Patch 7.3.5 přinese Ulduar Timewalking

  Ulduar    Timewalking    Patch 7.3.5   

BlizzCon vždy znamená nepřeberné množství novinek ze všech her, a World of Warcraft na tom rozhodně netratil. První den je za námi a už máme za sebou oznámení Legacy serverů a nového datadisku. Jak jste se mohli dočíst v souhrnném článku pro Battle for Azeroth, Blizzard plánuje prepatch 7.3.5, který přinese nejen škálování starších zón, tak jak jej známe z Broken Isles, ale čekání na nový datadisk si budeme moci zkrátit ještě jinak.

 

Pamatujete na timewalking Black Temple? Ion Hazzikostas po jeho velkém úspěchu prohlásil, že příští zastávka nás čeká ve fanoušky oblíbeném Ulduaru!

 

Tento raid sloužil jako vězení pro Starého Boha Yogg-Sarona a přišel právě v době Wrath of the Lich King. Jako první raid přišel s inovativní cestou, jak odemykat hardmode boss fightů. Většinou jste museli přepínat obtížnost manuálně, než jste vešli do instance, ovšem v Ulduaru jste museli postupovat určitým způsobem, abyste hardmode nastartovali. Pamatujete třeba na npc #33293? Pokud jste chtěli spustit hardmode u něj, museli jste ubrat všechna HP srdci, které z něj v určitou chvíli vypadlo ven.

 

Též zde byli dva závěreční bossové: npc #32871 a npc #33288. Po poražení Algalona jste získali npc #46052 (jakási zpráva, že na Azerothu je všechno cajk a tak nemusí být vyhlazen), který jste odevzdali Rhoninovi, což mělo a stále má za následek, že při každé návštěvě starého Dalaranu slyšíte: "Citizens of Dalaran! Rise your eyes to the skies and observe!" (No, Rhonin, no!) A mimo jiné jste získali titul Starcaller.

 

Zatímco spoustu starých raidů opustíte a většinou se do nich už nevrátíte, Ulduar stále stojí za to a to kvůli několika věcem. Nejenže má epickou architekturu a taková jízda vlakem do Mimironovy dílny je prostě nezapomenutelná, ale navíc zde padá item #45693, item #46017 a stojí za to i splnit achievementy jako třeba achievement #2958, který vás odmění nádherným item #45801... o krásných itemech na transmog, které dropují v celém Ulduaru ani nemluvě.

 


Těšíte se? Jaký další timewalking raid byste uvítali?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 06.11.2017 15:28

A co takhle můj oblíbený Naxxramas?

Metiu 04.11.2017 16:37

Ahn quiraj pre 40 ludi

Esperanta 04.11.2017 16:38

To by byl brutus.

madmidder 05.11.2017 03:31

To bych popravdě nechtěl, každopádně timewalking na vanillu není v plánu, takže ani raid timewalkingy. Uf.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet