijte bosse. Pokud ne, zkuste znovu počkat na dalších 16 očí a opakujte.

 

Doufám, že se vám článek líbil. Budu rád za jakoukoli zpětnou vazbu a návrhy na další achievement, o který byste měli zájem. 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enei 25.12.2020 00:44

Víc takových článků prosím, klidně i na mounty v Shadowlands, internet toho je plný v ENG a stím mám bohůžel občas problém, kort u složitějších achiev.

Lockdaar 25.12.2020 11:07

Souhlas, mnohem raději si to taky přečtu v češtině, mám pak i o něco větší chuť se do toho daného achievementu/mounta pustit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet