Pandaren, Pandaria a Brewmaster

Pandareni


Začněme s rasou. Pandareni jsou rasa, která je velice podobné dnešním pandám (asi proto ten název :)). Ve hře se vůbec nevyskytují až na menší záchytné body, jako je například Chen’s Empty Keg v The Barrens. Chen Stormstout je totiž Pandarenským hrdinou a Brewmasterem (pivovarníkem, dle mého skromného názoru, pěkné heroic povolání).

Původně byli Pandareni umístěny do středu Kalimdoru, kde byl základ Pandaren Empire. Když byla Země rozbita uchýlili se Pandareni na malý ostrov jménem Pandaria, ale i poté se někteří přišli podívat zpět do Kalimdoru. I během Třetí války jich pár původní zem navštívilo. Základem Pandarenské společnosti je alkohol, proto jsou někteří z nich specializování jako Brewmasteři. Proto se někteří vrátili do Kalimdoru, aby hledali nové přísady pro své ostré nápoje. Také bylo místo zvané Pandaren Settlement v Stonetalon Mountains během Třetí války, bylo to hlavně Pandareni specializovaní na Drunken Brawling tj. bojování pomocí elementů. Samozřejmě ke každé rase se váže nějaká ta startovní lokace, což by byla pro Pandareny Pandarie – rozlehlé bambusové lesy na nějakém dosud neznámem ostrově. Pandy by mohly vykonávat také ta běžná povolání (Hunter, Warrior, Priest, Shaman atd.). Zda by připadli Pandareni Hordě nebo Alianci je otázka, která nám asi také bude vrtat hlavou, ale podle vzhledu bych Pandareny přiřadil spíše k Hordě. (i když by měla být zachována nezávislost Pandarenů).

[odstavec]

Chen Stormstout


Chena nakonec jeho cesty přivedly do Durotaru, a jeho poslední nápoj měl množství podivných přísad, až se obával, že by mohlo být příliš obtížné je získat. Téměř ztratil naději při tvorbě svého receptu, když mu bylo vyhověno Rexxarem cestujícím Beastmasterem. Chen požádal Rexxara, aby mu sehnal příslušné ingredience pro své pivo - Barel Thunderwater, vejce hromového phoenixe a výhonek z thunderbloom. Samozřejnmě byl velmi šťastný, když se vrátil Rexxar s ingrediencemi jeho nápoje. Pak, po uvaření jeho speciálního piva, ho nabídl Rexxarovi, kterého téměř zabil šok z těkavého nápoje! Poté se zeptal, jestli ho Chen chtěl zabít pravděpodobně v rétorickém smyslu, ale možná ne.
Také se domníval, že by dále mohl zkoumat svůj recept, po ukončení jedné fáze se Chen rozhodl, že bude cestovat s Rexxaremí, aby lépe mohl ocenit tuto nádhernou, drsnou zemi, ve které nakonec našel sám sebe. Chen šel na tajnou misi na Theramore Island. Setkal se s Jainou Proudmoore, která se jim rozhodla pomoci, poté co viděla, co její otec udělal.

Chen pomohl Rexxarovi hájit Thralla a Durotar před nájezdy z Kul Tirasu, když Horda byla připravena zahájit útok, který skončil smrtí Grand admirál Proudmoore. Po bitvě Chen strávil nějaký čas v Durotaru výukou brewmastera Drohna před svou další cestou. Nikdo neví, kam odešel poté, ale několik jeho prázdných sudů byly nalezeny roztroušené po celých Barrens. [odstavec]

Brewmaster


Brewmaster neboli pivovarník by mohlo být nové heroic povolání. Jako DK používá ke kouzlení svých spellů Sílu run pro Brewmastera by mohla být např. Chakra (duchovní síla, doufám, že také nejste zaujatí čtenáři Naruta?). S povoláním se vážou talenty, ale bohužel tento článek píšu z vlastní hlavy a nic o Brewmasterovi potvrzeno není a ani o něm není známo vůbec nic. I přesto vám napíšu talenty, které bych si představoval já (nejvíce bych je přiblížil Shamanovi):
  • Drunken Brawling - Aneb hrátky s alkoholem. Zde bych to přirovnal k Shamanovi, myšleno něco jako Enchancement. Vaše silné alkoholické spelly by vám přidávaly staty, ale mohli by v případě vyprchání navodit opici. K tomu ještě navíc ovládaní elementů.
  • Pyromancer- Pokud jste hráli W3, tak víte, že Chen Stormstout měl něco jako ohnivý dech a to mě přivedlo na myšlenku pyromancera. Krása, přidáte pár sirek, nějaký ten alkohol a máte oheň.
  • Faith-cure- A to by mělo být léčení (v překladu Faith-cure znamená léčení vírou, co kdyby byly naše pandy buddhisti?).
Neříkám, že by se mohlo vyskytnout něco takového, ale kdo ví, třeba nás zase jednou Blizz překvapí :). Samozřejmě návrhů na povolání je určitě víc, nicméně k Pandarenům by se mohl hodit ještě Monk či Ninja, popř. Samuraj (další zajímavé na wowwiki je třeba shodo-pan). [odstavec]

Pandarie


O Pandarii jsem se již zmiňoval nahoře. Velké bambusové lesy, stavby typu "Čínský chrám". Vůdcem Pandarenů by měl být také již zmíněný Chen Stormstout. Zopakujme si to, víme jak vypadá a co tam bude, ale kam to dát? Bude snad v Azerothu nebo bude poletovat vesmírem stejně jako Outland? Jsou snad tyto ostrovy obydlené a my o tom ještě nevíme ?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 03.08.2011 v 12:27:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Capinek 03.08.2011 12:47

Já bych byl proto aby se udělali první W4, oživování některých hrdinů mě mrzí, zabíjet několikrát Cho´Galla, Onyxii atd..navíc celý příběh podle mě nejde založit jen na WoWku..

Oxygen 05.11.2010 20:13

Cast ogru dela pro Hordu ne?Bylo by dobre je mit v Horde- war,mag, warlock,DK (to by vypadal dost divne ), priest... Ty pandy bych ale soupl tez k horde preci jen Hordu znaji trosku lip hlavne tu nervete co je to za chujovinu ze by pandy a ogri byli u hordy a co zas ta aliance... bla bla bla... No muj nazor Taur,Panda a Ogr u Hordy brrrrr

Kubin8 10.10.2010 21:32

LoL co je lepší Panda a vlk(za alianci) a nebo panda a humanoidní kráva v jedné řadě? (bojující za hordu)??

Chatter 08.10.2010 22:49

no tak pozor nejen ze to urazi mou jiskrivou taureni inteligenci ale taky ti ogrove nejsou vsichni blby

KURT 23.07.2010 21:54

Pandareny bych pridal k allianci bylo by to zajmavy kdyby se potkal vlk s pandou ne? k horde bych pridal ogry blby sou na to dost

Wowartic 22.02.2010 19:25

No fuj pochybuju ze nekdo v aliance chce neco tak hnusneho jako nagy staci ze mame chobotnice.

cerberos 07.02.2010 16:17

do hry bych je uvítal ale taky si myslím že jsou výtvorem nějakého vožralého blizzardského programátore:-D

gip 10.01.2010 00:45

Se zabijenim pand by snad problem, Indum taky nevadi, ze zabijime taureny A stejne cinani delaj vsechno pro to, aby se u nich wow nehralo

Degen 18.12.2009 21:08

sargeasova hrobka ? není o tom někde něco napsané to by mě docela zajímalo

Degen 18.12.2009 20:46

hele ten vetsi ostrov hned vedle toho souostrovi 2 ostrovu... tam sen naleza sargerasova hrobka tak asi tam nebudou co?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet