Nezapomenutelná videa #32 - Hudební speciál #2: Jedeme dál!

http://i.imgur.com/jqxbuno
Mám tu pro vás další dávku hudebního speciálu, který vychází o den dříve! To nevadí. Kdo miluje hudbu, není co řešit. Dnes tu pro vás mám Candidá & Theandrin, další skladbu od našich všemi oblíbených L70ETC a zakončíme to pohodovým songem od legendárního Craniuse. Dost řečí na úvod, nebudeme zdržovat - jdeme na to!

1. Don't Trust a Rogue

Abych pravdu řekl - miluji tyhle předělávky ze singlů, které hrají v rádiích! V tomto případě jde o skladbu "Don't Trust Me" od 3OH!3. Tato předělávka, jak už podle názvu poznáte, upozorňuje na povolání Rogue. Zabije vás, ani nevíte jak! Ty texty jsou opravdu rozmanité, nemyslíte?

2. I am Murloc

Ano, ano, další skladba od L70ETC, kterou určitě poznáte. Já jsem Murloc. Já jsem smrt! To zaznívá na konci této skladby. Každopádně, kdo by neměl rád tyto malé tvorečky a jejich dechberoucí Rwlwlwlwlwlwlwlwl. Pokud mohu doporučit, tak v Northrendské lokaci Borean Tundra mezi průplavem kolem Coldarry je jeskyně, kde najdete mláďátka, která si zajisté zamilujete (stačí jen kliknout ♥)!

3. Don't Make Me Get My Main

Jak už bylo zmíněno, poslední pohodová píseň bude o Craniuse! Don't Make Me Get My Main vypráví o oblíbené činnosti většiny hráčů, kdy se lidé s jejich postavami na vysoké úrovni derou do lokací pro nízké úrovně a baví se tím, že resskillují hráče, kteří si chtějí vyplnit volný čas expením. Ani nově vytvořený Death Knight mu nepomohl a tím se dostáváme k poslední skladbě dnešního speciálu. Fuj!

Předchozí díl speciálu:

Nezapomenutelná videa #28 - Hudební speciál #1: Seznámení

Předchozí díl:

Nezapomenutelná videa #31: Přítelkyně
Náměty na videa mi nyní můžete zasílat na email:

ZaraCON@wowfan.cz

s předmětem Nezapomenutelná videa! Těším se na vaše skvělé návrhy!


Naposledy upravil/a Astra 15.11.2014 v 10:11:05.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Naxxar 15.11.2014 02:16

Don't Trust a Rogue je luxus !!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet