Nová hratelná rasa - Mag'har orkové

  nové rasy    mag'har    customizace   

Naše nedávné spekulace se ukázaly jako pravdivé. Další hratelnou rasou v datadisku Battle for Azeroth se opravdu stanou Mag'har orkové! Ti – podobně jako Dark Iron trpaslíci a Zandalari trollové – přibudou někdy v průběhu nového datadisku.

 

Níže naleznete pár jejich customizačních možností. Datamining v tomto ohledu dosud není ani zdaleka kompletní. Na zbytek si tedy ještě budeme muset počkat.

Zároveň se v databázi nového datadisku vyskytují emoty této nové rasy – jokes a flirts.

 

Pokud jde o příběhové pozadí nové rasy, které jsme rovněž řešili v minulém článku, detaily jejich zapojení do příběhu jsou zatím nejasné. Buď půjde zkrátka a dobře o Mag'har orky z Outlandu (a pak je otázka, kdo je přivede k Hordě), existují však i jiné možnosti. Objevily se například názory, že by Grom Hellscream z alternativního Draenoru mohl chtít shromáždit orky rozptýlené po různých koutech vesmíru (a času) a že by se tudíž mohli spojit orkové z Draenoru s orky z Outlandu pod Gromových velením.

Emoty, které najdete v závěru článku, však spíše naznačují, že půjde o orky z alternativního Draenoru.

 

O Mag'har orcích

 

Frakci Mag'har tvoří členové různých orkských klanů, kteří byli přesunuti do karantény kvůli nakažlivé nemoci zvané červené neštovice (red pox). Díky tomu, že žili v naprosté izolaci, se vyhnuli démonické nákaze Mannorothovy (a posléze i Magtheridonovy) krve. Odtud pochází i jejich název, který znamená "nezkažení".

Mag'har sídlí v Nagrandu v osadě Garadar, pojmenované na paměť Garada, Durotanova otce a Thrallova děda, který se rovněž nakazil červenými neštovicemi a věnoval zbytek svého života vedení Mag'har.

V současnosti je vede Greatmother Geyah, družka zesnulého Garada, a Jorin Deadeye, syn Kilrogga.

 

Zároveň je možné, že se v Battle for Azeroth budou jako mag'har nazývat i Gromovi rovněž nezkažení orkové z alternativního Draenoru nebo že dojde ke sloučení obou frakcí.

 

Customizační možnosti

 

Muži

 

Zde si je můžete zobrazit ve WoWhead Model Vieweru.

 

Obličeje

Barvy kůže a tetování

Ženy

 

Zde si je můžete zobrazit ve WoWhead Model Vieweru.

 

Obličeje

Barvy kůže a tetování

Heritage armor a racial mount (?)

 

V datech hry je tento armor označen jako "orc clan armor", ale je dost dobře možné, že půjde o Heritage armor pro Mag'har orky.

spell #267274 bude nejspíš jejich racial mount.

Emoty a dialogy

 

Emoty záměrně nepřekládám, neboť by se tím z velké části z nich vytratil vtip. Pokud byste však čemukoli nerozuměli, neváhejte se zeptat v komentářích.

Jokes

 

Muži

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Ženy

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Flirts

 

Muži

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Ženy

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Další dialogy

 

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

 

Co říkáte na Mag'har orky jako novou hratelnou rasu? Plánujete si za ně v budoucnu zahrát? A jakou novou rasu podle vás jako další dostane Aliance?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 24.02.2018 09:25

S tím naděláte mrtvej ork dobrej ork ať vypadá jak chce

majk7 23.02.2018 17:23

Vzhľadom na tie rôzne farby kože je asi iste(ak sa teda dostanu do hry) že je to Dreanor, kedže každa symbolizuje určitý klan.

Miťosk 23.02.2018 18:53

moze to byt aj Outland ved maghar su orkovia vsetkych kalnov takze mohli vklude hodit skiny orcov z Wodka a prehodit ich do Outlandu..ale kdo vie ..ale bolo by to asi najlepsie vyuzitie Wodka

Heakler 23.02.2018 14:57

Jak koukám na emotes a jokes, tak něco mě utvrzuje v tom, že se bude jednat o orky z Draenoru ale potom mi to vyvrátí něco, co jasně říká, že jde o orky z Outlandu a aby toho nebylo málo, pak mi to zase překazí ten Draenor.. Asi se budu muset nechat překvapit..

Miťosk 23.02.2018 18:54

presne nieco take beha a mne po rozume

Hanzias 23.02.2018 14:25

Prosím, jen ať to nemá co dělat s alternativním Gromem. Ten ultra fail s casovejma rovinama mi stačil ve WoDku. Intergalaktická aliance orků by definitivně pohřbila mou vášeň pro lore.

Sirena 23.02.2018 14:47

Přesně. Už když se objevila ta spekulace, tak jsem doufalal, že budou z Outlandu a nikoliv z té fail alternace, kterou v lore už tak těžko snáším... Kdyby bylo po mém, tak Draenor nechám jen exp a transmog, a taky protože jsou tam skutečně nádherné a skvostné lokace, které daly mnoho práce, ale vyřadím to vše z lore... Takový event na znovuotevření Dark Portalu do Outlandu by se šik...

ItheSlave 24.02.2018 18:56

Neříkám že byl WoD dobrý datadisk ale mě osobně alternativní draenor nijak v lore nevadil (jinak mám za to že lore celkem znám)
Je sice pravda že mi některé věci zprvu moc neseděli (a některé mi nesedí doteď ) ale potom co jsem pochopil jak pravděpodobně funguje cestování časem ve wowku mi to připadá jako celkem dobrá zápletka

Heakler 24.02.2018 19:08

@ItheSlave Však jo, WoD vadí jenom těm co nechápou jak funguje cestování v čase nebo nechápou jak vlastně celý ten datadisk vzniknul a nebo jen nechtějí pobírat trocha složitější lore. Protože jak sám říkáš, zápletka a nápad to byl skvělý, všechno dává smysl, ikdyž mě osobně bolí hlava z toho jak to má Legie s cestováním v čase. Každopádně pokud někomu nevadí, že se jedná o tu část složitější v lore a zvládne to všechno pobrat, tak mu to pak všechno ve výsledku ani nevadí. WoD otevřelo cestu naprosto zajímavému příběhu a až na to, že se na WoD ke konci vykašlali(Nebo si jen nechávali místo právě pro Allied Races?). Můj názor je, že když už k tomu Draenoru máme přístup díky Dark Portalu, tak proč toho nevyužít?

Zug 24.02.2018 19:34

@Heakler You sir, deserve my like. Naprosto souhlasím. Jediná věc co je opravdu matoucí a fucked up je to s tou Legií existující napříč všemi dimenzemi. Archimonde a Kil'Jaeden byli jen jedni, zatímco Velenů je evidentně nekonečno... a lidi se pozastavují nad tím, že Nozdormu zešílel. Zbytek průměrně vzdělaný člověk snad pobrat dokáže.

Heakler 24.02.2018 19:51

@Zug Jako asi si jakž takž umím představit, že Sargeras má v Twisting Netheru plno pekelných bran, přičemž každá směřuje do jiné dimenze.. :´D Tohle si tak nějak umím představit a možná to i dává smysl.. Ale u sedmi pekel.., proč to ten Archimonde úplně celí kazí?.. To jako vtrhl do všech dimenzí a zavraždil všechny AU Archimondy s tím, že jenom on je ten pravý a jedinečný Archimonde? D

Zug 24.02.2018 20:14

@Heakler Lol Ale to by asi zase naštvalo Sargerase. Proč ho nechat oddělat potenciálně stejně takticky a magicky zručné generály?... Proč prostě neudělat jednu Plamenou Legii plnou Archimondů? Vždyť ten týpek zničil Dalaran bábovičkou.... nah, nepřemýšlet o tom. Nebo skončíme jako Nozdormu nebo Sargeras sám.

Heakler 24.02.2018 21:33

@Zug Tak víš co, Sargeras v té době byl jen v podobě avatara ne Tak se ho Archimonde možná ani neptal a dělal si výlety do různých realit Ale tvl asi to mám! Podle mě mají schopnost otevírat nové reality jen bronzová dračí letka a ten titán(nebo titánka?) který jim tu moc propůjčil. A to jsou jediný bytosti ve vesmíru co to dokážou A Sargeras jako bývalej titán má možnost se na tyhle otevřené reality napojit Jak a proč to nevím ale nedělá to už takový bordel D A třeba Archimonde a Kiljaeden v tý realitě jednoduše neexistují, protože expirovali tím že odešli do T. N. ve svý realitě Oukej souhlasím, už mě taky bolí hlava.. D

ItheSlave 25.02.2018 10:22

@Zug Teď mě tak k tomu Nordormovi napadá že by mu měla v nejbližší době přepnout pojistka
Tak mě napadá co když Horda přivede na Azeroth orky z alternativního draenoru což samozřejmě naruší tu jednu pravou časovou linii kterou mají bronzoví draci za úkol chránit, to naštve Nozdorma který to prostě nějak nepobere a stane se z něho Muruzond (další zápletka a raid boss je na světě)

Zug 25.02.2018 11:36

@ItheSlave Murozond 2.0, tentokrát s ještě více přereskinovaným Dragonblightem. Protože proč ne. Blizzard nesnáší draky anyway.

Zug 23.02.2018 14:06

Well, ahem, jakožto týpek co se v game files vrtá skoro každý den... tyhle skiny tam jsou už od WoD. Třeba takový Warsong ork s těma tattooes, co zasahují i na krk, má jen jeden obličej připojený k tělu (normálně je skin rozdělený na tělo a obličej + barva kůže). Stejně tak většina ostatních, jako třeba Burning Blade nebo Bleeding Hollow skiny. Snad jediný rozdíl co jsem zpozoroval je u Blackrock skinu - ten měl normální "zlatý" oči jako např. Garrosh. Aspoň když jsem tenhle konkrétní skin kontroloval já, a to už nějaký pátek je. Tyhle svítící si nepamatuji.
Na jokes a flirty atd. jsem však nenarazil ani jednou, takže k těm nemám nic. Snad jen to, že jsou docela epic.

Jikonekt 23.02.2018 13:52

Aaaaa konecne si budu moct udelat svyho tezce badass Garroshe a nakopat prdel nakymu Thrallovi :_)

Sinterie 23.02.2018 13:41

A kdy budou mít konečně vzpřímený postoj?

ratatuj 23.02.2018 13:50

Tá možnosť je pre mňa dosť podstatná od kedy oznámili, že to pridajú. Takže by to mohli dať čím skor :-)

Esperanta 23.02.2018 13:17

Tohle je paráda. Založím si konečně orka. Yes! Hnědé orky jsem vždycky chtěla.

Jikonekt 23.02.2018 13:54

Noooo jo to je znama vec... jak jednou holka vyzkousi hnedyho... ehmmm.... orka... uz nechce jinyho :_) :_D *pardon, ale to neslo nenapsat* :_)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet