Objednejte si Noc Draka!, výherci soutěže

http://media.wowfan.cz/ebooks/noc_draka

Čtiva chtiví fanoušci se mohou radovat. Přesně jak jsme upozorňovali, tak se stalo, kniha Noc Draka od Richarda A. Knaaka v českém vydání je už k dostání na pultech českých obchodů (i těch internetových, např. na Fantasyi.cz za 233Kč).

Překladu se ujal Jan Netolička, kterého jste mnozí mohli vidět na naší besedě na Festivalu Fantazie. I on má podíl na tom, že se opět podíváme do temné pevnosti Grim Batol a poznáme, jaké zlo se tam usadilo tentokrát. Provázet nás bude Krasus, ale postupně se družina bude rozšiřovat. Jak? Uvidíte sami...

Váháte-li s nákupem (to nedělejte), můžete si zatím přečíst jakýsi sneak peak, krátkou recenzi originální verze, která vám nastíní děj knihy a nebo se rovnou podívat na ukázku z české verze.

Noc Draka - Richard A. Knaak

Grim Batol.

Původ jeho temného dědictví je ukryt kdesi v husté mlze minulosti Azerothu. Většina tvorů ho však zná jako místo, kde se odehrála strašlivá tragédie – kde si nenávidění orkové zotročili mláďata vylíhlá z vajec urozené dračí královny, Alexstraszy, a použili je jako strašlivou zbraň. A třebaže skupina hrdinů vedených záhadným čarodějem Krasem orky porazila a zajaté draky osvobodila, prokletá hora dál zůstává děsivým pomníkem uprostřed světa

WORLD OF WARCRAFT

Krasus – mnohým známý jako rudý drak Korialstrasz – nyní cítí, že zlo Grim Batolu znovu ohrožuje ty, kteří jsou mu blízcí. Je odhodlaný se tentokrát zlu hory postavit sám, ovšem netuší, že k ní z různých důvodů míří i jiní, ani že nakonec odhalí obludnou pravdu, která by všem nejen mohla přinést smrt, ale také započít novou éru zkázy a temnoty.



Autor: Richard A. Knaak
Překlad: Jan Netolička
Autor obálky: Glenn Rane
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 11x16,8cm
Nakladatelství: Fantom Print
Koupit: Fantasya.cz - 233Kč

Dějově navazuje na Den Draka

Ukázka z knihy
Sneak Peak - Krátká recenze



http://media.wowfan.cz/news/pragoffest

V naší poslední soutěži jste mohli vyhrát vstup zdarma na skvělou herní / fantazáckou / kdovíjakou akci PragoFFest, která se koná již příští týden. Výherci během dnešního dne dostanou na email informace, jak se svou výhrou naložit, všem gratulujeme!

Jestliže jste nevyhráli, nesmutněte, protože program PragoFFestu si můžete užít i tak. Nenechte si ujít hodiny zajímavého programu, věnovaném hlavně počítačovým hrám, fantasy a sci-fi světům nebo seriálům, případně nezapomeňte navštívit ohromnou hernu doslova nacpanou konzolemi a dalšími technickými vychytávkami.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 27.01.2012 20:40

Je to oficiální video od Fantom Printu, s tím bohužel nic neudělám . Předpokládám, že někdo z oddělení propagace / marketingu.

Daralyn 27.01.2012 19:06

mláďata dračí královky Alexstrazsi?? nechci vypadat jako hnidopich, ale tohle naprosto bije do očí...kdo to překládal?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet