O víkendu si můžete zahrát WoW po BfA zdarma

  free víkend    zdarma    battle for azeroth   

Shadowlands jsou za dveřmi a Blizzard se přirozeně snaží nalákat zpět hráče, kteří si z nějakého důvodu dali od Azerothu pauzu. Pokud momentálně nemáte zakoupený gametime ani předplatné, můžete si od 5. do 9. listopadu zahrát Battle for Azeroth zdarma.

 

Datadisk Shadowlands, který měl původně vyjít 27. října, vychází 24. listopadu.

Blizzard zdroj

 

Shadowlands jsou skoro tu. A vy i vaši spojenci jste zapotřebí v první linii. Tento víkend dáváme všem hráčům s neaktivními World of Warcraft účty plný přístup do hry* a ke všem vašim postavám, a to bez nutnosti platit předplatné. Budete se moci dostat ke všem expanzím včetně Battle for Azeroth, takže si můžete zahrát nejnovější content a připravit se na Shadowlands, které vyjdou 24. listopadu 2020 v 00:01 (našeho času, pozn. red.). Vraťte se ke své guildě, shromážděte své druhy a připravte se vydat se za závoj smrti.

 

Vraťte se do World of Warcraft ZDARMA od 5. do 9. listopadu. **

 

VRAŤTE SE ZPĚT DO AKCE

 

Pokud jste ve WoW noví nebo jste nějakou dobu nehráli, na levelu 1 je pro vás připravený nový úvodní hráčský zážitek, abyste se naučili vše, co je třeba.

 

Hráči, kteří již hráli Battle for Azeroth a dosáhli alespoň na jedné postavě levelu 50, si mohou zvolit, kde chtějí levelit kteroukoli další postavu. Vybrat si mohou mezi obsahem všech expanzí skrze Timewalking Campaigns (bližší info zde, pozn. red.). V rámci této nové feature se vám obsah v lokacích jako Northrend nebo Pandaria seškáluje podle vašeho levelu, takže můžete v těchto oblastech zažívat dobrodružství od levelu 10 až po level 50 v původně zamýšleném tempu. Navštivte Chromie poblíž ambasády ve Stormwindu nebo Orgrimmaru a vyberte si expanzi k levelování. Pokud byste se rozhodli expanzi vyměnit, stačí za Chromie zajít znovu.

 

POTŘEBUJETE POMOCI SE ZNOVU PŘIHLÁSIT?

 

  1. Stáhněte si Battle.net aplikaci.

  2. Spusťte aplikaci a přihlaste se na svůj účet.

  3. V aplikaci klikněte na záložku World of Warcraft a pak klikněte buď na Install nebo Update.

  4. Až se instalace nebo update dokončí, klikněte na Play.

  5. Hrajte zdarma až do 9. listopadu!

 

JSTE VE WOW NOVÍ?

 

Zde si stáhněte free trial.

 

 

* Víkend zdarma se nevztahuje na WoW Classic.

** Možnost vrátit se k WoW bez předplatného končí 9. listopadu 2020 ve 23:59 (našeho času, pozn. red.). Hráč je zodpovědný za jakékoli poplatky za online připojení.

 

Využijete této nabídky?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

entorso 06.11.2020 18:21

V čem spočívá tento "free" víkend? Co jsem tak zjistil, tak pořád máte free trial účet a jste omezený stejně jako na Starter Edition (email, guilda...). Max povolili vyšší level jak 20 ale to jsem ještě nezkoušel.

Luco 06.11.2020 18:57

ved prave to ze mozes expit dalej ako 20 lvl mas vlastne celý BFA datatisk otvorený

Bellatrix 06.11.2020 20:34

Jak je popsáno v bluepostu, dostaneš k dispozici vše, co hra momentálně nabízí, včetně obsahu aktuálního datadisku Battle for Azeroth. Zkrátka můžeš hrát tu nejaktuálnější verzi hry zdarma.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet