Patch 4.3 - Void Storage

/pic/uploaded/voidstorage_head
Tuto službu jsme chtěli přidat do hry už nějakou tu dobu, a tak jsme rádi, že vám konečně můžeme oznámit, že do hry díky vynalézavosti Etherealů přibude v brzké době nová úschovna věcí, která splní očekávání všech vášnivých sběratelů.

Void Storage

V patchi 4.3 budou hráči všech levelů moci využít nové technologie zvané "Void Storage", což je prakticky 80ti slotová úschovna pro věci, které hráči budou chtít uschovat na dlouhou dobu. Void Storage bude přístupná ve Stormwindu a Orgrimmaru přes místního Vaultkeepera.
Ve Void Storage budete moci uschovat širokou škálu věcí včetně soulbound i accountbound předmětů. Právě kvůli tomu bude Void Storage perfektním místem pro uschování trofejí ze všech možných i nemožných bitev, ve kterých jste se svými přáteli v minulosti zvítězili. Stejně tak zde můžete uložit předměty, které plánujete použít v rámci Transmogrifikace. Takže pokud stále hledáte trezor, do kterého si budete moci schovat své staré zaprášené tier sety, tady ho máte.
Etherealové budou požadovat za každý vklad i výběr předmětů menší poplatek. Vkládat i vybírat předměty budete moci hromadně a veškeré poplatky budou zobrazeny ve spodní části Void storage interface. Nedojde tedy k žádnému omylu, kdy by před vámi tajuplní Etherealové skrývali nějaké vedlejší poplatky! Jakmile vložíte předmět do Void Storage, může si tam zůstat tak dlouho, jak se vám zlíbí.
Je důležité míti na paměti, že cílem Void Storage není to, aby se tato úschovna věcí stala vaší druhou bankou. Mnohem spíše si dává za cíl, aby byla používaná především pro uschování věcí, které mají pro vás jistou estetickou nebo pamětní hodnotu. Protože cílem tohoto "trezoru" opravdu není uschovávat věci vaší denní potřeby, budou všechny vložené předměty zbaveny všech gemů, enchantů a reforgů. Díky tomu se udrží nároky na servery v jistých mezích a nikoho tato nová služba nebude při hraní omezovat.

Vyhledávání v batohu: Najdi si právě to, co potřebuješ

Určitě si teď asi říkáte: ,,Dobrá, tihle Etherealové jsou docela fikaní, více úložného prostoru se vždycky hodí. Ale co takhle, abych byl konečně schopný v tom obřím bordelu taky něco najít? Víte, jak dlouho jsem se sháněl po jednom Homerovo Balíčku Zvířecích Dobrot? Celý rok mi to trvalo! No dobře, asi tak 15 minut. Ale i tak tolik práce nestojí za to, abych si někdy v budoucnosti vykrmil svého mazlíčka k dokonalosti." Nemusíte se ale vůbec bát, milí mladí, humanoidí, masopojídající nadšenci! Všechno máme pro vás vymyšlené. Kromě Void Storage přidáváme v patchi 4.3 možnost vyhledávání předmětů v rámci vašich batohů a bankovních slotů.
Tato nová vyhledávací funkce bude zabudovaná přímo v menu vašeho inventáře i banky. Nejen, že tedy stihnete během pár vteřin daný předmět najít, ale zároveň ho v momentě budete moci přesunout tam i zpět. V horním rohu vašeho základního batohu najdete okno pro vyhledávání, kam můžete napsat celý název předmětu nebo, v případě, že máte paměť jako mrtvý gnome, část jména. Jakmile se nejde nějaká shoda, zobrazí se vám pouze ty předměty, které odpovídají klíči ve vyhledávání. Najdete tak právě to, co v danou chvíli právě potřebujete. Mějte, prosím, na paměti, že obě funkce jsou stále ve vývoji a stále je možné, že některé aspekty těchto novinek před vydáním pozměníme. Jsme velice rádi, že vám můžeme už nyní tyto vychytávky představit, ale do vydání patche 4.3 je ještě stále hodně času a spoustu se toho může ještě změnit!

Naposledy upravil/a Astra 28.08.2011 v 09:17:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Havekar 06.09.2011 22:27

Užasná funkce,vyhledávání věcí v baglu.(ironie)Já mam všechny veci srovnane a nikdy nemam problem cokoliv najít a nesnáším lidi,co mají batohy jak odpadkový koš plný...řekněme to upřímně,srač..!a se dožadují hledače věcí.Pro ty mám jen jednu větu:SROVNEJTE SE VĚCI A NEBUDTE LÍNÝ!

tommygun 31.08.2011 09:14

Haha tak to se dost milis kdyby krom toho vseho jineho tak to slovicko bit tam nema co delat

Skynet 29.08.2011 17:17

SWTOR = WoW with SciFi textures and a bit more voiceovers.

BlackFans 28.08.2011 21:37

Ellendway
Já se jen zeptal jestli jsme na wow webu :P Nebyla to narážka na tvou odpověď.
Ok sorry

Ellendway 28.08.2011 21:33

BlackFans
Len som odpovedal na otazku... a mam dotaz na teba aj nevadi. Ked je toto Wow web preco tu mate 2 alebo 3 clanky o Star warsu? Konkurence, jaky bude SW a pod... to mi nejak nejde do hlavy.
Já se jen zeptal jestli jsme na wow webu :P Nebyla to narážka na tvou odpověď.

BlackFans 28.08.2011 21:29

Ellendway
Nejsem si jistý, ale jsme na WoW webu?
Len som odpovedal na otazku... a mam dotaz na teba aj nevadi. Ked je toto Wow web preco tu mate 2 alebo 3 clanky o Star warsu? Konkurence, jaky bude SW a pod... to mi nejak nejde do hlavy.

Ellendway 28.08.2011 21:24

Nejsem si jistý, ale jsme na WoW webu?

BlackFans 28.08.2011 21:21

Andros
Lol v dnešní době vymyslet něco originálního je nadlidskej výkon a pokud vím, tak to je Blizzard, který je kopírován (viz Rift).Jaký zajímavější hry myslíš? V čem jsou tak přelomové?
Guild wars 2 (cela hra se odviji od toho co budou delat hraci a jak se rozhodovat, trosku jiny styl boje), Star wars old republic (to myslim nepotrebuje komenty, Tera (fanusici Lineage budu nadseny a novy neprobadany svet), Diablo 3 (jedina hra od blizzu co za nieco stoji krom Starcraftu). To bol taky zhrn toho na co sa pytas.

Andros 28.08.2011 20:52

Lol v dnešní době vymyslet něco originálního je nadlidskej výkon a pokud vím, tak to je Blizzard, který je kopírován (viz Rift).Jaký zajímavější hry myslíš? V čem jsou tak přelomové?

BlackFans 28.08.2011 20:47

blizzardu dochadzaju napady... vecna skoda ze sa uhnali k tomuto. Este ze vyjdu zaujimavejsie hry.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet