Nezapomenutelná videa #15: Algalon čeká...

http://i.imgur.com/jqxbuno
Minulý týden jsem po domluvě se Snakem převzal tuto pravidelnou rubriku a doufám, že vás budu bavit stejně jako on! Můžete se těšit každý pátek po 20:00! Kdy jste naposledy byly v zákoutí velkého Ulduaru z datadisku Wrath of the Lich King? To už je doba! Myslím, že na ten progress rádi vzpomínáte a právě proto přináším Ulduar: The Movie! Tento filmeček o pohybu přes Ulduar má na svědomí Invisusira ze serveru US Smoderthorn a práce se vyvedla na jedničku! Pojďme si připomenout bitvu od Flame Leviathana, přes XT-002 Deconstructora, kolem Thorima po Yogg-Sarona až k samotnému Algonovi! Nezapomeňte se s námi podělit o vaše zážitky v komentářích!

Můžete si zapnout i české titulky!

Videa mi budete moci navrhovat do mého soukromého WoWfan emailu až na další díl, kdy vám sepíši jak a kam zasílat vaše návrhy a v článcích budete zveřejněni jako navrhovatelé. Těším se s vámi na další díl a už teď vám řeknu, že se bude týkat PvP!

Naposledy upravil/a ZaraCON 08.08.2014 v 16:07:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wintrell 20.07.2014 22:06

*byli na 3. řádku!

Lucase 20.07.2014 05:49

Parádní sekce... Asi budu otravnej ale nedalo by se někde udělat sekce kde najdu všechny díly i zpětně... Přece jen je zdlouhavy hledat to pres vyhledávač... DíkyA ještě můžu doporučit videa, resp. plnohodnotné filmy: Tales of the Past (jednička nic moc ale 2 a 3 sou parádní)

ZaraCON 19.07.2014 22:42

Můj první The Movie, který jsem viděl opravdu nejoblíbenější a hezky zpracovaný! Závan nostalgie se dostává ihned!

Daralyn 19.07.2014 20:29

tohle video znám roky a mrzí mě že nebyly dalšífantastický příběh, skvěle uděláno, Ulduar je do dneška můj nejoblíbenější raida hudba od Two Steppes from Hell... co víc si přátty tony někdy zní jako by byly stvořeny pro tohle video

Muradin 19.07.2014 15:08

Jo je to moc pěkný. Tyhle filmečky mám rád a doufám, že se budou dělat i pro další raidy. Viděl jsem i dobrý třeba pro Dragon Soul.Navíc je tam i čeština. Co víc si přát.Díky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet