Patch 4.1 Content Preview: Rise of the Zandalari

/pic/f_wow/vengeance of zandalari!/news_zanadalari

Není tomu zase tak dávno, kdy Zandalarský kmen, který se skládá z moudrých a učených trollů, pomáhal Hordě a Allianci v boji proti svým bratrům v pevnostech Zul'Gurub a Zul'Drak, nicméně nedávná katastrofa, která přetvořila celý Azeroth, změnila jejich myšlení vůči světu a klesajícím počtům jejich rasy. Vedeni záhadným trollem známým pouze jako Zul se Zandalarský kmen rozhodl bojovat s klesající trollí populací spojením všech klanů do jediné mocné říše a zachránit tak svoji rasu před zánikem.

Gurubashi a Amani trollové vyslyšeli volání Zandalari, za což dostali pomoc, která jim umožnila přebudovat svá vlastní hlavní města Zul'Gurub a Zul'Aman. Nicméně ne všichni trollové přijali skvělou Zulovu myšlenku o nové trollí říši. Vol'Jin a celý klan Darkspear jeho nápad odmítli. Aby zabránil Gurubashi a Amani klanům přinést znovu na Azeroth zmatek, rozhodl se povolat své přátele z Hordy a členy Aliance na podporu. Pokud Darkspearské tažení neuspěje, začne nová trollí vláda, která přinese válku do světa již tolik zastiženého konfliktem.

Hrozba držená v tajemství

Po dlouhém rozmýšlení Vol'jin vyslal posly do Stormwindu a Orgrimmaru, kteří mají za úkol najít zdatné dobrodruhy, aby prozkoumali nebezpečí, které se nedávno objevilo v džunglích Stranglethornu.

Situace není dobrá. Gurubashi, kteří mají nyní obnovenou sílu, se divoce rozšiřují po celém území Stranglethorn Vale. Hráčí budou mít možnost pustit se do nových solo úkolů pro 85. levely a přesně objeví, jaký kmen leží před nimi. Vedení Gurubashi klanu je z velké míry neporušené díky spojenectví se Zandalari. Během úkolů budou hráčí pomáhat drzému, tvrdohlavému darkspearskému trollovi Bwemba. Společně vystopují nepolapitelného Hemeta Nesingwaryho a cestou džunglí potkají mnoho z nových bossů v Zul'Gurub.

Za vyřešení problémů, které stíhají tropickou džungli dostanou hráči roztomilého non-combat peta pantera. Vyhledejte Vol'jinovi velvyslance v Orgrimmaru a Stormwindu a zahajte pouť za dobrodružstvím!

Návrat do Zul'Gurub

Prastaré město, které je domovem pro nyní posílené Gurubashi trolly, se opět stalo výchozím bodem pro útoky proti komukoliv, kdo bude ohrožovat jejich dědičnou zem. Jišteni Zandalari klanem, představují Gurubashi trollové zcela nové výzvy pro hráče na 85. levelu ve svém pětičlenném Heroic dungeonu. Přestože v něm hráči mohou potkat povědomé tváře, souboje a bojové mechaniky byly předelány. Za spřáhnutí se s Darskpeary vám High Priest Venoxis, Broodlord Mandokir, High Priestess Kilnara, Zanzil a Jin'do the Godbreaker jednu věc vyjasní - za vaše vniknutí zaplatíte životem. Pozabíjejte je, skalpujte jejich hlavy a budete odměněni mapou s pokladem. Získejte kořist, která je v něm uložena a obsahuje i account-bound prsten s drahokamem, který je tak velký, že je vidět, kdy jej nosíte (pravděpodobně první in-game ring, u kterého bude vidět, že jej máte nasazený)!

Také pro hráče, kteří mají dostatečně vysoký Archaeology skill se může v Zul'Gurub zpřístupnit další encounter. Gri'lek, Renataki, Hazza'rah a Wushoolay budou náhodně vybrání, aby se utkali s kýmkoliv, kdo kopal přespříliš hluboku k nalezení pohádkového bohatství. Pokud skupina odejde z boje vítězně naleznou v zemi zakopané odměny, které mají všichni čtyři bossové společné, ale i předměty, které jsou unikátní pro každého z nich.

Obnovení Amani

S pomocí Zandalari, zbylí Amani opět posbírali síly pod pevným vedením trolla Daakara. Zul'Aman byl předělán na dungeon pro hráče na 85-lvlu v 5 man heroic obtížnosti. Udatným bojovníkům, kteří bojovali se Zul'jinem v časech datadisku The Burning Crusade bude připadat vše stejné, ale stejně jako u Zul'Gurub, mechaniky byly předělány. Akil'zon, Nalorakk, Jan'alai, Halazzi, Hex Lord Malacrass a Daakara směřují k vyzdvihnutí svého kmenu na hledáček vůdců Alliance i Hordy a chtějí být bráni jako síla, se kterou si není radno zahrávat. Vyzyvatelé mějte se na pozoru!

Jak Zul'Aman, tak Zul'Gurub vyžadují, aby hráči měli minimálni item level 346 ke vstupu a budou mít pro sebe vlastní sekci v Dungeon Finderu. Na oplátku nabídnou epický loot s item levlem 353. Hráči zde mohou očekávat širokou škálu předmětů pro každý gear slot, čímž nabízí kvalitní výběr i pro méně časté předměty jako náloketníký, helmice, nárameníky, pistole a hůlky.

Vzácní mounti a mnohem víc

Stejně jako v původním Zul'Gurubu a Zul'Amanu dostanou hráči příležitost získat updatovanou verzi vzácných mountů. The Swift Zulian Panther a Armored Razzashi Raptor si lze opatřit v Zul'Gurub, zatímco Amani Battle Bear obdrží za zabití prvnich čtyřech bossů v Zul'Aman v omezeném množství času.

Zájmy Zandalari se již neztotožňují s tvými vlastními. Vol'jin potřebuje tvou pomoc, aby mohl jednou provždy porazit své bratry, kteří se odvrátili od správné cesty. Přijmeš výzvu?



Naposledy upravil/a Wrent 02.04.2011 v 18:18:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Tangalunga 03.04.2011 13:14

bulljoker
kruci sto chutí zas zaplatit ofik
Tak si ho zaplať, pokud vím tak Blizzard účty nemaže

Wrent 02.04.2011 18:18

blade-22
co to sou náremeníky?
*nárameníky - čili Shoulders

blade-22 02.04.2011 18:09

co to sou náremeníky?

bulljoker 02.04.2011 13:45

kruci sto chutí zas zaplatit ofik

Ozymandias 02.04.2011 13:32

Zase vím víc, díky .

Nolem 02.04.2011 13:07

V novince máš chybku: se shyluje k dalšímu tvrdé válce, která hráče zavede zpět na známá místa.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet