Noc Draka - Do Grim Batolu se vrátíme už příští týden!

http://media.wowfan.cz/ebooks/noc_draka

Všichni fanoušci knižních příběhů Warcraftu se mohou radovat, milovníci příběhu mohou plesat a i všichni ostatní, jimž není World of Warcraft lhostejný, mohou být šťastní. Nakladatelství Fantom Print do našich literárních vod vypouští překlad další Warcraft knihy - Noc Draka od Richarda A. Knaaka. Fanoušci volali po dalším příběhu Rhonina, Krasa a temné pevnosti Grim Batol a Noc Draka nás právě tam přenese.

Jak už je zvykem, i dnes si můžete na WoWfan.cz přečíst exkluzivní ukázku z knihy Noc Draka, kterou tentokrát přeložil již mezi všemi českými fanoušky známý Jan Netolička. O kvalitu překladu se tedy rozhodně nemusíme bát, což je ale u Fantom Printu naštěstí již velice dobrým pravidlem.

Kniha by měla vyjít okolo 26. ledna, pokud jste ale nedočkaví, můžete si zatím přečíst sneak peak - takovou krátkou recenzi podle anglické verze knihy.

Noc Draka - Richard A. Knaak

Grim Batol.

Původ jeho temného dědictví je ukryt kdesi v husté mlze minulosti Azerothu. Většina tvorů ho však zná jako místo, kde se odehrála strašlivá tragédie – kde si nenávidění orkové zotročili mláďata vylíhlá z vajec urozené dračí královny, Alexstraszy, a použili je jako strašlivou zbraň. A třebaže skupina hrdinů vedených záhadným čarodějem Krasem orky porazila a zajaté draky osvobodila, prokletá hora dál zůstává děsivým pomníkem uprostřed světa

WORLD OF WARCRAFT

Krasus – mnohým známý jako rudý drak Korialstrasz – nyní cítí, že zlo Grim Batolu znovu ohrožuje ty, kteří jsou mu blízcí. Je odhodlaný se tentokrát zlu hory postavit sám, ovšem netuší, že k ní z různých důvodů míří i jiní, ani že nakonec odhalí obludnou pravdu, která by všem nejen mohla přinést smrt, ale také započít novou éru zkázy a temnoty.



Autor: Richard A. Knaak
Překlad: Jan Netolička
Autor obálky: Glenn Rane
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 11x16,8cm
Nakladatelství: Fantom Print

Dějově navazuje na Den Draka

Ukázka z knihy
Sneak Peak - Krátká recenze

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet