Několik novinek od Blizzardu

//pic/news/bluepost
Nikdo z redaktorů se pravděpodobně nechystá upozornit vás na poměrně velké množství novinek, jež se v posledních několika dnech udály, takže se toho budu muset zhostit já sám.

Icecrown Buff

Icecrown buffy (Strength of Wrynn a Hellscream's Warsong), které vylepšují vaše nejdůležitější statistiky, aby byl raid dostupnější i pro méně schopné guildy byl navýšen na 30%. Tento buff si samozřejmě můžete vypnout, avšak když tak neučiníte a vyrazíte bojovat proti služebníkům Krále Lichů, vězte, že jde o poslední ulehčení vašeho úkolu, silnější buff by se již objevit neměl.

Nový build bety

Včera se objevil nový build Cataclysm Bety, čehož si nikdo z nás nemohl nevšimnout. Čekalo nás totiž stahování dalšího obřího patche, tentokrát to bylo něco okolo 1,5GB. S tímto patchem se opravilo několik chyb, na které se dalo při testování narazit a objevily se i změny v talentech, na které se můžete podívat na WoWtal.com. I tak se však do hry vloudilo několik jiných chyb, hlavně ta, že musíte změnit realmlist(!), abyste se mohli na oficiální betu přihlásit.
Ujumqin zdroj

Udělali jsme nějaké změny u login serveru, avšak všechno neklaplo, tak jak mělo. Na Betu Cataclysm se nepůjde přihlásit, dokud neuděláte toto: Nejprve se ujistěte, že nemáte zapnutou hru. 1. Bežte do složky, s World of Warcraft Betou (většinou např. C:\Program Files\World of Warcraft Beta\ a tam do složky \Data\En/GB**. 2. V textovém editoru otevřete soubor realmlist.wtf. 3. Změňte "set portal public-beta" na "set portal public-test". 4. Uložte změnu. Nyní byste se měli již normálně přihlásit. **Záleží na jazykové verzi vaší hry. V případě problémů s přihlášením pište sem: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=26227632749&sid=2000 Díky a omlouváme se za potíže.

Důležitá zpráva hlavně pro pět šťastlivců, kteří snad již dnes po půlnoci dostanou své beta klíče, co? Worgeni mají v novém buildu také nový model. Co na něj říkáte? Z hodného pejska se stává vlk?
/pic/uploaded/worgen_old /pic/uploaded/worgen_new

Starcraft II

mini thor starcraft 2 Vydání této velice očekávané strategické pecky od Blizzardu se blíží. Pokud si ji předobjednáte u xzone.cz, již 26.7. bude tato zásilka podána na poštu. Můžete si ji také koupit v půlnočním předprodeji. Pokud si navíc koupíte sběratelskou edici, získáte mimo jiné i non-combat peta do World of Warcraft (viz. obrázek). Blizzard také vydal nový cinematic trailer právě ke Starcraftu II.
EDIT: I dnes samozřejmě můžete soutěžit o přístup do Cataclysm bety. Dnes hádáte návštěvnost za pátek, čili předmět e-mailu by měl vypadat takto: SOUTĚŽ - pátek - [Váš odhad].

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 21:18:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sinterie 22.07.2010 15:48

no když už trailer na starcraft a nový vzhled worgenu co takhle nový cinematic na cataclysm????

Suflo 22.07.2010 15:45

ten nov model je omnoho lepši

Wrent 22.07.2010 15:40

Nesqvik
Xemon rekni mne kdy Blizz neudelal dobry trailer?
asi tak

Nesqvik 22.07.2010 15:39

Xemon rekni mne kdy Blizz neudelal dobry trailer?

Xemon 22.07.2010 15:35

OMG nemůžu uvěřit, že blizzard dokázal udělat tak epickej trailer... sem z něho uplně mimo... EPIC. Sem rád že jsem si předobjednal collectors edition

Nesqvik 22.07.2010 15:27

Do kdy dneska muzu typovat na zitrek? potrebuju zjistit kolik lidi tu asi bude takze to chcu poslat co nejvic vecer

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet