Patch 7.3.5 - problém se sólováním starého obsahu

  patch 7.3.5    old content    raid   

Vsadím se, že i když máme teprve druhý den nového patche, spousta z vás už si stačila všimnout, že starý obsah se nesoluje tak jednoduše jako před patchem. Když tedy jdete svůj klasický run na transmog či mounty nebo pety, dostanete na kokos, a to pořádně. Změna postihla hlavně Mists of Pandaria a Warlords of Draenor raidy, kde mají bossové mnohem více HP než před patchem. Blizzard si feedbacku od hráčů okamžitě všiml, a tak vydal následující prohlášení.

Blizzard zdroj

 

Jak si jistě mnozí hráči všimli, změny v HP mobů v patchi 7.3.5 měly dopad na starý raid obsah. Nejvíce byly zasaženy Mists of Pandaria a Warlords of Draenor raidy. Tento problém se snažíme řešit už od chvíle, kdy byl patch spuštěn. Abychom se vyjádřili jasně: nikdy jsme nechtěli zvednout obtížnost sólování starých raidů, které hráči chodí pro transmog či mounty, je to ovšem vedlejší efekt upravení HP mobů pro levelující hráče. V současné chvíli na nápravě pracujeme a především chceme snížit zdraví WoD a MoP raid bossů.

 

Všem vám tímto děkujeme za zpětnou vazbu a za diskuzi ohledně tohoto problému. Omlouváme se za způsobenou frustraci a pracujeme na tom, abyste staré bosse poráželi stejně rychle jako před tím (doufejme, že vše opravíme do víkendu).


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Domimaru 18.01.2018 21:36

JoJo včerejší raid byla zábava, mě třeba droply FPS hned při lognutí do class hall ale řekl jsem si ok to se mi asi zas něco pokazilo u mě, ale když na raidu měla pulka z nás pod 25 fps tak už to bylo zábavnější

Prunusak 18.01.2018 14:18

Tohle se ještě celkem dá, ale co ty FPS dropy v Antorusu ? , to byla včera zábava. Např. Portal Keeper Hasabel, např. její spell Felstorm Barrage - (ta žlutá cesta), ze které se má uhýbat - visual efekt se zobrazoval v průběhu celého fightu i po vylootování Bosse, takže to bylo takové kasíno jestli mi to dá dmg nebo ne a u ostatních bossů podobně.

Btw já měl FPS během raidu mezi 15 - 25, minulý týden 60+, náš off tank tankoval celý normal Antorus na 3 FPS Aspon bylo včera večer na TSku veselo

Hromovapest 18.01.2018 12:25

Ale je fajn že reagujou a opravujou

Esperanta 18.01.2018 12:31

Tady je vidět, proč si člověk ten GT platí. GM mi kolikrát na problém zareagují do pár minut, že úplně čumím a když dostanou feedback, tak to řeší.

Cmx 18.01.2018 13:52

@Esperanta vzdyt sou za to GM placeny, proc se tomu tak divis? je to jejich prace

Bellatrix 18.01.2018 14:13

@Cmx Prodavačky v obchodě jsou taky placený všechny za to samý, ale je rozdíl mezi šikovnou, milou a ochotnou prodavačkou, a mezi protivnou a neochotnou, co pro tebe neudělá ani o maličko víc, než bezpodmínečně musí.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Martins911 18.01.2018 20:13

@Bellatrix tak ono to spíš bude o tom kolik lidí na ten CROSS realm maj a jak si přerozdělují práci a jak jsou za to placeni

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet