Nezapomenutelná videa #23: Chce to více hudby!

http://i.imgur.com/jqxbuno
Minulý týden jsem ve vás něco probudil? Na e-mail mi začaly chodit náměty na "hudební" Nezapomenutelná videa, takže si to dáme ještě jednou. Každý měsíc se vydá jeden hudební díl a budu také rád za více námětů.

Otázka pro vás:

V minulém díle jsem podotkl, že nás náš oblíbený styl něčím naplňuje. Jaký hudební žánr preferujete vy a jaké pocity vám přináší?
Do dnešního dílu Nezapomenutelných videí jsem vybral skladbu "The Good Old Times", kterou nazpíval Zharkan16, ale jako DJ vystupuje pod jménem "SN4RK". Jeho hlavní hudební styl co by amatérského interpreta a textaře je Techno a beaty pro Rappové texty.
Námět na dnešní video zaslal "kudr123" (podle e-mailu, nepodepsal ses) a vzkazuje: "Jsou to vzpomínky na staré dobré časy."
Single byl vydán minulý rok v dubnu a poukazuje na "Staré dobré časy". Hlavně tedy na 40 man raidy, equip, obtížnost bossů a věci kolem datadisku The Burning Crusade. Časy se mění, ale vzpomínky zůstávají.

Předchozí díl:

Nezapomenutelná videa #22: Příběh
Náměty na videa mi nyní můžete zasílat na email:

ZaraCON@wowfan.cz

s předmětem Nezapomenutelná videa! Těším se na vaše skvělé návrhy!


Naposledy upravil/a Astra 13.09.2014 v 10:56:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

14.09.2014 00:49

mno kdyby se blizzard vratil k tbc tak by mely jeste min lidi protoze vetsina free servru uz ma tbc skoro naskriptovany spravne tak by za to nemusely platit:-D

Muradin 13.09.2014 11:01

I přesto, že tohle není můj oblíbený styl hudby líbí se mi to. Můžou za to vzpomínky nebo prostě ta písnička? Možná oboje. Je to moc dobré.Ale lidé často mluví o tom, že se změnilo WoW, ale zapomínají na to, že se změnili hlavně ONI. Pochybuji, že by se tyto staré dobré časy ještě teď uchytili.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet